Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2007-06-24, 22:17
Miła userka. Duzo sie udziela a zwłaszcza w dziale OWION. Pisze ciakwie i na temat. Czesto rozkreca SB. Czyli, wiecej takich osób a forum rozkwitnie maxymalnie
_________________ Bóg mnie stworzył a szatan opętał...
Na zawsze będę święta i przeklęta...
Zdradliwa i wierna...
Kochana i wredna...
Stopien uzależnienia: Fan
Wiek: 13 Dołączyła: 25 Gru 2006 Posty: 285 Skąd: Punkt na mapie niewidoczny dla ludzkich oczu;)
Wysłany: 2007-08-08, 23:41
No to MG... Dobry, sumienny moderator (nie podlizuję się! ), który ma fajny avatar Pisze dużo, mądrze, fajnie. Dużo ludzi z forum ma do niego zaufanie. Bardzo miło gada się z nim na SB Cóż jeszcze pisać?? Aha, wiem: ma ciągły dostęp do wariatów
_________________ Nie jestem głupcem, a mimo to szaleję
I nie rozumiem, co się ze mną dzieje...;)
GosiaK... tajemnicza. Lubi muzykę i ma brata więcej o niej nie wiem Lubi horrory... no nie ocenię, nie mam z czego. Spoko, bo dużo gada na SB i cośtam jeszcze ale mi wujek przerwał i zapomniałem
Stopien uzależnienia: Fan
Wiek: 13 Dołączyła: 25 Gru 2006 Posty: 285 Skąd: Punkt na mapie niewidoczny dla ludzkich oczu;)
Wysłany: 2007-08-13, 19:38
No to GosiaK... Jest tutaj w sumie dłużej ode mnie W sumie nie wiem, co to ma do wszystkiego, ale ok Czasem wydaje mi się, że pisze na "odwal się", ale to jak wszyscy Jest i harcerką i pacyfistą Więc pluuuusiory No to chybga tyle
_________________ Nie jestem głupcem, a mimo to szaleję
I nie rozumiem, co się ze mną dzieje...;)
Agusia - Pominęła Othera - A Ty! Na stos, ale przed tym zmasakrować twarz rozgrzaną gofrownicą, wyrwać serce i zrobić z niego wiewiórkę techniką origami xD. Po czym uciąć nóżki i przyszyć koniowi do zada, - a co, niech cierpi! A na piersi igłą wyciąć Agusi piękny tatuaż (głębokość 1,8cm) "Byłam niegrzeczną dziefcynką - pominęłam Othera w Osoba wyżej" A później, na stos.
No już się wyżyłem. Ogólnie to taki nie jestem, muchy bym nie zabił, ale mam też w sobie mroooczne moce xDDD
Też was kocham.
Coś o Agusi.
Agusia - Często spotykam się z jej postami, twierdzić mogę fanka LOST na całego, nie lubi Tokio Hotel, Zdravo ! I tak ma być. Da się lubić. Ma zawsze coś do powiedzenia.
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2007-08-28, 11:07
Fantasta-hmm...user z poczuciem humoru Pisze ciekawie, jego rozmowy na SB są bardzo wzruszające (zwłaszcza te monologi ) Ma bardzo wiele pomysłów związanych z ulepszeniem forum Ogólnie spoko loko luz i spontan
_________________ Bóg mnie stworzył a szatan opętał...
Na zawsze będę święta i przeklęta...
Zdradliwa i wierna...
Kochana i wredna...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum