Ja od 6 lat kibicuję Liverpoolowi, a moim ulubionym zawodnikiem jest Michael Owen(szkoda że odszedł do Newcastle)
Zaczynam cie Lubieć stary
Anelka ma podobno przejsc do Newcastle, ale które miejsce ma Newcastle??
Spadek jest możliwy nawet więc przyszłość OWEN-a nie jest w tym klubie jeszcze do konca jasna...
Sznasa na powrót jest...
PS: Karny dla Liverpoolu:D
Loool nie trafił Gerrard
Anelka nie ma już przyjść do Newcastle, bardziej ich interesował jakiś Egipcjann Amr Zaki. Co do spadku wątpie, zwolnili debilnego menadżera i od razu zaczęli wygrywać, a szansa na jego powrót na Mistrzostwa Świata jest 99%, a do Liverpoolu 33% bo chcą sprowadzić Defoe albo Kuyta albo Owena.
A zdaje mi sie że nie napisałeś o swoich ulubionych zawodnikach, napisz coś bo ciekawy jestem.. Bo chyba kibicujesz Bayernowi, też lubię ten klub, a zwłaszcza Pizzaro i Schweinsteigera
Anelka nie ma już przyjść do Newcastle, bardziej ich interesował jakiś Egipcjann Amr Zaki. Co do spadku wątpie, zwolnili debilnego menadżera i od razu zaczęli wygrywać, a szansa na jego powrót na Mistrzostwa Świata jest 99%, a do Liverpoolu 33% bo chcą sprowadzić Defoe albo Kuyta albo Owena.
A zdaje mi sie że nie napisałeś o swoich ulubionych zawodnikach, napisz coś bo ciekawy jestem.. Bo chyba kibicujesz Bayernowi, też lubię ten klub, a zwłaszcza Pizzaro i Schweinsteigera
No cóż z Bayernu to tylko chyba lubie wszystkich zawodników. Najbardziej chyba Maakaya, Schoola i Pizze. Lubie też wiele piłkarzy z innych klubów: Gerrard, Ronaldhinio, Cisse, Adriano. Jeszcze by się coś znalazło. Nie moge się doczekac wtorku myśle, że Bayern ma duże szanse z Milanem...
Mi też sie tak wydaje bo Milan gra słabo, może Bayernowi sie uda licze też na Barce i LFC, z kim gra Lyon?
No cóż Liverpool nie ma bardzo wymagającego przeciwnika
Gorzej własniej Bayern i Barca:>
Lyon gra z PSV w tym starciu jestem za Lyonem w fazie grupowej miał komplet pktów i dobrze grali...
Stopien uzależnienia: Fan
Wiek: 20 Dołączył: 31 Sty 2006 Posty: 161 Skąd: New Sacz City
Wysłany: 2006-02-16, 19:14
Lyon to porządny zespół z dobrym trenerem... Myśle, że spokojnie pokona PSV, a jak się później dobrze ułoży losowanie, to może być nawet półfinał.
A co do pozostałych zespołów, to najlepiej jakby odpadły drużyny, które grają moim zdaniem anty-futbol. Są to zespoły takie jak: Chelsea, Juve, Milan, Liverpool... tam tylko defensywa i defensywa... Ale znając życie ta defensywa i tak weźmie górę, a widowiska z udziałem tych drużyn nie będą obfitowały w jakieś finezyjne zagrania czy ładną ofensywną gre... Z resztą pożyjemy, zobaczymy... Już niedługo wszystko się wyjaśni... Ale będą emocje
Visca el Barca
_________________ Remember: A tricky time never stops...
Z tego miejsca chciałbym przeprosic B@m za to ze go przezwałem!!
A tak wracając do tematu to dlmnie jest najlepszy Juwentus z Del Piero i z Nedvedem!!
Dzięki nic nie mam do JUVE...
Bardziej nie lubie MU czy Chelsea...
Jednak chciałbym zobaczyc mecz Bayernu z Juventusem, gdyz wyszli z grupy z taka sama iloscia pktow
Barca ma chyba najwieksze szanse na wygrana LM, ale jak większosc wie cały zespół opiera sie na Ronaldhinio. Jak go nie ma to...
Efekt?? Mecz z Valencia.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum