A więc, tutaj mozecie napisać, co sadzicie o nowym serialu S-F "4400", który zareklamowany został w mniej-więcej a taki sposób: "Czy oglądałeś Zagubionych ? Jeśli tak, teraz będziesz mógł poznać historie odnalezionych!"
Obejrzałam pierwsze dwa odcinki, które bardzo mi się spodobały.
Film/serial ciekawy, trzymający w napięciu (przynajmniej przez chwile ) i z tajemniczą historią.
Bedę oglądać go dalej.
Mnie się serial bardzo spodobał.
Całkiem nieźle skonstruowany i czekam na kolejne dwa odcinki. Po pierwszym, który obejrzałem, zadałem sobie pytanie "Co takie krótkie?!", jednak, gdy spojrzałem na zegar, okazało się długością zbliżać do długości LOST.
Drugi odcinek zdecydowanie lepszy.
Maia i Orson najbardziej przypadli mi do gustu. (Tez chce przewidywać przyszłość )
Zastanawia mnie, jakie zdolności ma Richard i ta babka w ciąży...
_________________ I can disappear. Do U Believe Me?
Ostatnio zmieniony przez NoBoDy_RoCK 2007-01-05, 21:21, w całości zmieniany 1 raz
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2007-01-05, 19:27
Tez wczoraj oglądałam ten serial i od razu bardzo mi sie spodobał. Ciekawa zagadka, bihaterowie maja ciekawe i złożone cgaraktery. Mnie osobiście zaciekawiła Maja a szczególnie ta scena z tymi jej butami, ze niby zamokna na podłodze. Bede oglądac kolejne odcinki z duzą ciekawoscia ale oczywiście mniejsz niz LOSTa
_________________ Bóg mnie stworzył a szatan opętał...
Na zawsze będę święta i przeklęta...
Zdradliwa i wierna...
Kochana i wredna...
Rzeczywiście sama fabuła dosyć tajemnicza, początek dobrze poprowadzony, w sumie mało troche głównych bohaterów (5?) ale podobnie jak w Loscie jest kilkoro wprowadzonych dobrze a reszta jakieś tło tworzy (ciekawe czy będą nagle wyskakiwać zza krzaka nowi odnalezieni?).
Troche myśle zawiodłem sie na ścieszce dźwiękowej, za mało w niej tajemniczości.
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2007-01-06, 11:19
Może to jest i niezłe ale i tak nie przebije LOST, który jest arcydziełem.
Ot kolejny ufologiczny serial w stylu X-files albo Taken.
Potem bohaterowie odkryją w sobie nadnaturalne zdolności, których będą uzywać.
A na końcu zmieni się to w X-men. Nic nadzwyczajnego.
_________________ Oświatlaj swą drogę w ciemnościach ogniem płonących heretyków
a czy wiecie że ci co zagineli i się odnaleźli to naprawdę zagineli??Tylko do tej pory ich nie donaleziono...Ale serial jest GITOWSKI czy macie może piosenkę z tego serialu??spodobała mi się
_________________ "...Los ślepy uczynił z nas wszystkich żołnierzy..."
Maia i jej przewidywanie przeszłości bylo fajne. ("Tam bedziecie leżeć"). Orson, ten chłopak (siostrzeniec śledczego) też mnie zainteresował. Serial jak narazie ciekawy, zobaczymy co będzie dalej.
Widzę, że temat oblegany. A istnieje dopiero 1 dzień.
A więc jakie tam występują postacie?
-Maia (przewiduje przyszłość)
-Orson (myślę, że potrafi niszczyć poprzez swoją złość)
-siostrzeniec detektywa czyli Shawn (tak wyczytałam) ma podajrze 'moc' dawania zycia lub śmierci
-Lily- ta w ciaży (jakos nie wykazuje zadnych zdolności, ale wydaje mi się, że ma dzicko z tym murzynem-tak jakby jej babcia powróciła pod jej postacią )
-czarnoskóry Richard (ktoś zauwazył w nim coś niezwykłego?)
Widzę,że film się podoba. Mi też.
-Maia (przewiduje przyszłość)
-Orson (myślę, że potrafi niszczyć poprzez swoją złość)
-siostrzeniec detektywa czyli Shawn (tak wyczytałam) ma podajrze 'moc' dawania zycia lub śmierci
-Lily- ta w ciaży (jakos nie wykazuje zadnych zdolności, ale wydaje mi się, że ma dzicko z tym murzynem-tak jakby jej babcia powróciła pod jej postacią )
-czarnoskóry Richard (ktoś zauwazył w nim coś niezwykłego?)
Widzę,że film się podoba. Mi też.
Też jakoś nie zauważyłem na razie zdolności Richarda i Lily.. dziwne.. Maia jest najbardziej interesująca. No i Orson. Ale zauważyłem, że on niszczy szkło (porcelanę), oraz niszczy organizmy.. Bardziej rowala czaszkę... Na pewno jkeszcze jakieś postaci dojdą. Oby...
// choynka
_________________ I can disappear. Do U Believe Me?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum