Tu możecie pisać o swoich ulubionych klubach i ulubionych zawodnikach.
No i oczywiście dyskutować o piłce nożnej.
Oto moje typy:
Ulubiony klub: Real Madryt no i lubię też Barcelone
Ulubiny zawodnik: Raul Gonzalez no i lubię też Samuela Eto'o
Ulubiony trener: Jose Mourinho
Ulubony sędzia: ------
Ulubiona reprezentacja: Hiszpania i oczywiście Polska
Ostatnio zmieniony przez Chaber 2006-02-13, 09:22, w całości zmieniany 2 razy
Jeżeli kibicujesz Arce tak jak piszesz to jestes kibic na poziomie
Pozatym co witamy 2 liga??
Ja kibicuje Legii i Zagłębiu, ale tylko sporadycznie bo Polska liga jest naprawde słaba i nie ma co oglądać. Z każdej większej ligi mam swojego faworyta, ale największym jest Bayern. Z niecierpliwością czekam na Mecz Milan-Bayern. Barcelona też jest spoko i uważam, żę wygra LM. Pamiętam mecz Chelsea - Barca i gol Ronaldhinia. Chyba każdy klub by tak grał jak Barcelona z takim zawodnikiem.
Za to nie lubie Chelsea...
NIe lubiłem Morniniu juz w Porto. Ten zespół jest dobry, ale jest tam za dużo gwiazd i będize jak z Realem. I dobrze
Bayern ForeVer ;D
Nie buj żaby Arka nie spadnie!!! do drugiej ligi!!! Bambusie za przeproszeniem!!!!!!!!
Jasne...
Już to gdzieś słyszałem...
Wiesz co za przeproszeniem bambusie...
Witamy w 2 lidze
Arka nic nie pokazałą w rundzie Jesiennej to dlaczego miała by pokazać coś w rundzie Wiosennej??
Arka się nie utrzyma
Większość meczy remisowała i tak będzie dalej...
Uuuu powiało chłodem denerwujesz się??
Jesteś tak smieszny jak twoja Arka witamy 2 liga czy moze odrazu 3 z GKS-em?? bo GKS wejdzie do 3 ligi, ale grupa może nie być ta sama co GKS-a
Możliwe, że będą barażę hmm?? Jagiellonia nieeee to lepszy klub od Arki. Zagłębie nieeee lepszy klub, ale nie jest jeszcze gotowe na 1 lige chociaż napewno nie mieli by miejsca 15 i 17 pkt troche wyżej
Śląsk Wrocław nie oni też są lepsi...
Możliwe, że arka by sobie poradzila, ale z KOSZ... ale tu też mam wątpliwości
Aha zapomniał bym jestem za Zagłębiem Zagłębie trzyma z Legią, ale to nie znaczy, że jestem Legionistą...
Za bardzo na piłce się nie znasz co
no jeszcze jedno skórze... Dziwne, że jeszcze nie dostałes na Polskie. Naprawde się dziwie
A ja trenuje piłke nożna w klubie Dolcan Ząbki ( III liga ). Po za tym kibicuje Legi (jezdze na mecze) a moim ulubionym i najukochanszym klubem jest Arsenal Londyn (nawet bylem na 2 meczach )
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Zaproszone osoby: 10
Wiek: 17 Dołączyła: 29 Gru 2005 Posty: 532 Skąd: Upper East Side
Wysłany: 2006-02-12, 18:41
dobra ja jako dziewczyna zabradzo sie tam nie znam na tych wszystkich klubach ale lubie druzyne barcelony...:) ulubiony piłkarz no to oczywiscie Ronaldinho...lol to co on wyczynia z piłka...kosmos normalnie...a no i kibicuje tez naszemu Dudkowi
_________________ Szczycę się sarkastycznym podejściem do życia.
sing your own special song
make your own kind of music
even if nobody else sings along...
Stopien uzależnienia: Fan
Wiek: 20 Dołączył: 31 Sty 2006 Posty: 161 Skąd: New Sacz City
Wysłany: 2006-02-14, 17:32
No to tak... mam w każdej z ważniejszych lig ulubiony klub. Choć jeden kocham najbardziej... To przedstawicielka Primeradivision
Serie A: Inter Mediolan
Budnesliga: Bayern Monachium
Premiership: Tottenham Londyn
Primeradivision: FC Barcelona
Ligue 1: Paris Saint Germain
Orange Ekstraklasa: BRAK
Eredivisie: Ajax Amsterdam
A co do ulubionych zawodników, to... Xavi i Eto'o z Barcelony oraz Pan Adriano z Interu. W sumie można by wymieniać w jeszcze wielu... ale ja jestem leń i mi się nie chce
_________________ Remember: A tricky time never stops...
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum