... hahaha.. ja tu patrze ze jakies flirty towarzyskie sie szykuja... dobra nie zbaczam z tematu ... sayid .. a jak bardzo jestes podobny do tego z filmu ..:> moze ja tez wypowiem sie na twoj temat co ?:>
[ Dodano: 2006-01-22, 17:54 ] MrsDeathy, więc napewno nie jestem Irakijczykiem, jestem troszke młodszy od prawdziwego Sayida, mam jasną skórę, krótkie włosy i niebieskie oczy... A co? Jesteś mną zainteresowana?
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wiek: 29 Dołączył: 25 Sty 2006 Posty: 10 Skąd: z samolotu
Wysłany: 2006-01-27, 09:47
Sayid napisał/a:
Mnie też te małolaty wnerwiają. Ale często dostają bana i jest spokój. Ja mam prawie 15 lat. A Ty superbowl ile masz?
A co ja mam powiedzieć ?
Przy Was to ja jestem dziadkiem
Niektórzy nie potrafią porządnie sklecić zdania nie mówiąc już o ortografii.
Korzystać z wyszukiwarek też połowa nie potrafi.
Piszą posty w stylu "a gdzie moge ściągnąć odcinek ... ?"
A takich postów jest już kilka.
Ale po co korzystać z opcji "Szukaj" skoro może ktoś poda na tacy.
PS.
Nie sugerować się moją stroną, jeżeli chodzi o ortografie ...
Ludzie. Wiek nie ma znaczenia. Chodzi tu o dojrzałość A to że dzieciaki snuja jakies teorie to niech snuja. Co wam to przeszkadza. Kazdy ma prawo sie wypowiedziec. Gadacie ze 13-14 lat to dzieci a sami macie po 15 max 16 lat. Bez urazy
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-01-30, 16:10
Harry twoja strona to cfaniacy.com ? Musze powiedzieć tylko tyle, że jest genialna.
Lat liczę sobie 15 i troche. Co do poziomu wypowiedzi na forum mówiłem już na czacie, że należy wprowadzić jakieś autokorekty błędów ortograficznych na forum lub surowo karać osoby notorycznie robiące byki. Czy to takie trudne sprawdzić poprawność posta w Wordzie?
Chyba się powinnam czuć teraz jakąś niedorozwiniętą małolatą, bo 15 lat skończe za ponad pół roku i większośc rzeczy piszę bez polskich liter albo pół na pół (raz polskie, a raz nie) bo tak mi wygodniej. Bywają takie rzeczy irytujące, ale nie jest to forum zamknięte, i nieważne, czy ktoś ma 8 czy 80 lat może tu wchodzić, prawda?
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum