Przecież Tokio Hotel i Blog27 to takie gówno, że aż szkoda czasu na nich tracić.
//Eee następnym razem staraj się użyć innego słowa do określenia tych zespołów. Ja oczywiście popieram Cię, ale na forum trzymaj takie słowa dla siebie;) Może nie jest to jakieś straszne odrażające słowo, ale zapewne wiesz o co mi chodzi;) Pozrawiam. Edit by RBKS
Co do Blog27 się zgodzę Co do Tokio Hotel nie... Nie tracę "na nich" czasu, bo zazwyczaj jak ogladam Vivę, to akurat leci jakaś ich piosenka. Nie jestem jakąś ich wielką Fanko-zbieraczką (artykułów o nich). Ale ich lubię
A, co Chucka - ostatnio w jakiejś gazecie czytałam, jak mówił, że on nie bardzo wie o co chodzi z tymi żartami o nim
Pozdrawiam fanów i antyfanów TH i Chuck'a
ps. a US5 Szerszen lubisz?
//Po pierwsze - głupie pytanie, a po drugie jak juz zadajesz takie pytania to mozesz to zrobic na prv. bo utaj spowoduje to tylko zejscie z tematu!!
chuck norris nidy nie musi myc raczek na obiadku u rysia z klanu-nigdy
ps kiedys lubilem tokio hotel ale na każdym plakacie daja takie miny szczególnie bill ze mnie wymioty biorą jednym slowem banda pedalów i pozerów nie lubie ich o blog 27 nie napisze nic bo szkoda na takie cwoki słów
[ Dodano: 2006-02-20, 18:39 ]
jeszcze jeden opis (bez urazy do kobiet na forum) chuck norris doprowadza kobiete do orgazmu samym wzrokiem
mysle ze tak o chucku opisy robią bo to wzór męskosci i wogóle super ziomal
//AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! człowieku, znasz taką literke "Ó"? Zink
Sayid, Biedny Manuel
Nie wiem, czy to już było:
Chuck Norris nie umrze. On kopnie w kalendarz. Z półobrotu.
Chuck Norris korzysta z dublerów. W scenach płaczu.
Chuck Norris potrafi zaklaskać uszami!!
Chuck Noris wysyła maila kopnieciem z półobrotu...
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum