Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wiek: 20 Dołączyła: 25 Mar 2006 Posty: 341 Skąd: z Katowic
Wysłany: 2006-03-27, 21:24
Specjalnie wyszukałam tą scenę w odcinku, bo myslałam, że to fotomontaż lu, coś, ale faktycznie, Henry ma tam jakis znaczek i to wygląda jak ten łabędź dharmy...
Trochę dziwne, że tak by znaczyli swoich ludzi, w końcu jak ktos takiego złapie, to sie może domyślić...
Wysłany: 2006-03-29, 12:35
LoiZ napisał/a:
Jesli to logo Dharmy dlaczego łabedz jest skierowany w druga strone?
Może dlatego żeby go nie rozpoznano Zresztą niewiadomo do końca czy to jakiśtatuaż czy co. Niektórzy twierdzą że to tylko nitka celowo tak ułożona aby wywołac szum w internecie
To nie przypomina łabędzia przypomina za to kolorem i wygladem porwaną koszulke Henryka poza tym ten wsz łabedź wchodzi mu na głowe, a czuprynę Gale miał jak najbardziej w porządku, żadne łabedzie i insze ptactwo jej nie zasiedlały
_________________ Droga mamo, wszystko w porządku. Jestem na wyspie i idą do nas ci od czarnego dymu. Moc całusków...
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum