Strona Główna  SERWIS  Szukaj Profil  Nie masz wiadomości   Zaloguj  Rejestracja
FAQ  Użytkownicy  Grupy  Statystyki  Chat
Informacje: Nowy na forum? Przywitaj się! [Tutaj]
Zegary:

Kontakt:
MG
Wyślij email
Fantasta
Wyślij email

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: V3rit4S
2007-01-13, 09:37
...[Prison Break]...
Autor Wiadomość
XavierSS 
THINK BEFORE POSTING

Zaproszone osoby: 23
Wysłany: 2006-05-30, 22:12   

Pazdzioch proponuje wysłać PW do Prandka /Prandek/ lub do Memusa /MEMUS/ oni mogą Ci pomóc, jeśli nie zarejestruj się na forum którym oni się opiekują.

xavierss

Pazdzioch 

Wysłany: 2006-06-01, 11:50   

http://www.prisonbreak.tv.pl/ - strona padla ? No to pieknie ;/

No stronka juz hula naszczescie :P hehe ! PB ma 22 odcinki taa?
Ostatnio zmieniony przez Pazdzioch 2006-06-01, 23:05, w całości zmieniany 1 raz  

choynka 

Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-06-01, 22:37   

Pazdzioch napisał/a:
http://www.prisonbreak.tv.pl/ - strona padla ? No to pieknie ;/

E nie ;) Chyba mieli jakies chwilowe kłopoty. Przynajmniej u mnie stronka działa bez problemu. Szkoda tylko, że to forum tak słabo jest rozwinięte, ale jak puszczą kiedyś :) PB w telewizji publicznej to może się rozwinie :)

Lesiu 
Dumny user forum :)

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2006-06-02, 07:37   

Szkoda tylko ze nie znalazlem na niej ani jednego linku do sciagniecia serialu :evil: Kto mi znajdzie PB 14-22 rmvb z ftp jest przebóg :/

meelkee 

Stopien uzależnienia: Widz
Wysłany: 2006-06-02, 09:16   

Na tej stronie są linki do wszystkich odcinków. Serwis Xvid ASD przygotował cały sezon w wersji po 120MB odcinek do ściągnięcia na torrencie.

Lesiu 

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2006-06-22, 18:16   

Jest już 2 sezon? Sory za krótki post ale pytanie jest proste i konkretne.

XavierSS 
THINK BEFORE POSTING

Zaproszone osoby: 23
Wysłany: 2006-06-22, 19:45   

wyglada na to że jeśli będzie to o innych bohaterach , lecz nie prędzej niż we wrześniu

xavierss

Lesiu 

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2006-06-23, 09:53   

CO?! 1 sezon ma 22 odcinki nie? i ostatni sie kończy jak samolot odlatuje ale bez nich i oni sobie biegną po trawce i uciekają przed policją! Jak to można tak zostawić i zacząć o innych gostkach?! Tragedia. Nic do końca nie wyjaśnione ani czy im sie uda ani co zrobi V ech dajcie spokój myślałem ze ten serial jest lepszy i wydawał mi sie dobry dopóki nie zobaczylem ostatniego odcinka bez zakończenia :/

raistlin86 
Ged Ouuuud !

Wysłany: 2006-06-23, 12:52   

Drugi sezon będzie na pewno. Pierwszy odcinek ma być wyemitowany 28 sierpnia.
Kod:
Druga odsłona serialu opowie o dalszych losach bohaterów, którzy po ucieczce z zakładu karnego muszą unikać depczącego im po piętach pościgu.
...
Producent wykonawczy serialu Matt Olmstead zapowiada, że w drugim sezonie pojawią się aktorzy znani z wcześniejszych odcinków. Serial opowiadał będzie nie tylko o ich ucieczce, ale również o wydarzeniach z przeszłości odkrywając nowe, nieznane wcześniej fakty z ich życia.

Wczoraj obejrzałem ostatni odcinek i już czekam z niecierpliwością na drugi sezon.
Serial ten stoi w moim prywatnym rankingu na drugim miejscu (na pierwszym jest "24 godziny"). "Lost" spadł na trzecie miejsce ;)

meelkee 

Wysłany: 2006-06-23, 22:23   

Zgadzam się co do 24 ale Prison Brake jest świetny do 13 odcinka później już tylko ostra jadza w dół. Drugi sezon to kpina.

Lesiu 

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2006-06-23, 23:53   

Też tak mysle ze pierwsza seria byla lepsza a ostatnie odcinki kiepskie. Przede wszystkim myślałem że plan Michaela okaże się genialny, idealny, niezawodny tymczasem musial wkrecac coraz wiecej osob i ucieczka byla kiepska :/

pawelpisz 

Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-06-28, 12:57   

Szukam DZIALAJACEGO linka do Prison Break w wersji .rmvb ale nie moge znalezc...
Jak kto ma niech poda :)

Kie 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2006-06-28, 17:38   

Muszę przyznać, że serial bardzo mi się podobał ale nie dorównuje LOSTom. :twisted: Niektóre zagrania są beznadziejne, inne głupie(jak już wielie osób pisało od 13 odcinka robi się nieciekawie.....żeby nie powiedzieć czegoś gorszego) ale naszczęście większość jest fajna. Z jednej strony przewidywalny z drugiej zaskakujący(z przewagą przewidywalności) :roll: . Mimo to już nie mogę doczekać się 2 sezonu(mam nadzieję że będzie taki jak 13 pierwszych odcinkólw) :grin: Ale bardziej wyczekuje LOSTÓW!!! :mrgreen:

meelkee 

Wysłany: 2006-06-29, 00:17   

Sam sobie przeczysz. Prison breake to serial o ucieczce z więzienia, wykorzystując genialny plan głównego bohatera. Pierwsze odcinki biły na głowe drugi sezon LOST, były może nawet lepsze od pierwszej serii.
Co może się wydarzyć w drugiej serii PB? Wydaje się, że nic co wyróżniałoby serial spośród innych produkcji. Dlatego ja nie czekam na PB sezon 2. To będzie tak jakby całkiem inny serial.

Kie 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2006-06-29, 14:34   

Ja sobie nie przecze i nie wiem czemu tak uwazasz. Moj poprzedni post wydaje mi sie zrozumialy i logiczny...ale mozesz sobie myslec i pisac co chcesz. BTW. nie musisz mi wyjasniac glownego watku tego serialu, podobnie jak ty przez ponad 15 godzin trwania pierwszej serii zauwazylam, ze serial dotyczy ucieczki z wiezienia. Genialne! Moze powinnismy zapisac sie do MENSy???
Tobie pierwsze odcinki PB podobaly sie bardziej niz Losci 1 i 2 sezonu, a mi mniej. Wszystkie seriale maja swoje wady, ale nie zawsze sa to dyskwalifikujace wady. Wszystkie seriale maja tez tandetne momety, rzecz w tym aby tych tandetnych momentow bylo jak najmniej. Nie ma serialu, ktory by sie nie opieral na ustalonych dla wszystkich seriali zalozeniach, a PB Losci nie sa wyjatkami.
Jednak jak juz pisalam czekam na 2 sezon PB. Wydaje mi sie, ze w przeciwienstwie do tego co piszesz, scenarzysci jeszcze czyms nas zaskocza. Mysle, ze producenci nie beda rozpaczali po stracie jednego widza, szczegolnie widza ogladajacego ich produkcje nielegalnie....
...pozdrawiam cie wladco...

Odpowiedz do tematu