Aha i jeszcze jedno.
To było w odcinku, kiedy Rouse porwala dziecko Clair. Clair zobaczyła zadrapania na ręce Rouse i wtedy przypomniała sobie, jak się szarpała z nią, jak ja porwali i mi sie wydaje że Rouse jest " The others" bo po co miałaby porywać Clair, zanim urodziła to dziecko bo wiadomo ze chciala wymienic je za swoja dziecko. Ale też inne fakty wskazuja na to, ze nie jest.
Piszcie swoje wypowiedzi na te dwa zagadnienia
w 15 odcinku dowiesz sie wszystkiego :):):):
POLECAM :* Rouse nie porwała Clair tylko jej zycie ratowała ....
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-03-22, 19:01
obejrzalem juz 15 odcineki juz wszystko wiem. Czyli nasi lostowicze odkryli już 3 bunkry. Ale najbardzie mnie ciekawi ten 2 "ogonowców" był strasznie zaniedbany i chyba "niedokończony" widać było że dawno nie był odwiedzany. Ciekawe jaki będzie następny:D
_________________ You have three choice: run, hide or die...
To było w odcinku, kiedy Rouse porwala dziecko Clair. Clair zobaczyła zadrapania na ręce Rouse i wtedy przypomniała sobie, jak się szarpała z nią, jak ja porwali i mi sie wydaje że Rouse jest " The others" bo po co miałaby porywać Clair, zanim urodziła to dziecko bo wiadomo ze chciala wymienic je za swoja dziecko. Ale też inne fakty wskazuja na to, ze nie jest.
Rosseau nie jest jedna z tamtych wsz watpliwosci rozwieja sie po obejzeniu 2x15 pozdrawiam!
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum