Pewnie troche już się na forum znacie... Gierka znana na wielu forach...
Opisujemy osobe, która oddała powyższy post... Nie nick, nie av, nie podpis tylko usera, jako samą osobe, czy lubicie, co sądzicie...
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-12-30, 20:09
Jestes nowym userem wiec za duzo nie mogę o Tobie powiedziec. Wydaje mi sie, że jestes miłą osobą, masz troche we łbie . Hmm.... co jeszcze..raczej juz nic nie wymyśle
_________________ Bóg mnie stworzył a szatan opętał...
Na zawsze będę święta i przeklęta...
Zdradliwa i wierna...
Kochana i wredna...
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-12-31, 12:08
agusia, o Tobie za dużo nie mogę napisać.Wiem, że w niczym mnie choćby odrobinę nie zdenerwowałaś i jesteś miła tak jak większość osób na tym forum i nie lubisz TH jak ja.
El Jacko - to spoko gość. Fajnie pisze, na temat i z sensem. Bywa na forum codziennie zresztą tak jak ja więc mogę go troche opisać. Ma 16 lat, każdego dnia odradza się jak Fenix z popiołów.... Fajnie się z nim gada na SB. Jest jedną z kilku osób na tym forum, których posty naprawde lubie czytać... .
_________________ Życie jest jak pudełko czekoladek - nigdy nie wiadomo na co się trafi...
Wysłany: 2006-12-31, 14:47
Andrew, konkretny user jestes. Masz dużo postów, a co najważniejsze są one na temat i są warte przeczytania. Można z tobą podyskutować na różne tematy. O Loście wiesz naprawdę dużo, więc nie dziwi mnie twój spotpień uzależnienia
Wysłany: 2006-12-31, 14:54
PH3N-x, fajny gość.Wszystkie posty na temat i ciekawe.Dużo nowych informacji w Twoich postach się znajduję. Nie widziałem jeszcze spamowania z Twojej strony i chyba ne zobaczę.Spokojny, nie obraża innych userów.Co jeszcze mogę napisać.Można z Tobą pogadać, chociaż rzadko piszesz w SB.
PH3N-x, piszesz dużo ciekawych postów, myślisz racjonalnie i masz dużo ciekawych spostrzeżeń. Nigdy mnie nie zdenerwowałeś, ja Ciebie chyba też nie. Miły jesteś dla wszystkich. Ogólnie spoko user
Hehe, wyprzedziłeś mnie El Jacko Ty też jesteś spoko, od razu jak dołączyłeś do nas dogadywałeś się, byłeś otwarty i miły. Piszesz dużo ciekawych postów, które z przyjemnością się czyta. Posiadasz też dużą wiedzę o Zagubionych, jesteś prawdziwym fanem.
_________________ ...when The Good meets The Evil,
apocalypse starts...
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-12-31, 16:05
Jestes juz dosyć długo na tym forum i miałam okazje sie przekonac, ze piszesz bardzo trafne i ciekawe posty, bardzo czesto wnosisz dużo do dyskusji. Starasz sie byc miłym w stosunku do inncy userów
_________________ Bóg mnie stworzył a szatan opętał...
Na zawsze będę święta i przeklęta...
Zdradliwa i wierna...
Kochana i wredna...
Jesteś porządnym user'em. Widać, że naprawdę znasz się na LOST. I lubisz Charliego. Jesteś długo na forum, więc możesz "nowym" pomóc. Trzymaj tak dalej. Happy New Year. Other(s)
mr.OTHER, jesteś trochę taki (nie wiem jak to określić) niezrozumiały w pewnych sytuacjach... Dużo piszesz, lecz czasem bez sensu,ale każdemu się zdarza jak dla mnie, za dużo razy zmieniasz obrazki i podpisy. Zdecyduj się na jakiś jeden porządny
_________________ I can disappear. Do U Believe Me?
Wysłany: 2006-12-31, 22:03
Jesteś już tutaj trochę czasu. O ile się orientuje, to najwięcej piszesz w off-topicach. Jedno ostrzeżenie za spam. Potrafisz wnieść coś mądrego do dyskusji. Nie miałam okazji z tobą pogadać w boxie. Piszesz na temat . Wydajesz się normalną osobą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum