Stopien uzależnienia: Fan
Wiek: 20 Dołączył: 31 Sty 2006 Posty: 161 Skąd: New Sacz City
Wysłany: 2006-02-24, 17:25
Podejrzewam, że na swoim stadionie Juve powinno sobie poradzić. W końcu jak ma się taki skład, to przy odpowiednim nastawieniu zawodników do meczu, powinno być wszystko po myśli Bianco-Nerich
Z innych par przewiduje, że do ćwierćfinałów moim zdaniem awansują:
Barcelona - Chelsea (Barca ma dość sporą zaliczkę ze SB)
Inter - Ajax (na Giuseppe Meazza Inter jest dla Ajaxu nieosiągalny)
Villareal - Rangers (Rangersi - z całego grona najsłabsza drużyna)
Arsenal - Real (Arsenal jakoś lepiej się prezentuje... a Real całkiem nie w formie..,)
Milan - Bayern (podobnie jak Inter, Milan na Giuseppe Meazza jest bardzo silny... Tylko, że Bayern, to nie Ajax... i tu mogą być problemy... Jestem za Bayernem, ale wygra Milan)
Lyon - PSV (Lyon, jak to Lyon.. nie schodzi poniżej swojego wysokiego poziomu... a PSV napewno jest poniżej niego...)
Liverpool - Benfica (pomimo porażki Rafa napewno coś wymyśli... Będzie gorąca atmosfera na Anfield Road... Choć lizbończycy nie są bez szans)
Generalnie w lepszych sytuacjach są gospodarze meczów rewanżowych... nie powinno być większych niespodzianek...
_________________ Remember: A tricky time never stops...
Podejrzewam, że na swoim stadionie Juve powinno sobie poradzić. W końcu jak ma się taki skład, to przy odpowiednim nastawieniu zawodników do meczu, powinno być wszystko po myśli Bianco-Nerich
Z innych par przewiduje, że do ćwierćfinałów moim zdaniem awansują:
Arsenal - Real (Arsenal jakoś lepiej się prezentuje... a Real całkiem nie w formie..,)
Milan - Bayern (podobnie jak Inter, Milan na Giuseppe Meazza jest bardzo silny... Tylko, że Bayern, to nie Ajax... i tu mogą być problemy... Jestem za Bayernem, ale wygra Milan)
Lyon - PSV (Lyon, jak to Lyon.. nie schodzi poniżej swojego wysokiego poziomu... a PSV napewno jest poniżej niego...)
Liverpool - Benfica (pomimo porażki Rafa napewno coś wymyśli... Będzie gorąca atmosfera na Anfield Road... Choć lizbończycy nie są bez szans)
Generalnie w lepszych sytuacjach są gospodarze meczów rewanżowych... nie powinno być większych niespodzianek...
Niespodzianek ma nie być??
To jest liga mistrzów. I gwarantuej Ci, że drużyny które zremisowaly u siebie jak Bayern czy Ajax na wyjeździe stawią wszystko na jedna karte. To nie jest zwykła liga tu kluby graja o największe trofeum Europy i jak wiadomo o naprawde dużę pieniądze co jednak jest smakowitym konskiem.
Wysłany: 2006-02-24, 18:24
No ale Inter i Milan też mają ochotę na te $... A są w lepszych sytuacjach... W tym przypadku, po prostu realnie patrze na sytuację... Ale tak jak mówisz... Piłka jest nieobliczalna i za to ją kochamy
PS. Stawiam ***$, że 7/8 moich typów wejdzie...
Spełni sie 7 na 8 twoich typowań oprócz tego Milanu. Mam nadzieje że LFC przejdzie i wygra znowu LM, ale na razie tylko mam nadzieję
7 na 8 sie spełni mam nadzieję, że LFC znowu wygra LM, ale na razie tylko mam nadzieję
Mam skomentować wyniki MU w fazie grupowej LM?
Mam skomentować mecz z Liverpoolem??
Sorr, ale gadamy o 16-ce najlepszych klubów w Europie , a z tego co wiem MU tam nie ma więc nie wyskakuj jak Filip z konopi. Jeszcze z takim durnym postem...
Mam skomentować wyniki MU w fazie grupowej LM? Laughing Laughing
Mam skomentować mecz z Liverpoolem??
Sorr, ale gadamy o 16-ce najlepszych klubów w Europie Laughing, a z tego co wiem MU tam nie ma więc nie wyskakuj jak Filip z konopi. Jeszcze z takim durnym postem...
Ładnie przygadałeś , skomentować jeszcze powinienneś mecz z Benficą
Wysłany: 2006-03-07, 16:23
No to Panowie (i Panie ) dzis druga odsłona meczyku Barca - Chelsea... Będą emocje Oczywiście całym sercem jestem za moją ukochaną Barceloną Jjuż się nie mogę doczekać...
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Zaproszone osoby: 10
Wiek: 17 Dołączyła: 29 Gru 2005 Posty: 532 Skąd: Upper East Side
Wysłany: 2006-03-07, 18:59
heheh....ja tez jestem za BARCELONĄ !!!!!!!! jestem pewna na 99.99% ze wygrają...:) mam nadzieje ze popisze się Messi czy messy jakos tak bo o Ronaldinho nie wspomne
_________________ Szczycę się sarkastycznym podejściem do życia.
No cóż Ronaldinho jest najlepszym zawodnikiem na świecie. Co do tego chyba nie ma wątpliwości. Choć by krycie 3 zawodników sobie przeszedl jak pionki i walnoł brame. Tego nawet nie trzeba komentować wystarczy tylko podziwiać geniusz takich gracz. No cóż szkoda Werderu bo było obiecująco. Czekam na Bayern.
Jak to sie mówi "dopóki piłka jest w grze nigdy nic nie wiadomo"
Więc całym sercem jestem z Bayernem i będzie dobrze...
Wiara czyni cuda
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum