wiecie co, mówicie o średniej wieku itd., a potem się usprawiedliwiacie "a ja kończę n-lat za 5 miesięcy" to jest... no wiecie, jednak o dojrzałości nie powinno świadczyć to, że MY mówimy, że jesteśmy dojrzali, to chyba powinno wynikać z tego JAK się wypowiadamy, a nie co sami o tym utrzymujemy...
aha, poza tym całkowicie popieram Allishę
Taaa... Wszystko zależy od człowieka. Co wy tak z tymi urodzinami?
Zastanawiam się teraz dlaczego gdy miałam 13 lat na wszystkich forach i czatach siedziały 16-latki. Teraz mam tyle i jakoś trudno znaleźć kogoś starszego ode mnie.
Ale rzeczywiście wiek nie stanowi jakiejkolwiek różnicy.
Denerwuje mnie jednak jak się ktoś na niego licytuje.
Jak już to prędzej na IQ.
Robiliście kiedyś sobie taki test?
_________________ Prawo Maleka: Najprostsze myśli formułowane są w najbardziej skomplikowany sposób.
Apropo, to ja we wrzesniu skoncze 15, ale jak o tym mysle to mina mi rzednie... Tyle czasu , wiec ciesze sie chwila poki co. Co do ortografow, to ja nigdy (prawie) nie pisze ó, ą, ę, ź, ż itd... bo sie przyzwyczailam nie uzywac tych liter, a moje posty nadal sa czytelne (chyba ) i co jak co, ale wiek nie ma najmnijeszego znaczenia. Ja mam 14 lat. I co? to od razu znaczy ze wiekszosc moich wypowiedzi to jakies durne teorie? Wg. mnie zdecydowanie nie, jak juz wiekszosc z Was napisala... liczy sie bardziej poziom czlowieka, a nie jego wiek.
_________________ Zycie tak wiele od nas wymaga... dlaczego czasem nie daje rady?
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum