z tego co zobaczylem w 10 odcinku 2 sezonie to mysle ze to jeskas nawiedzona wyspa bo ta czarna chmura leciala na eko a on nic stal i sie patrzyl czy moze ktos mi to wyjasnic?
Ech, pisz troche bardziej po Polsku..
Eko jest człowiekiem jakim jest, strach to największ pożywienie dla "potworów".
Wyspa nawiedzona? Chyba nie zdajesz sobie sprawy co to znaczy byc nawiedzonym.
Na wstępie witam wszystkich uzytkowników tego forum;) I mam nadzieje ze pozostanę tutaj bardzo długo. A co do tej chmary, to z tego co wiem, to niewidzialni ludzie.
Wygląda raczej na zaawansowaną stuczną inteligencję, związaną z tymi elektro-magnetycznymi badaniami. To chyba ta jakiś krzywy produkt uboczny tych eksperymentów lub zamierzony drapieżnik. Napewno czyta w myślach i zagląda wnajciemnijsze zakątki każdego umysłu...interesujące. Nie wiemy nadal jaki to ma związek z innymi, czy oni też się tego boją? A skąd te mechaniczne dźwięki w czasie ataku, bo to porusza się bardzo cicho.
Witajcie!
Według mnie to wszysto to jest tak:
Japońscy naukowcy wykorzystali pole magnetyczne które panuje na tej wyspie(nie wiem z kąd ono jest) w celach badania ludzkiego umyssłu. Według mnie wszyscy ci którzy tam się rozbili już od kilku lat byli do tego wyznaczeni przez naukowców prowadzących ten eksperyment. Zauważcie jeszcze że wszyscy rozbitkowie z tamtej wyspy w pszeszłości mieli kłopoty na tle psychicznym(bez wyjątków) a więc może są tu badane zachowania ludzi z chorą psychiką.Liczby są tylko kluczem który jest niezbędny do potrzymywania badań.Niedźwiedzie polarne były sprowadzone również w celach badawczych.Ci inni są jakby królikami doświadczalnymi którzy nie mogą się rozmnażać więc dla przetrzymania gatunku kradną dzieci z wyspy. potwór jest to wedłg mnie wielki system obronny zamontowany pod ziemią który strzeże aby eksperyment szedł zgodnie z planem i żeby ktoś przypadkiem czegoś nie popsuł.
Może komuś to wszystko się wydawać małoprawdopodobne ale ja mówie że to są tylko moje domysły.
wedlug mnie ta chmora to jakies wyladowania elektromagnetyczne+tylepatyczna kontrola
a co do szeptow to tez telepatia(pamietajcie ze The Dharma Initiative prowadzila experymenty nad telepatia) a slowa sa nie zrozumiale poniewaz sa mowione od tylu
(...)a slowa sa nie zrozumiale poniewaz sa mowione od tylu
mozna sie pokusic o nagranie tych odglosow i latwo sprawdzic mozna Twoja teorie . Ale z drugiej strony dlaczego mialy by mowic od tylu?? A co do chmury to nie wiem czym to mzoe byc ale raczej nei siega w glab umyslu tylko lduzie widza to co chca zobaczyc, to co ich neka i przesladuje...
Hmm, a ja mam troszke inna teorie na temat tej chmury.
Pamietacie jak Lock spotkal sie z nia pierwszy raz ? Nie bylo to tak pokazane jak w przypadku Pana Eko, ale Lock wyszedl ze spotkania rownie spokojny i tajemniczo odpowiadal ze wie czym jest wyspa.
Oboje Panowie zobaczyli swoja przeszlosc...
Co jesli za drugim razem chmura pokazala Lock'owi jego przyszlosc ?
W koncu nie wygladal na przerazonego w chwili gdy wciagala go w jakas dziure, a nawet nie protestowal gdy Jack chcial mu pomoc.
Kurde no chce se ściagnac odcinki drugiego sezonu i nie umiem. Wczoraj przez całą noć ściagałam i się nie da odtworzyć niech mi ktoś pomoże prosze... ja musze to oglądnąc... Odpiszcie :P:P:P
ola1991f, napisz nam prosze wyraznie i rzeczowo, co ma Twoja prosba wspolnego z "teoriami o potworze" ?
My wszyscy tez chcemy ogladac na bierzaco odcinki Zagubionych, a za pomoca tego forum dajemy sobie rade. Wystarczy poszukac, a nie prosic gdzie i jak popadnie.
DO MODERATOROW
Prosze usunac moj post, po uporzadkowaniu tego tematu.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum