Szef jakiejś federacji? Nie mam pojęcia nawet mój ojciec nie wiedział a jest nauczycielem WF i sie każdym sportem interesuje. Może powiedz z jakiej dyscypliny on jest? Albo daj coś łatwiejszego bo mieliśmy tutaj rozpoznawac na zdjęciach ZNANE postacie
I sam sie sobie dziwie że tą Hillary Duff rozpoznałem
Stopien uzależnienia: Widz
Wysłany: 2006-11-27, 06:44
MarianCzyTyMnieKochasz - jeszcze trudniejsza zagadka niż z tym coachem NBA
W sumie ciężko było się za to zdjęcie zabrać. Ewidentnie facet jest kierowcą (ale nie Formuły1 bo tamte twarze są powszechnie rozpoznawalne). Wybrałaś zdjęcie gdzie akurat na stroju nie doszukałem się podpowiedzi...
No cóż. Pierwsze skojarzenie - rajdowiec, ścisła czołówka, MŚ, google...
Sébastien Loeb - francuski kierowca rajdowy, mistrz świata 2004 i 2005 na Citroenie.
Moja zagadka nie będzie problemem ale dla odmiany są dwie osoby
Stopien uzależnienia: Widz
Wysłany: 2006-11-28, 18:10
Shann napisał/a:
D Duch napisał/a:
Hmm nie mogę wpaść na żaden trop. Ani to Forumuła 1 ani WRC a jednak w wyścigach raczej jeździ. Motocykle?
Shann może jakaś podpowiedź...
Mylisz się bo to jest formuła 1 A to już jest podpowiedź
Przyznam, że dałem się wymanewrować
Jest to Scott Speed z teamu Toro Rosso... ale zagadka wcale niełatwa, podejrzewam, że wśród fanów F1 niewiele osób by go rozpoznało. A do tego fotka z czasów gdy startował jeszcze w wyścigach Red Bull (?).
Kolejna filmowa para:
Ostatnio zmieniony przez D Duch 2006-11-28, 18:16, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum