Tutaj pogadajmy na temat tego serialu. Obecnie na TVN rozpoczela sie emisja sezonu 3 co wtorek o 21:30. Wcześniej na TVN7 był sezon 1 i 2. w USA skończono prace nad sezonem 5 i juz mozemy go tam ogladac. Na RTL leci sezon 4. Wiec zapraszam do rozmowy osoby lubiace Smallville i supermana oraz do głosowania w Ankiecie.
ja patrzę sporadycznie..... kiedyś trochę więcej...teraz zdenerwowała mnie ta zmiana osobowości Clarka.... a powinien wybrac ta ciemną co ma takie lekko "skośne " oczy ale nie wiem jak ona się nazywa..to zbyt dawno było... Lana? nie wiem...
_________________ MÓJ SPOSÓB MYŚLENIA OSIĄGA GORZKI KONIEC...
WSZYSTKIE MOJE UCZUCIA SIĘ ODKLEJAJA.... !!!
Przyznam sie ze lubie i jak moge to ogladam ten serial mimo ze niektóre watki sa denerwujące (jak w większości seriali o grzecznych bohaterach), ale ogólnie to serial nie wybija sie niczym ponad przeciętność, ani fabuła, ni umiejetnościami aktorskimi. Jak zawsze głowni bohaterowie sa piękni a do przesady, a pryszcz to widzieli tylko w TV (troche śmieszne biorac pod uwage fakt ze mowa o serialu).
Ogólna opinia jest taka że nie zachwyca al nie ziębi, a na wtorkowy wieczór z racji braku ciekawszych pozycji sie nadaje.
czasami oglądam, ale strasznie mnie denerwuje ten serial... w prawie każdym odcinku to akurat przyjaciele lub rodzice Clarka są w niebezpieczeństwie i on zawsze ich ratuje. Zbyt schematyczne. a co do wątku miłosnego uważąm że powinien wybrać blondynkę... bo brunetka jest strasznie pretensjonalna...
Bez urazy ale Smallville to troche kiepski serial.Oglądałem kilka odcinków i się zniechęciłem, bo wiem że nigdy nie będę tak szybki jak Clark i nie moge na to patrzeć żart oczywiście.Ale tak na powaznie uważam że nie wart jest uwagi, byc moze się myle ale każdy ma swoje zdanie i ma prawo je wypowiedzieć.
1 i 2 sezon mi sie podoboly ale 3 zaczyne mnie troche denerwowac ;/ Na wakacjach ogladalem pare odcinkow sezonu 5 i tam Lana jest razem z Lexem !! A Clark samotny ..
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum