jak ja się uczyłem tego (a było to baaardzo dawno temu) to jeszcze nie było pajączków i takich innych. Musiałem wszystko pisać w notatniku.
Ale skoro jesteś beginner to dam Ci radę: użył Microsoft Front Page.
Masz tam pustą kartkę ,którą zapełniasz a program sam za ciebie "przerabia" to na kod html.
Jeśli będziesz miał jakieś problemy to wal
_________________ "Aby nie oszaleć,nieraz musimy udawać szaleńców"
Tworzenie stron nie jest tak strasznie proste zeby mozna było to napiac w kilku słowach. W internecie jest mnóstwo kursów HTML i PHP. Jesli ktoś jest zupełnie zielony proponuje zaczac od tych pierwszych. Pierwsze strony najlepiej tworzyć w programach typu FrontPage czy Dreamweaver (ten "troche" kosztuje, ale mozna 30 dniowy trial sciągnąc).
Najlepiej zacząc od ustalenia co chcemy miec na naszej stronie i ustalić tematyke strony. Potem zabrac sie za tworzenie. Dobrze jest tez zastanowić sie na temat kolorystyki bo strony we wszystkich kolorach tęczy, raczej odpychają.
Jak juz mamy nasza strone prawie gotową to powinno sie wrzcucić ją na jakiś serwer... (dla poczatkujących polecam darmowy ...duzo tego teraz jest => google-darmowyhosting
Wrzucic nasza stronke na FTP ... wejsc pod adres który jest przypisany naszej stronie i sprawdzic czy wszystko jest tak jak powinno. Jak wszystko jest oki to znaczy ze nasza strona jest w pełni funkcjonalna (taka jaką sobie wyobrazilismy) i ruszamy na podbój internetu
Pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum