Dzisiaj LM nie potrafie sie doczekać, obstawiajcie mecz.
LFC- Benfica 3:1 (Garcia x2, Crouch-Simao)
Crouch!? Lol ten koleś to nieporozumienie w Liverpoolu. Co do dzisiejszch meczów nie wiem czemu pokazuja Real:Arsenal. Obejrzałbym sobie PSV : Lyon. Mówią, że ten mecz jest najgorszy w dzisiejszym dniu. Można spekulować bo chyba Liverpool Benfica będzie raczej jedno stronnym widowiskiem. Czemu?? Mecze z MU czy Arsenalem zmobilizowała graczy Liverpoolu i to bardzo.
Ja kibicuje Barcelonie chociaż Chelsea też lubie i ogólnie zapowiada się ciekawy i trudny dla obu druzym mecz. Stawiam raczej na Barcelone.
Nie lubie Chelsea tylko dlatego, że należe do Abramowicza który szasta kasą...
No i jeszcze Moriniu. Jest tak zarozumiały, że szkoda gadać. Tak to nic nie mam do Chelsea. Ronaldhinio zagra w tym meczy naprawde na 110%. Czemu?? Już w tamtej edycji LM obiecał, że wyeliminuje angielkis klub?? Uważam, że mimo tego, żę FCB przegrała to i tak pokonali Chelsea.
Po 1 Barca grała lepiej, a po 2 Valdez był faulowany...
Jestem zawiedziony, że Bayern zremisował u siebie z Mialnem (1:1), ale wiem jednak, że to jest LM i wszystko jest możliwe.
Stopien uzależnienia: Fan
Wiek: 20 Dołączył: 31 Sty 2006 Posty: 161 Skąd: New Sacz City
Wysłany: 2006-02-22, 14:45
Mam nadzieje, że Trio z Barcelony utrze nosa "The Special One" i wreszcie pokaże wyższość ofensywnego stylu gry nad żelazną taktyką i uprawianiem antyfytbolu...
No to : Visça el Barça
_________________ Remember: A tricky time never stops...
Barca wygrała z Chelsea, dobrze sie stało nie bedzie mi sie szerzył antyfutbol, brawa dla Erica Cantony za tą reklamę, Nike świetnie ją opracował a moje LFC przegrało
No ale Juve strzeliło 2 bramki na wyjeździe. Ma duże szanse w rewanżu, wystarczy im wynik 1:0 i przeszli dalej.
Strzeliło 2 brami. Jednak zawodnicy Juventusu nie docenili Werderu i tu ich błąd. Widziałem uśmieszek Buffona kiedy Juve wygrywało jeszcze 1:2. Potem już nie był tak rozradowany
Jednak nie jest to Bundezliga Premiership czy Primiera D.
Tu nic nie jest pewne. Wszystko może się zdażyć. Trzeba doceniać przeciwnika...
Werder utarł nosa Juve oby tak dalej
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum