Kto lubi grać w siatkę, lub ogólnie lubi ten sport? Ja osobiście uwielbiam:D Sama gram w siate i kibicuje klubowi Bełchatów A mój ulubiony siatkarz to Winiarski, śp. Gołaś:(, Włazły
_________________ You say on me...
B - [beautifull]
I - [ideal]
T- [talented]
C- [competence]
H- [honey]
...
Yes, I am Bitch
Kibicem nie jestem, ale trzeba przyznac ze lubie sobie sieknąc od czasu do czasu, niestety nie mam za czeso możliwości, bo nawet jak na wf-ie sie zdarzy siatka to po rozgrzewce nie bardzo jest sens grać.
Sporcik jak sporcik. Czasem lubie sobie popykać. Teraz bede miał na w-fie siatke
W lato to raczej wole siatke plażową (2vs2).
Fanatykiem nie jestem więc nie kibicuje żadnemu zespołowi, ale obejrzeć zawsze moge
Stopien uzależnienia: Fan
Wiek: 20 Dołączył: 31 Sty 2006 Posty: 161 Skąd: New Sacz City
Wysłany: 2006-02-19, 18:12
Kibicem też jakimś wielkim nie jestem, ale jak przychodzą meczyki reprezentacji Polski grane np. w katowickim spodku, to istne miodzio dla widza... Ta atmosfera na trybunach, te śpiewy, publika biało-czerwona Pamiętam ostatnie Mistrzostwa Europy gdzieś na Bałkanach... Jakbym nie wiedział, że to mecze rangi mistrzowskiej, to bym pomyślał, że TVP transmituje treningi, bo trybuny jakieś takie cichutkie i puściutkie... Nie ma to jak w Polsce
_________________ Remember: A tricky time never stops...
ja bardzo lubię grać w siatkę no i ogladać tez lubię of course;p ale raczej tylko wtedy kiedy gra Polska. a ulubionej drużyny nie posiadam
_________________ but you've gotta make your own kind of music
sing your own special song
make your own kind of music
even if nobody else sings along...
Wysłany: 2006-03-15, 16:51
OMG !! Jak ja mogłem takiego tematu nie zauważyć do tej pory !
Sam pykam w siatke sobie, co sobote mam wynajętą hale i gram z kumplami.
Co do klubu, to lubie Olsztyn, Bełchatów, i Jastrzębie , jeszcze Resovia jest fajna
A ulubiony siatkarz to Gruszka, Pliński, Wlazły, Świderski też są spoko.
A co do siatkarek to Skowrońska miażdzy!
Jak myślicie kto wygra PLS ? Ja stawiam na Olsztyn.
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Zaproszone osoby: 10
Wiek: 17 Dołączyła: 29 Gru 2005 Posty: 532 Skąd: Upper East Side
Wysłany: 2006-03-15, 17:56
hmm...no ja tez jakims zapalonym kibicem nie jestem...;) lubie grac w siatke...lubie czasami pooglądac mecze...jak juz oglądam te mecze to jest zawsze za Bełchatowem Ulubiony siatkarz hmm...raczej Wlazły...ulubiona siatkarka...Skowrońska, Glinka no i Świeniewicz hehe ale i tak nic mi nie zastąpi piłki recznej
_________________ Szczycę się sarkastycznym podejściem do życia.
Wysłany: 2006-03-20, 18:43
jak nie ma co robic na w-f to gramy w siatke... a czesto nie ma co robic.... taka jest moja szkolka... zreszta nie mam nic przeciw, bo w koncu wszysycy polubilismy ten sport i jednoglosnie przechodza wnioski o granie w siatke zamiast hokeja
_________________ Roll, roll, roll a joint
Twist it in the ends
Light it up 'n take a puff
'N pass it to your friends....
Wysłany: 2006-04-05, 15:11
Wlasnie a co sądzicie o kadrze powołanej przez Lozano?
jak na moj gust to Kocik jest nietrafionym powołaniem, za kocika Michalczyka.
Szkoda że bednaruka nie powołał, szkoda że gierczyński i szczerbaniuk zrezygnowali z kadry
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum