Wysłany: 2006-01-11, 18:57 The monster! What is this?
Siemka czy moze ktos juz wie co to jest w tej dżungli?? Tzn,. nie mowie o innych tylko o tym potworze co na poczatkiu zabil pilota a pozniej na Locka sie uwziol ?? WHAT IS THIS A MONSTER? [/b]
[ Dodano: 2006-01-11, 19:07 ]
Bo kiedyś czytałam o jakimś systemie ochronnym wyspy czy czymś takim:D:D:D I to daltego. A to co załatwiło pilota to to włąsnie najprawdopodobniej system obronny
_________________ You say on me...
B - [beautifull]
I - [ideal]
T- [talented]
C- [competence]
H- [honey]
...
Yes, I am Bitch
Pamiętacie jak Jack Kate i reszta wracali z dynamitem i jak coś Locka zaczęło ciągnąć? Gdy Jack wrzucił dynamit do dołu, to z któregoś wyskoczyła jakaś chmara. Wyglądało jak ogromny rój pszczół lub coś w tym rodzaju. Może to to wywraca drzewa i "broni" wyspy
_________________ [Szukaj] - Najpierw przeszukaj forum potem pytaj
[Regulamin] - Przeczytaj to ! a unikniesz ostrzeżen.
[Linki] - CAŁY DZIAŁ z linkami do 1 i 2 sezonu.
[Prywatna Wiadomość] - Piszcie jeśli chcecie zmiany nicka, w sprawie ostrzeżen i w innych sprawach związanych z administracją forum.
[ Dodano: 2006-01-11, 19:41 ]
Hej czy ktos wie co to jest system obronny wyspy, "InnI" lub "szepty" ???
[ Dodano: 2006-01-11, 19:46 ]
Szepty: Co to jest? Dużo osób na wsypie je słyszało, jak na przykład byli sami w lesie...Nie mam pojęcia co to może być?! Piszcie swoje pomysły[glow=444444][/glow]
_________________ You say on me...
B - [beautifull]
I - [ideal]
T- [talented]
C- [competence]
H- [honey]
...
Yes, I am Bitch
mi sie wydaje ze przez caly czas ktos ich obserwuje i moze stad te szepty? albo moze to kolejny nieudany eksperyment z zakresu parapsychologi? wkoncu niektore szepty odnosza sie do przeszlosci bohaterow... takie moje zdanie!
Szepty moze zeby ich przestraszyc...Odnoszą sie <co niektore> do przeszlosci bohaterów..
Monster..mm maszyna do ''obrony wyspy''najczesciej slysza jej ''mechanczne odglosy''ale stawiam ze to maszsyna
Z odcinka 10 dowiadujemy sie co to jest. Nie bede spoilerowal, ale Ci co ogladali, widzieliscie te przeblyski jakis obrazow? Cos jakby jakies wspomnienia. To jest dziwne i o dziwo Eko sie tego nie bał. Nie wiem...
Czy mi sie zdaje czy znajdujemy sie w dziale "Sezon II"? Mowimy tu o sezonie 2, a w TVP pokazywali jak dotad sezon 1. Tak wiec prosze, pomyśl zanim coś napiszesz.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum