Dobra gangsta jakos mnie nie przekonujesz do tego, bo i tak na TVP juz LOST nie leci a po 2 widać koleś, że ogladasz Mode na Sukces... bo tak na TVP nic ciekawego niema. Ale podziwiam ludzi którzy ogladaja Mode na Sukces, jak to można przetrzymać?? I dlatego koles jestes w porządku, masz cierpliwość
_________________ "Sorry, ale nie jestem ubezpieczony"
Depeche Mode
Wiecie, Moda na sukces łączy pokolenia... Może moje nie ale rozmawiając z koleżankami dowiedziałam się, że one znajdują płaszczyznę porozumienia ze swoimi babciami właśnie poprzez Modę... A ja, podróżując z moimi uroczymi sąsiadkami ze szkoły do domu, miałam ostatno okazję dowiedzieć się, że Rick kocha Kimberly, ale niestety żeni się z Amber, bo ona jest z nim w ciązy...
Ratunku...
To nie tak, bo prawdopodobnie Amber jest wciazy z kims innym, bo jak byla w dyskotece, to sie 'nawalila" i sie z kims przespala, a ten Rock o tym nie wie... <lol2> moja mama i babcia to ogladaja... mowia, ze juz nie moga, ze to glupie itd, a ogladaja dalej
_________________ Zycie tak wiele od nas wymaga... dlaczego czasem nie daje rady?
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum