Wysłany: 2006-04-11, 19:05 Lubić czy nienawidzić - reaktywacja
Forum istnieje juz 5 miesiący chcielibysmy sie przekonac który z administratorów/moderatorów najbardziej przypadł wam do gustu. Kogo najbardziej lubicie, a kogo z jakiegos powodu nie lubicie (lub nawet nienawidzicie). Głosujcie na ankiete i komentujcie jeśli chcecie swoje głosy.
Temat powstał z czystej ciekawości oraz po to by dowiedziec sie gdzie popełniamy błedy Embarassed. Bedziemy mogli sie dzieki temu poprawic.
PS.Bez podlizywania sie prosze
_________________ SEMPER FIDELIS
Ostatnio zmieniony przez XavierSS 2006-04-11, 19:26, w całości zmieniany 1 raz
ooo miło zescie mnie polubili choc troszke.. ;] dziekuje za wszystkie glosy .. ostatnim razem zajelam drugie miejsce <nie chwalac sie > ja tez zaglosowalam ...ale nie powiem na kogo moze sie kiedys dowiecie ...
MrsDeathy oczywiście i Zink, a czamu tak? A nie pytajcie
Jescze drobna uwaga, niew iem czy powinnam podlegać głosowaniu, wszak moderuje jedynie podforum rpegowe i cóż nie przepracowuje sie zbytnio
XavierSS moderator to moderator, więc jesteś
_________________ Droga mamo, wszystko w porządku. Jestem na wyspie i idą do nas ci od czarnego dymu. Moc całusków...
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum