Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-02-16, 14:03
Tylko po co do serialu, ktory leci normalnie dawali obrazy ktorych nie widac normalnie golym okiem w telewizorze tylko w sciagnietych z neta odcinkach, podczas pauzowania?? Przecierz zamierzeniem serialu powinno byc ogladnie w TV, a nie na kompie... dziwne
Moze w tym serialu sa ukryte jakies podprogowe wiadomosci ktore odbiera nasz mozg a my sami o tym niewiemy... moze dlateo tylu ludzi oglada ten serial bo przekazuja przez niego informacje "ogladaj i sluchaj co si mowimy" brr.. coraz bardziej boje sie tego filmu... i ze za kilka lat jak sciagna go z anteny ujawni sie afera....
nigdy nie wiadomo....
No wlasnie bo mnie tez o dziwo wciagnelo! A to forum! Staram sie byc przynajmniej raz dziennie. Tak samo jak (slyszalam o czyms takim, ale nie wiem dokladnie) piosenki Nirvany mialy jakies przekazy poddzwiekowe czy cos
_________________ Zycie tak wiele od nas wymaga... dlaczego czasem nie daje rady?
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-02-16, 16:53
A tak jezeli chodzi o tego potwora to czemu na oficjalnej stronie lost, w dziale z filmikami, w jakims zwiastunie ktoregos odcinka albo nawet calego sezonu 2, zauwazylem scene [mignela szybko] na ktorej widac jak ktorys z rozbitkow patrzy wprost na dwa, trzy razy wieksza od niego gigantyczna malpe.
Nie wiem nie ogladalem wszystkich odcinkow i moze nie jestem w temacie ale co to za stwor??
_________________ "Jest tylko cienka czerwona linia między rozsądkiem a szaleństwem"
- pasuje do LOST idealnie....
Ja też, to chyba był King Kong
A wg. mnie jest to cos, co przypomina boleśne fragmenty naszej przeszłości. Pamiętacie jak potwor zaatakował Locke'a? Było widać przerażenie na jego twrzy, może ujrzał coś strasznego? A Ekto to twardziej i dlatego się nie zlęknął
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum