Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wiek: 20 Dołączyła: 25 Mar 2006 Posty: 341 Skąd: z Katowic
Wysłany: 2006-05-25, 20:59
No nawet mi nie mówcie
Mam już dość niedopowiedzeń w tych serialach. Chyba zacznę oglądać modę na sukces. Tam przynajmniej wiadomo, ze wszyscy ze wszystkimi musżą się przespać, więc o tę wiedzę jestem juz do przodu
Ja się bardzo rozczarowałem PB. Pierwsze 13 odcinków było świetne ale później serial dalej jest ciekawy wszystko jest strasznie naciągane. Nie wiem czy będe oglądał 2 sezon, bo naprawde nie widze powodu.
Wysłany: 2006-05-26, 10:52
Fakt, że plan udał się ( o ile można tak domniemać, bo po ostatnim odcinku wcale to nie jest takie pewne) tylko dlatego, że to wszystko opierało się na tzw "ślepym farcie" a nasz Mike to istny ulubieniec bogów Bo z każdej "wpadki" wychodził zwycięsko Ale myślę, że jeśli przymknie się na to oko to ten serial, można obejrzeć z dużą przyjemnością
Wysłany: 2006-05-27, 18:38
Lesiu napisał/a:
Ma ktoś linki do rmvb?
Mówisz i masz Odcinki w wersji rmvb jest do ściągnięcia tutaj. Na pewno do 14-tego odcinka są w wersji rmvb, a od 14-tego trzeba sprawdzić w jakiej wersji sa pozostałe odcinki.
EDIT sprawdzałam i tylko do 14-tego odcinka są w wersji rvmb.
Ostatnio zmieniony przez choynka 2006-05-28, 09:45, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2006-05-28, 09:51
Ach google to jest jednak dobra sprawa Bez problemu znalazłam I sezon w wersji rvmb na tej stronce . Dla wyjaśnienia tylko dodam, że trzeba skorzystać z programu do torrentów.
oglądnąłem........i muszę powiedzieć :niech was szlag trafi!!! Ale mnie wciągnęło......naprawdę dobry serial. Co do brutalności- cóż, to w końcu jest więzienie.
Mimo wszystko Lost jest u mnie nr 1
_________________ "Aby nie oszaleć,nieraz musimy udawać szaleńców"
Do jesieni nie będzie Lost-a, to można czymś innym się zainteresować Ja niestety PB wszystkie odcinki widziałem i muszę rozejrzeć się za nowym serialem, póki Lost i PB nie wrócą
p.s. A co do ostatniego odcinka to czułem, że tak się zakończy. Gdyby było inaczej, ludziom odechciało by się czekać.
Pozdro!
_________________ [Szukaj] - Najpierw przeszukaj forum potem pytaj
[Regulamin] - Przeczytaj to ! a unikniesz ostrzeżen.
[Linki] - CAŁY DZIAŁ z linkami do 1 i 2 sezonu.
[Prywatna Wiadomość] - Piszcie jeśli chcecie zmiany nicka, w sprawie ostrzeżen i w innych sprawach związanych z administracją forum.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum