ekhm, ekhm...
PO PIERWSZE-Lościk ludzi nie ocenia się w liczbach (przy najmniej w tym temacie) PO DRUGIE Emily... nie zauważyłaś Lościka...
więc oceniam was obojga.
Lościk- Fajny gościu-zapowiada się super-user ( rymik ) oby tak dalej...
Emily-jesteś bardzo krótko i widziałem cię prawie tylko na Off-Topic (OT) no takm 2 posty... ale ogólnie spoks
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2007-01-06, 23:09
Dobra zacznijmy tak.
mr.OTHER - nie wiem co o Tobie napisać.Jesteś w porządku.Co do Twoich postów, to zauważyłem, że lubisz sobie trochę powygaszać Piszesz często na temat, ale niekiedy zboczysz trochę z tematu, ale to nic każdemu może się zdarzyć(mi parę razy też się tak zdarzyło) Na boxie można z Tobą pogadać.Ogólnie, to jesteś OK.
mr.OTHER napisał/a:
PO PIERWSZE-Lościk ludzi nie ocenia się w liczbach (przy najmniej w tym temacie)
Nie tylko w tym temacie
PS.Lościk, nie możesz oceniać osób w jakiejś skali od 1/10 bo każdy jest inny.Możesz najwyżej napisać co o takiej osobie sądzisz, czy ją lubisz czy nie, a nie dawać ocenę
Wysłany: 2007-01-07, 10:56
Hmmm... nie jesteś długo na forum, nie miałam okazji z tobą pogadać na SB. Nie masz warnów. Wydaje mi się, że jesteś miła i kulturalna.
(no i fajny podpis )
Wysłany: 2007-01-07, 20:19
Dzięki XSS
No więcXavierSS, nasz kochany mod... Perfekcyjnie posługuje się językiem angielskim, pisze zawsze mądrze. Jedyna jego wada to nerwowość Ale jak daje ostrzeżenia, to nie za nic
Shann - może często mniue nie ma ale obserwuje tematy na forum, a jak mnie zaciekawi to piszę. I w wielu tematach które mnie ciekawiły były również twoje wypowiedzi.
Dołączyłeś podczas mojej nieobecności, więc Cię nie znam. 14 postów to IMHO mało, a więc przybij 5. (na powitanie)
_________________ Nie ma czegoś takiego, jak dobro i zło. Jest tylko władza i potęga, i mnóstwo ludzi zbyt słabych, by to osiągnąć - Tom Marvolo Riddle
Ostatnio zmieniony przez Ne0 2007-01-08, 19:18, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2007-01-08, 17:34
Hmm.... Ne0
Jest tu trochę czasu, pisze ciekawe posty. Zna się na wielu rzeczach i robi śliczne avki No i są one inspiracją dla mnie (zaczęłam bardziej animowane robić, ale póki co są tragiczne ) Ogólnie: Spoko user, wiele razy mi pomógł
(p.s. świetny avek, jak zawsze. I tu nie ocenia się userów cyframi, więc to "więc 5" jest zbędne)
To nie była ocena, kiedyś mówiło się przybij piątkę, to może tak wygląda jak ocenianie, ale chodziło o ten gest.
_________________ Nie ma czegoś takiego, jak dobro i zło. Jest tylko władza i potęga, i mnóstwo ludzi zbyt słabych, by to osiągnąć - Tom Marvolo Riddle
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum