Ja tam nic w tym podpisie nie widze ;|. Ze znanego nam zdjęcia, wycięta połowa...ani to banner, ani nic. 2/10 i tak duzo, ale przynajmniej coś w tej stopce jest.
Matashow- bardzo fajne rozwiazanie słowa "Lost" a sam obrazek też mi się podoba trochę koloru, trochę czarno-biały.. Podoba mi się 9/10 Ten Sawyer mógł by być bardziej widoczny..
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Zaproszone osoby: 10
Wiek: 17 Dołączyła: 29 Gru 2005 Posty: 532 Skąd: Upper East Side
Wysłany: 2006-07-19, 23:45
Hahaha...Nieźle rozwiązana "krzyżóweczka" z haslem LOST Oryginalne, jeszcze nigdy wcześniej czegos takiego nie widziałam Co do obrazka...hmm...Nie bardzo wiem co napisać. Jeśli sam go wykonałeś to całkiem fajny 8/10
_________________ Szczycę się sarkastycznym podejściem do życia.
Wysłany: 2006-07-20, 09:58
z kolei Constantine juz nie utrzymał jednego tematu - dwie, zupełnie nie związane ze sobą panie. Do tego obrazek w sygnaturce bardziej chyba pasuje swoimi rozmiarami do avatara. Cytat - bez polskich liter. (BTW wyróżniłbym go jakoś - pogrubienie, może kursywa, a może jakiś kolor). Przeciętnie - 3,5/10
Ostatnio zmieniony przez Uncle Blues 2006-07-20, 10:56, w całości zmieniany 1 raz
BTW: choynka wprowadz nas w arkana twojego podpisu. Prosze
Jak mocno prosisz?
Bardzo , bardzo mocno
Hmm, no nie wiem
NIe marudz
Nie marudzę, droczę się
Grab sobie grab, i czekaj konca.... Prosze jeszcze raz
Już nagrabiłam, teraz będe ... lała wodę
Lac wode to trzeba umiec, ale nie mam zamiaru bron boze sprawdzac czy umiesz...
Ech, dobra starczy tego dobrego. Xav nie prowokuj mnie kolejnym wpisem
Hmmmm a dlaczego?
Bo tak
Ale ja naprawde wykazuje zywe zainteresowanie twym podpisem wyczuwam w nim drugie dno.. Nawet jesli tak, to pozostanie to moją słodką tajemnicą ... the end.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum