Stopien uzależnienia: Fan
Wiek: 13 Dołączyła: 25 Gru 2006 Posty: 285 Skąd: Punkt na mapie niewidoczny dla ludzkich oczu;)
Wysłany: 2008-04-22, 22:51
Yy. Nie piję. Ja byłam tą poszkodowaną. xD
Nigdy przez cały dzień nie przeżywałam tego, że pewien Tomek nie wyszedł po mnie na peron, słowami: "Kurdee. Moje drugie ja wysiadło z pociagu, z zamiarem pójścia sobie kulturalnie na rower, a tu co! Się nie doczeka! Bo bydlak nawet na peron po nią nie wyjdzie!"
I teggo. Piję.
_________________ Nie jestem głupcem, a mimo to szaleję
I nie rozumiem, co się ze mną dzieje...;)
Stopien uzależnienia: Fan
Wiek: 13 Dołączyła: 25 Gru 2006 Posty: 285 Skąd: Punkt na mapie niewidoczny dla ludzkich oczu;)
Wysłany: 2008-04-24, 18:12
Ha! piję!
Nigdy nie wybuchłam płaczem w połowie lekcji xD <ha! piję! xD Bo to było tak- bociana dziobał szpak, a potem była zmiana szpak dziobał bociana, morał z tego taki że 6a jest zajebista i zaczęłam się tak histerycznie z nich śmiać, że po chwili popłakałam się ze śmiechu.xD A potem wysłali kogoś po środki uspokajające, dopóki im nie wytłumaczyłam że ja ze śmiechu płaczę, tak o.xD>
_________________ Nie jestem głupcem, a mimo to szaleję
I nie rozumiem, co się ze mną dzieje...;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum