Nie lubię cie Test i powiem to szczerze.A w dodatku masz jakis kiepski gust...Mówie tak bo widzę tego gostka na zdjęciu co przyprawia mnie o mdłości...
_________________ "...Los ślepy uczynił z nas wszystkich żołnierzy..."
Test moze twoje obrazki nie dla wszystkim sie podobaja (dla mnie tez nie sorry). Moze po prostu to lubisz i juz. Ale twoje wypowiedzi sa ciekawe i sensowne.
_________________ LUDZIE SĄ JAK OCZY WIDZĄ WSZYSTKO SIEBIE NIE...
LISZOZWIERZEK - Jeszcze Cie nie znam - to oczywiste, bo jestes na forum dopiero od kilku dni... Narazie wiele nie napisałeś, ale wierzę w to, że posty, które napiszesz w przyszłości będą zawsze wiele wnosiły do dyskusji. Zastanawia mnie tylko jak można twierdzić, że 3 seria jest lepsza od 2 a druga od 1??!! Nie no - żart - każdy może mieć swoje zdanie.... Ale zapamiętaj sobie, że 1 seria była najlepsza!!
_________________ Życie jest jak pudełko czekoladek - nigdy nie wiadomo na co się trafi...
"tysionca" (tak napisał bo widzę poprawe na czerwono) buhehehe <ironiczny śmiech> palco dobże rze freśće maż farna (po ludzku: bardzo dobrze że wreszcie masz warna)... tylko tak dalej... może wreszcie sie nauczysz jak sie postępuje na forum (ja nie jestem idealny-więc się poprawiam) No i jescze to co napisał PH3N-x czyli
PH3N-x napisał/a:
Test, wkurzasz mnie, mam wrażenie, że myślisz, że jesteś zajebisty, a w moim odczuciu jest zupełnie inaczej.
No i nie cierpie cie też za to
test napisał/a:
8.75 / 10
czyli ocene człowieka w liczbach.
Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie. Znasz to?? Jak ty oceniasz ludzi w liczbach to ja też cie ocenie. -10/10 chociaż to i tak za dużo (pamiętajcie że ocena jest na minusie - ten minus powinien być jeszcze większy ).
[ Dodano: 2007-01-09, 18:11 ]
ups nie zauważyłem strony... ficem rze farn testa sa "knójesz"... eh...
co do tematu Shann-nie znam cie za bardzo ale wydajesz się spoko userką. Jesteś też tu dość długo. Ogólem spoks
Emily - nie kojarze i chyba nie powinienem - dwa posty... hm... na tyle co jest napisanych a całym forum, wybacz ale nie wiem o tobie nic, tylko tyle że lubisz Sawyera wnioskując z
nie napisałam dwóch postów!!!ten licznik jest głupi!!!Wejdźcie na mój profil i sami zobaczcie ile na serio napisałam postów...a co do ciebie Guteq to też nie napisałeś za dużo postów...I tez nic o tobie nie wiem...
_________________ "...Los ślepy uczynił z nas wszystkich żołnierzy..."
MG - to spoko gość! Pisze fajne posty i lubię go! Naprawde obok El Jacko Phen-x'a i jeszcze kilku osób to najkonkretniejszy user na tym forum! Pozdrawiam MG!
_________________ Życie jest jak pudełko czekoladek - nigdy nie wiadomo na co się trafi...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum