Stopien uzależnienia: Uzależniony
Zaproszone osoby: 10
Wiek: 17 Dołączyła: 29 Gru 2005 Posty: 532 Skąd: Upper East Side
Wysłany: 2006-09-12, 14:04
Idzie misio, idzie konik, malpka, piesek no i slonik.
Wszyscy razem z balonami z najlepszymi zyczeniami.
Bo to dzien radosny wielce - masz juz jeden roczek wiecej!
i jeszcze...
W dniu tak pięknym i wspaniałym, życze Ci serduszkiem całym, Dużo zdrowia, sto lat życia, Milion zloty do zdobycia
-----
Sto lat, sto lat...niech żyje, zyje nam...lalala...A kto z nami nie wypije...tralalala
_________________ Szczycę się sarkastycznym podejściem do życia.
niebie morza radości i bezkresnej miłości tego wszystkiego życzy ci ... ja!
Ode mnie wybuchowy torcik
Nie będe ściągał wierszyków z google, nie mam też talentu do wymyślenia czegoś fajnego. Dlatego życzę powodzenia w życiu, wytrwałości w dążeniu do celu, zdrowia, szczęścia, którego nigdy za wiele, no i spełnienia marzeń, które są w życiu najpiękniejsze. Życzy szczerze i tak po prostu - Ne0.
_________________ Nie ma czegoś takiego, jak dobro i zło. Jest tylko władza i potęga, i mnóstwo ludzi zbyt słabych, by to osiągnąć - Tom Marvolo Riddle
Dziękuję Wszystkim bardzo za życzonka Nie spodziewałem się, że z tego powodu powstanie jakikolwiek temat Torcik jeszcze został jakby ktoś chciał skosztować, ale szampan niestety nie
p.s. Dobrze, że temat w dziale bez naliczania. Nie ponabijacie postów przynajmniej
_________________ [Szukaj] - Najpierw przeszukaj forum potem pytaj
[Regulamin] - Przeczytaj to ! a unikniesz ostrzeżen.
[Linki] - CAŁY DZIAŁ z linkami do 1 i 2 sezonu.
[Prywatna Wiadomość] - Piszcie jeśli chcecie zmiany nicka, w sprawie ostrzeżen i w innych sprawach związanych z administracją forum.
PS. xtatic jutro cos dostaniesz ode mnie bo dzis nie dorwalam cie w szkole.. ale tez zycze ci jak najmniej klopotow z prawem.. fajnej sztucznej szczeki w przyszlosci.. bujanego fotela i fajki z tytoniem takie przyszlosciowe zyczonka
PS. xtatic jutro cos dostaniesz ode mnie bo dzis nie dorwalam cie w szkole.. ale tez zycze ci jak najmniej klopotow z prawem.. fajnej sztucznej szczeki w przyszlosci.. bujanego fotela i fajki z tytoniem takie przyszlosciowe zyczonka
Dostal, jestem swiadkiem ze dostal. Jako ze temat juz ulegl przedawnieniu, zamykam, i leci do archiwum.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum