Stopien uzależnienia: Fan
Wiek: 13 Dołączyła: 25 Gru 2006 Posty: 285 Skąd: Punkt na mapie niewidoczny dla ludzkich oczu;)
Wysłany: 2008-03-22, 17:57
Oj oj, Emgie... xD
Kogoż mi przyszło oceniać w moim krótkim życiu
MG jest userem z najwyższej półki. Ma wiedzę o serialu i jest przesympatyczny. Czasem jak walnie jakimś tekstem to człowieku, połóż się na ziemi i ryj ze śmiechu. Oprócz tego jako pierwszy przyjął mnie do znajomych na naszej klasie! xD Znaczy w sensie że jako pierwszy z forum. xD Czasem zachowuje się, jakby go rodzice nie kochali, albo jakby wychowywał się wśród małp. Obiecał mi, że wygram piąty konkurs. I trzymam dziada za słowo! xD
Oprócz tego chodzi do szkoły, ma 17 lat, jest z Brzegu, ma przyjaciół, psa i królika i komputer chyba też, nie chodzi na zebrania AA. No same plusy!
Aha. I zawsze zastanawiałam się, ile waży. Booo je tyle, ile cała moja rodzina przez siedem lat.
_________________ Nie jestem głupcem, a mimo to szaleję
I nie rozumiem, co się ze mną dzieje...;)
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2008-03-25, 15:51
Szczerze powiedziawszy to coraz częściej mnie denerwujesz. Mam wrażenie, że na siłę starasz się być śmieszna. Moim zdaniem nie za bardzo Ci to wychodzi, ale to zależy tylko od tego kto jakie ma poczucie humoru.
_________________ Bóg mnie stworzył a szatan opętał...
Na zawsze będę święta i przeklęta...
Zdradliwa i wierna...
Kochana i wredna...
Open, hmmm Ona powiedziała mi o One Tree Hill i na prawdę mi się spodobało. To jest plus. Mówi co myśli - plus. Fajne nicki - plus. Wie co pisze- plus. Czasem nie wie o czym pisze-minus. No i wychodzi, że user na plus
_________________ Nie mogę tego znieść,
kiedyś ujrzysz moją pięść,
nie pokonasz nas,
bo nas łączy więź...
Aga_okrągła, raczej zwariowana, czasem może wydawać się dziwna No żartuje, znajduje wspólny język z Otherem. Ma jakiś dziwny avatar, taki z dupy. xD I 13 lat też ma. No bywa, nie ?
Fna... wyjątkowo wydoroślały jak na swój wiek. Taki spokojny, kiedyś na topie, konkursy, pomysły, później szlag go trafił i krok aby się z nami pożegnał. Na szczęście - został. I dalej pomaga swoją dużą wiedzą, choć, co raczej zrozumiałe, w mniejszym stopniu.
Żartem też potrafi dowalić - dotąd pamiętam te jego masakryczne zapowiedzi typu powieszę Cię na flakach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum