Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2007-02-06, 22:10
ramirez, ramirez, ramirez, od samego początku Cię polubiłem. Nie spamujesz,a twoje posty są ciekawe.Dołączyłeś do nas niecałe dwa miesiące temu, ale zdążyłeś już się chyba odnalazłeś na forum. Większość nowych userów pierwszego posta napiszą takiego, że chce mi się przez okno skakać, ale z Tobą było inaczej
Jesteś na forum już trochę i o ile pamiętam to od samego początku gadałeś z nami w SB i pisałeś sensowne posty. Teraz jest tak samo, dalej piszesz dużo sensownych postów. Ogólnie jesteś miłym userem, nie kłócisz się, nie obrażasz nikogo, nie wściekasz się łatwo
Jak dla mnie najlepszy user na forum
_________________ ...when The Good meets The Evil,
apocalypse starts...
MG - jeden z pierwszych userow jakich tu kojarzyłem i to pozytywnie. Super użytkownik, nigdy nie krytykuje gdy nie ma powodu, jest uprzejmy, pisze ciekawe posty. Cóż, nic dodać nic ująć.
Wiek: 13 Dołączyła: 25 Gru 2006 Posty: 287 Skąd: Punkt na mapie niewidoczny dla ludzkich oczu;)
Wysłany: 2007-02-07, 08:15
ramirez....---> Jesleś na forum dłużej ode mnie.... Ale raczej na początku postów nie pisałeś... Jesteś madrym i fajnym uzytkownikiem, miło czyta mi się Twoje posty... No ogólnie spoko user Pozdrowienia
_________________ Nie jestem głupcem, a mimo to szaleję
I nie rozumiem, co się ze mną dzieje...;)
Na ja cie tak może nie lubię jak El Jacko, (oczywiście się nie obraź bo to i tak nie ma większego znaczenia) z jakiego powodu? Nie zgadzam się ze wszystkimi twoimi teoriami. Po prostu. 15 lat ? raczej 12 Więcej piszesz w o wszystkim i o niczym niż w kategoriach dotyczących LOST.
Wysłany: 2007-02-09, 15:39
GuteQ, ty także piszesz więcej w "O wszystkim i o niczym " niż w tematach związanych z Lost. Postów zbyt wielu nie masz, dlatego cie jakoś nie kojarze... jesteś mi obojętny...
PH3N-x, twój wkład w forum widać po ilości postów, piszesz ciekawie, kiedyś (o ile się nie mylę) pisałeś trochę na SB, a ostatnio coś tam nie zaglądasz.... Myślisz racjonalnie, nie wymądrzasz się.... Zawsze jak widze, że napisałeś jakiś post, to wiem, że jest ciekawy Jesteś jednym z najlepszych userów na forum
_________________ ...when The Good meets The Evil,
apocalypse starts...
Wysłany: 2007-06-18, 20:02
]:-> got, jesteś przewrażliwiony na swoim punkcie. Jakakolwiek krytyka nie dociera do ciebie. Za wszelką cene chcesz być postrzegany pozytywnie i jakoś ci to nie wychodzi. Teorie masz idiotyczne... Jak się nie poprawisz to długiej przyszłości Ci na forum nie wróżę...
Wysłany: 2007-06-19, 05:44
PH3N-x, masz bardzo oryginalny link, jesteś bardzo obiektywnym i sprawiedliwym moderatorem (jak wszyscy). Czasem bywasz cyniczny ale uważam to za zaletę.
Nie cierpisz głupoty i prowokacji na forum tak jak ja.
PS. I oczywiście nie wpomnę o wiedzy o serialu.
_________________ Oświatlaj swą drogę w ciemnościach ogniem płonących heretyków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum