Stopien uzależnienia: Fan
Wiek: 20 Dołączył: 31 Sty 2006 Posty: 161 Skąd: New Sacz City
Wysłany: 2006-03-09, 18:39
No jak narazie trafiłem 6/7 typów Jeszcze tylko Inter i będzie dobrze
Ciekawe jakie pary ćwierćfinałowe zostaną jutro wylosowane... Dla mnie najciekawiej będzie jak któreś z tych drużyn trafią na siebie: Juve, Barca, Milan, Lyon... W tych drużynach upatrywał bym finalistów tegorocznej Champions Ligue...
_________________ Remember: A tricky time never stops...
Coż teraz jestem tylko za meczem Barca - Milan. Pokonali Bayern teraz chce zeby dostali i to ostro Jednak nie dziwie sie przegranej Bayernu. Klub któy ba grube liliony kupuje naprawde zawodnikow słabych bo nie ma sie co oszukiwac. Musza zainwestowac w 3, 4 naprawde bardzo dobrych zawodnikow. Chca sprowadzic Van Bommela popieram, ale co sam Van Bommel tam zrobi
Cóż w LM jestem za Barca, ale mam też cicha nadzieje na Lyon
Wysłany: 2006-03-26, 14:18
No to w tym tygodniu mamy pierwsze mecze ćwierćfinałowe... Moje typy na awans:
Benfica - Barcelona (tu faworyt jest jeden...)
Arsenal - Juventus (Juve choć miało farta z Werderem, to i tak są chyba nieosiągalni dla Arsenalu...)
Lyon - Milan (tu wielka niewiadoma... Ale stawiam na Lyon, jak dla mnie są lepsi)
Inter - Villareal (Inter znając życie awansuje do półfinału, gdzie dostanie bęcki od Juve )
Znowu możliwa jest taka sytuacja jak z przed kilku lat... Trzy drużyny włoskie w półfinałach, co prawdopodobnie będzie wiązało się ze sporą dawką nudów...
Moje typy są inne
Po drugich meczach:
Inter-Villareal (Bez dwóch zdań)
Barcelona- Benfica (Sam nie wiem albo Barca zmiażdży Benficę albo Benfica minimalnie wygra[np.1-1])
Lyon-Milan (Teraz mój ulubiony klub w LM)
Arsenal- Juventus (Bo nie mają nic do stracenia i wszystko stawiają na jedną kartę- coś w stylu LFC w zeszłym sezonie)
Wysłany: 2006-04-10, 06:36
Zdecydowanie finał : Arsenal - Barcelona...
A tak off topic, to nareszcie TVP nie będzie miała możliwości wyboru meczu do transmisji, bo jakoś dotąd wybierali moim zdaniem złe potyczki. Milan - Barca, to będzie piękny dwumeczyk
Rok temu Ronaldinho powiedział ze sam pokona Chelsea i Barca odpadła. Tym razem Inzaghi mowi ze barcelona ma się ich bać. Jednak to Barca jes faworytem. Tu już gra się o grubą kase. Barca nie odpuści. Jeżeli Messi zagra. To sądze, żę Barca wygra jednak nie można skreślać Milanu. To samo z Villarreal. Doszli do pół finałów. Coś jednak o tym świadczy. Nie można ich przekreślać. To czarny koń tej LM. Wyeliminowali Inter, a to jednak klub z górnej półki
Milan?? jaki Milan Villareal owszem grają u siebie strata gola do odrobienia, ale Mlian?? Kamp nou?? Nieee , Barcu u siebie jest "zabujcza". Gdyby Arsenal przegrał wtedy Henry przejdzie do Barcy. Eto + Henry + Ronaldinho + Messi = n/c (Nie wymieniam innych piłkarzy, a powinienem )
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum