Strona Główna  SERWIS  Szukaj Profil  Nie masz wiadomości   Zaloguj  Rejestracja
FAQ  Użytkownicy  Grupy  Statystyki  Chat
Google

Informacje: Nowy na forum? Przywitaj się! [Tutaj]
Zegary:

Kontakt:
MG
Wyślij email
Fantasta
Wyślij email

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: XavierSS
2007-01-14, 15:36
Piłka nożna
Autor Wiadomość
B@m 
^^ B@m ^^

Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-02-18, 10:29   

Chaber napisał/a:
No, ale ta bramka to wina bramkarza.
Rok temu jak Valdez wykopywał to kopnął w zawodnika Valenci i stracili bramke.
Ciekawe co zrobi za rok. :D

Skąd wiesz, że będzie grał w przyszłym sezonie w barcelonie??
Valdez jest dobrym bramkarzem, ale jego błędy są dziecinne. Nie wiem czy Barca nie pofatyguje się o innego bramkarza...
Valdez może zawieść w ważnych meczach, ale bardzo mogła sobie pozwolić na przegraną. :wink:

Paulov 
We are lost...

Wysłany: 2006-02-18, 12:52   

Z Valencią Barca grała w mocno osłabionym składzie. Teraz kiedy do gry wrócą R10, E2, Deco i Messi, to siła ofensywna wzrośnie o 200%... A co do Valdesa, to ja osobiście się dziwie, że takiego Wielkiego klubu, z takimi tradycjami, nie stać na kogoś lepszego... Ale cóż, miejmy nadzieje, że ewentualne błędy golkipera Blaugrany zostaną z nawiązką odpracowane przez graczy ofensywnych. Będzie nizła jazda na Stamford Bridge :P , już się nie mogę doczekać :D

Chaber 

Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-02-19, 13:17   

Barcelona w ostatnim meczu wygrała 5:1. Jakiś Melli (chyba) z drużyny przeciwnej strzelił sobie dwa samobuje. :)

---Boone--- 
Lost is the best

Wysłany: 2006-02-19, 17:39   

Chaber napisał/a:
Barcelona w ostatnim meczu wygrała 5:1. Jakiś Melli (chyba) z drużyny przeciwnej strzelił sobie dwa samobuje. Smile

No Melli walnął dwie samobójcze... Teraz Jaquin na pewno odejdzie z Betisu

Paulov 
We are lost...

Wysłany: 2006-02-19, 17:44   

---Boone--- napisał/a:
Teraz Jaquin na pewno odejdzie z Betisu

Nie sądze... Musieli by spaść z ligi, co raczej się nie stanie. Ale jakby już miał odchodzić, to będzie fajna batalia o niego... Chce go Real, chce Chelsea... Bardzo zainteresowane jest Juve, może i Franklin z Barcy go będzie chciał, hehe. Będzie miał chłopak ból głowy :) Ja najchętniej bym go widział w Barcelonie, ale znając życie, prędzej czy później poleci na ruskie $ Romana... :x

[ Dodano: 2006-02-19, 17:45 ]
A co do Melli'ego, to miał chłopak swój dzień...
Tak samo E2, to trzeba być takim superstrzelcem jak on, żeby spudłować z 3 metrów :mrgreen:

B@m 
^^ B@m ^^

Wysłany: 2006-02-19, 17:53   

Paulov napisał/a:
---Boone--- napisał/a:
Teraz Jaquin na pewno odejdzie z Betisu

Nie sądze... Musieli by spaść z ligi, co raczej się nie stanie. Ale jakby już miał odchodzić, to będzie fajna batalia o niego... Chce go Real, chce Chelsea... Bardzo zainteresowane jest Juve, może i Franklin z Barcy go będzie chciał, hehe. Będzie miał chłopak ból głowy :) Ja najchętniej bym go widział w Barcelonie, ale znając życie, prędzej czy później poleci na ruskie $ Romana... :x

[ Dodano: 2006-02-19, 17:45 ]
A co do Melli'ego, to miał chłopak swój dzień...
Tak samo E2, to trzeba być takim superstrzelcem jak on, żeby spudłować z 3 metrów :mrgreen:

Ja osobiście nie chciał bym go w FCB. Słyszałem, że Deco ma odejść z Barcy i Larsson, ale Larsson to juz jest na 100 pewne.
Jestem też troche ciekaw co będzie z Ballackiem. Chce go Barca, Real. Chelsea, MU i Juve. Najchętniej widział bym go w Bayernie. Podobno są gotowi zapłacić Ballackowi grube pieniądze, żeby został. Jak juz ma odejsc z FCB to tylko do FCB (Barca) :wink:

Paulov 
We are lost...

Wysłany: 2006-02-19, 18:01   

B@m napisał/a:
Słyszałem, że Deco ma odejść z Barcy
==> PLOTKI :mrgreen:

B@m napisał/a:
Jak juz ma odejsc z FCB to tylko do FCB (Barca)

No z tym też może być różnie... "Podobno" już się uczył nawet katalońskiego i kupił dom w Katalonii, ale "podobno" też Henry uczy się katalońskiego, również "podobno" Figo nigdy miał nie przejść do największego rywala Blaugrany, a przeszedł... Takich "podobno" jest mnóstwo :D , ale to co wiemy napewno, to fakt, że Ballack opóści Bayern. Większe szanse na pozyskanie tego świetnego pomocnika daje Realowi, bo w końcu kto jak kto, ale Real lubi sprowadzać sobie takich "emerytów", bo Ballack już niedługo 30 na karku... Po drugie to nie pasuje on do stylu Barcy, jest relatywnie słabo wyszkolony technicznie, a pozatym jest Deco i Xavi, tak więc panu Ballackowi ja osobiście mówie zdecydowane NIE :evil:

Nord 

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2006-02-19, 18:24   

Ja bym sobie pograł w prawdziwa pilke nozna! Na trawie, pełne 90 min cos pięknego!

---Boone--- 
Lost is the best

Wysłany: 2006-02-19, 18:28   

Nord napisał/a:
Ja bym sobie pograł w prawdziwa pilke nozna! Na trawie, pełne 90 min cos pięknego!

Nord ja na te chwile czekam całą zime a co do Jaquina (PLOTKA) chciałby grać z Albertem Luque i Michaelem Owenem w Newcastle

Chaber 

Wysłany: 2006-02-19, 19:27   

We wtorek mecz Rela Madryt vs. Arsenal Londyn.
Jak myślicie, jaki będzie wynik?
Ja obstawiam, że Real wygra 3:1. Nie jestem pewny wyniku, ale sądze, że napewno wygra.

---Boone--- 
Lost is the best

Wysłany: 2006-02-19, 20:27   

Chaber napisał/a:
We wtorek mecz Rela Madryt vs. Arsenal Londyn.
Jak myślicie, jaki będzie wynik?
Ja obstawiam, że Real wygra 3:1. Nie jestem pewny wyniku, ale sądze, że napewno wygra.

Wolę żeby wygrał Real, ale stawiam na Arsenal, bo oni nie mają nic do stracenia..(Bez szans na mistrza i minimalne szanse na LM)

B@m 
^^ B@m ^^

Wysłany: 2006-02-20, 00:25   

Wyrównany mecz...
Real nic nie prezetuje ostatnio, ani Arsenal.
Wolał bym aby wygrał Arsenal. Bo realu jakoś nie trawie. Przez te wszystkie gwiazdy. Jednak interesuja mnie z tych wszystkich tylko 2 mecze Milan:Bayern i Chelsea:Barca. No możę troche PSV:Lyon, ale to juz mniej

Chaber 

Wysłany: 2006-02-20, 10:23   

B@m napisał/a:
Wyrównany mecz...

Real nic nie prezentuje? :shock: Przecierz w pucharze wygrali 4:0, ostatni mecz w lidze 3:0 i jeszcze przed meczem pucharowym wygrali, tylko nie wiem ile.

B@m 
^^ B@m ^^

Wysłany: 2006-02-20, 11:13   

Chaber napisał/a:
B@m napisał/a:
Wyrównany mecz...

Real nic nie prezentuje? :shock: Przecierz w pucharze wygrali 4:0, ostatni mecz w lidze 3:0 i jeszcze przed meczem pucharowym wygrali, tylko nie wiem ile.

Wygrali?! Jasne, żę wygrali, ale chyba znasz ostateczny wynik?? Czy raczej nie?
Real wygrał, mecz, ale nie przeszedł dalej. Zobacz sobie na wcześniejsze mecze. Real jest słaby bo jest przepełniony gwiazdami. Indywidualiści. Każdy chce strzelić gola, dlatego Arsenal ma przewage. Aresnal jest lepszym klubem. Zobacz z kim ostatnio grał Real...
Athletic Bilbao, Espanyol to są słabe kluby...
Oglądałeś mecze Realu?? Te kilka ostatnich?? Chyba nie...
Real grał naprawde dobrze tylko w meczu pucharowym, jeszcze w 2. Tak to nic nie prezętowali na boisku. Poza tym Arsenal to nie Celta Vigo, Athletico czy Espanyol. Też to weź pod uwage... :|

Chaber 

Wysłany: 2006-02-20, 11:52   

Że nie przeszli dalej w pucharze to wiedziłem bo wcześniej przegrali 1:6. Ale i tak Real jest w formie i wygra. :twisted:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi