Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-04-16, 11:29
Xavier a jak tam w angli ? ładniejsze są tam dziewczyny czy w polsce ?
_________________ Under the bridge downtown Is where I drew some blood
Under the bridge downtown I could not get enough
Under the bridge downtown Forgot about my love
Under the bridge downtown I gave my life away
21. Nie musisz sie golic ponizej glowy.
22. Nie musisz spac co noc obok owlosionego tylka.
wiec teraz troche zrozumienia dla kobiet ktore niestety musza spac
Patrzcie ja jaka cwaniara
Ale w sumie pytanie jest dobre. Jak tak ogolnie idziesz ulica Londynu to latwiej oko zawiesic niz w Polsce? Bo mowi sie ze ogolnie slowianki sa jednymi z najladniejszych kobiet.
_________________ - I have no idea... He said something about store and pack of cigarettes
Jeśli chodzi o modę, to panie w Polsce z całym szacunkiem są do tyłu ale to wynika z dostępu do najnowszej mody tak myślę. Więc jeśli chodzi i ciuchy jest na czym oko zawiesić.
Co do kobiet jako takich. Angielki, które chodzą po ulicach są brzydki/średnie. Angielki które są ładne worzą się furami.
Chcesz spotkać ładną Angielką lecisz do klubu.
Ogólnie kobiet angielskich nie znam a te co poznałem na imprezach miały na myśli to o czym myślą panowie 23 godziny na dobę i 59 minut.
Oczywiście kobiety angielski biją nas w myśleniu o jedzeniu, myślą o nim non-stop.
Powtarzam że angielki które znam poznawałem w klubach.. te na ulicach to dla mnie waga ciężka:/
I tak myślą o tym jak faceta do łózka wyciągnąć.
Więc moja wiara w ich intelekt i system wartości jest troche spaczona.
Co do ludzi z uniwerku i tamtejszych kobiet, to są mądre i seksowne.
Jeśli macie zamiar przylecieć to będę musiał harem zmniejszyć i się z wami dzielić ale zapraszam
Hmmm czyli ogolnie rzecz biorac gorzej niz w polsce. Zawsze wiedzialem ze to bzdury o tych pannach zachodu. W hiszpani tez Wam powiem mowi sie ze tam latynoski i w ogole cuda. Bzdura, wcale nie sa jakies specjalne.
A we Francji tylko mlode francuzki co wlasnie wieczorem sobie do klubow chodza, ale tylko rowniez w jednym celu.
Boze... ale to wszystko puste
Ale musze przyznac ze jak bylem w Anglii to tak chodzac juz w piatek pod wieczor po miescie to bylo na czym oko zaczepic. Zwlaszcza duzo fajnych azjatek.
Hmm... czyli jak ktos jest ryzykantem i lubi "na jedna noc" + wie jak dac drapaka + wie jak nie zdradzic zadnych swoich danych to moze sie niezle bawic w anglii tak?
_________________ - I have no idea... He said something about store and pack of cigarettes
We Francji byłem trzy razy na wakacjach w Cannes/ St.Tropez i Port Grimaud i powiem że francuzki są ładne bo ja tylko plaże tam zwiedzałem... I było na czym oko zawiesić ale jeśli chodzi o flirt to już był problem bo ja francuskiego nie znałem...
Włoszki są piękne generalnie i Hiszpanki także. Z Hiszpanek jakie znam to są piękne, inteligentne i ehhh... seksowne jak diabli.
Co do Azjatek to ta uroda mnie nie pociąga. Środziemnomorska, Słowiańska to moje typy, no i jeszcze mieszanki.
KOBIETY NIE CZYTAĆ!!!!
Co do ostatniego pytania... to nie musisz dawać jakoś specjalnie drapaka, to jest tu na porządku dziennym, np.
wychodzicie na chwile z klubu, idziecie do samochodu wracacie za pół godziny, potańczycie trochę , ona pójdzie w lewo ty w prawo. koniec znajomości..
Poznajecie się w klubie kończy się impreza o drugiej, kobieta pyta czy daleko masz do domu, ty odpowiadzasz ze daleko, proponuje Ci nocleg, ty korzystasz koniec znajomości.
Wszędzie są kobiety piękne i mniej urodziwe. To jest norma. Nie ma co liczyć na to że jak ktoś pojedzie do Hiszpanii załóżmy to będzie jak w raju gdzie są same piękne niewiasty .
Hmmm wiesz jak jest. Wszedzie sie trafia mlode fajne panienki, ktore sie wyleguja na plazy, szczegolnie w wakacje. A to ze sa akurat we wloszech/francji/hiszpanii/grecji/chorwacji/portugalii itd to jest akurat ten sam powod dla ktorego Ty tam jestes - wypoczynek. Wiec ciezko ocenic, ale wbrew pozorom Wloszki nie sa az takie ladne, tak samo tak jak wspominalem hiszpanki - mowie ogolem bo jak mowilem zawsze sie trafi 20 paro latka ktora wyglada jak modelka.
A co do azjatek... stary...
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-04-16, 19:04
Pablo czyżbyś był w Azji ? :D
No, taka Sun to mi sie podoba, więc azjatki ogólnie nie są brzydkie, oby tylko strasznie skośnookie nie były
_________________ Under the bridge downtown Is where I drew some blood
Under the bridge downtown I could not get enough
Under the bridge downtown Forgot about my love
Under the bridge downtown I gave my life away
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum