Tak sobie przeglądam te forum, i z przykrościa musze wstwierdzić że srednia wieku na tym forum to 13 lat. a niektórzy wypsiują tkaie pierdoły że sie w pale niemieści. Niemam nic do tego forum, ale czasem wkurzają mnie wypowiedzi 12-13 letnich maniaków, którzy synuwają jakieś niestworzone teorie, zadają durnowate pytania itp.
no i o co wam chodzi .. ja wam powiem ze nie wiek decyduje o tym ze ktos pisze (Cenzura)..tylko dojrzalosc intelektualna.. bo mozna miec 14 czy 15 lat i byc bardzo dojrzalym jak na swoj wiek.. i wtedy to sie ujawnia w sposobie pisania tej osoby.. a mozna miec lat 19 i byc kompletnie "niedorozwinietym" i wypisywac (Cenzura).. ładnie rzecz ujmujac ..;]
pozdro dla wszystkich ktorzy maja o sobie duze mniemanie
wiek i wiek. znam fora gdzie dorosli ludzie wypisuja glupoty. ja bede mial niedlugo 15. ale musze sie zgodzic z tym ze jak czasem widze wypowiedzi w stylu "jak dorosne wyjade i zmienie nazwisko na sawyer" to sie odechcewa tu wchodzic. albo odpowiedzi w stylu "masz racje" "rzeczywiscie to dziwne" to tylko nabijanie sobie postow a nie wnoszenie czegos do dyskusji. bo wiele uzytkownikow chce za wszelka cene powiedziec cokolwiek w kazdym temacie.
_________________ Now, what do you own the world?
How do you own disorder, disorder...
Now somewhere between the sacred silence
Sacred silence and sleep
Somewhere, between the sacred silence and sleep
DISORDER, DISORDER, DISORDER
musze ci to przyznać ale zachowują sie jak 5 latki
Mhaaa No teraz przegiołeś, a ty co niby bardziej dojrzały jesteś od tych 12-13 latków chyba nie
Napewno masz 15 lat?? bo treść twojej wypowiedzi tego nie ukazuje
Co do ''pierdół które pisza 12-13 latki''
Racja piszą pierdoły, ale to juz taki wiek. Nic nie wskuramy można tylko prosić aby przemyśleli swoją wypowiedz 2 razy.
Nic nie poradze, z echolernie mnie wkurza tekst typu " Said jest taaki fajny, to najpiękniejszy facet na świeci" wrrr. Niestety wypowiedzi co niektórych z Was w topicku o aktorach czy bohaterach ograniczaja sie tylko do tego. Przeciez napisanie treściwszego uzadanienia nie wymaga intelektu alfy i omegi. Śmieszy mnie tez pisanie bez sensu, przytakiwanie, zaprzeczanie itp. nie ilosć psostów swiadczy o autorze a ich tresć i wiek ma tu niewiele do rzeczy. No chyba że ktoś jest analfabetą w wieku lat 15
_________________ Droga mamo, wszystko w porządku. Jestem na wyspie i idą do nas ci od czarnego dymu. Moc całusków...
?Sayid chyba troche nie zrozumiałes....
To chodzilo o to ze wiekszosc "ludzi "na tym forum mowi ze kocha jakiegosa bohatera
nie kieruj sie własna nazwa!!!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum