ktory filmik ? ogolnie rzecz biorac to mi sie te strony nie otwieraja heh ale ciekawa rzecz... dobrze ze Kate13 to umiescila tutaj, chociaz i tak nie wiem o co chodzi wiem tylko ze to nie jest po niemiecku
Rany Boskie... Pozdro Sayid
Wiem, wiem pracuje nad tym... sorry!
_________________ Zycie tak wiele od nas wymaga... dlaczego czasem nie daje rady?
Ostatnio zmieniony przez Fiona 2006-02-16, 15:32, w całości zmieniany 1 raz
też myślę, że to język fiński. Strona DriveSHAFT'u to opis ich drugiego tourne po Finlandii. Może to jakaś podpowiedź Wogóle myślę, że LOST to nie tylko serial, ale wielki multimedialny show. W necie jest przecież dużo ważnych informacji, np. ten filmik.
widocznie "Lost" można oglądać "normalnie"(bez czytania różnych rzeczy w necie) i zaglądając na różne strony jak DriveSHAFT'u czy tego Alvara Hanso
Pozdrawiam
ps. Ta strona nie chce mi się w ogóle otworzyć, jakaś dziwna...
A, co do języka, to chyba popieram fiński
Heh nie jest to niemiecki absolutnie. Finski tym bardziej.
Wyglada to na szwedzki lub norweski, ale dziwny jakiś W norweskim , duńskim, czy szwedzkim są takie charakterystyczne znaczki przy literkach poza tym co niektóre słowa mają sie nijak do każdego z tych jezyków. Estoński bazuje na skandynawskich, ale to też nie to. Heh, a nie przyszło Wam do głowy, ze zakałdajacy strone mógł wymysleć swój jeżyk? Nie jest to wbrew pozorom wcale takie trudne. opierajac sie na np trzech jezykach w tym wypadku jeden z e skandynawskich, angielskim (widoczne) i co nieco niemieckim, można sobie tworzyć i tworzyć. Wystarczy języki znać
_________________ Droga mamo, wszystko w porządku. Jestem na wyspie i idą do nas ci od czarnego dymu. Moc całusków...
to jest na pewno język norweski bo nawet pierwsze słowa na to wskazują spróbuje przetłumaczyc:
Teoria 25- alfar hanso og=i Norge=Norwegia
Fakta=fakty om=o alfarze hanso
ta teoria ma chyba jakis zwiazek z tym krajem ale to takie moje przypuszczenie
Jeśli chce się go zobaczyć, trzeba zaznaczyć wszystko, skopiować i wkleić np. do notatnika.
Ciekawe co te liczby mogą oznaczać
Gdzieś chyba czytałem, że te liczby to nasze szczęśliwe numerki 4 8 15 16 23 42 tylko napisane różnymi sposobami zaczynając od normalnego do binarnego i a=1 b=2 c=3 itd tak gdzies czytalem ze to 4 8 15 16 23 42 tylko zapisane na wiele wiele wiele sposobów
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum