Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-04-04, 09:11 Zgadzam się nie / Nie zgadzam się
Mam propozycję takiej oto zabawy. Zasady sa bardzo proste. Jedna osoba wypowiada się w jakieś kwestii związanej z serialem (może dotyczyć osób albo wydarzeń) a kolejna zgadza się z nią bądź nie, jednocześnie wymyślając swoje nazwijmy to pobożne życzenie . Można dawać uzasadnienia swoich twierdzeń.
Przykład :
Kate powinna być z Sawyerem, bo Jack to "ciepłe kluchy"
Wysłany: 2006-04-04, 09:58 Re: Zgadzam się nie / Nie zgadzam się
choynka napisał/a:
Mam propozycję takiej oto zabawy. Zasady sa bardzo proste. Jedna osoba wypowiada się w jakieś kwestii związanej z serialem (może dotyczyć osób albo wydarzeń) a kolejna zgadza się z nią bądź nie
To może ja się wypowiem o tym temacie a nie o serialu.
Kolejny kretyński temat zabawa do nabijania postów i nie wnoszący nic pożytecznego na to forum. Nie lepiej powiedzieć coś mądrego w innych tematach? Jest już taki temat czy Kate powinna być z Jackiem czy Sawyerem. może tam się wypowiedz?
Wysłany: 2006-04-04, 10:21 Re: Zgadzam się nie / Nie zgadzam się
kes napisał/a:
choynka napisał/a:
Mam propozycję takiej oto zabawy. Zasady sa bardzo proste. Jedna osoba wypowiada się w jakieś kwestii związanej z serialem (może dotyczyć osób albo wydarzeń) a kolejna zgadza się z nią bądź nie
To może ja się wypowiem o tym temacie a nie o serialu.
Kolejny kretyński temat zabawa do nabijania postów i nie wnoszący nic pożytecznego na to forum. Nie lepiej powiedzieć coś mądrego w innych tematach? Jest już taki temat czy Kate powinna być z Jackiem czy Sawyerem. może tam się wypowiedz?
PS: Kolejny temat na mojej liście ignorowanych
1. Czy kretyński? może tak, może nie. Sama lubię tego typu zabawy i stąd ten pomysł.
2. Nie napisałam go, żeby nabijać sobie postów.
3. " nie wnoszący nic pożytecznego" hmm a co według Ciebie jest wystarczająco pożyteczne ? Jakie są kryteria ?
4. " jest już taki temat ..." hmm był to jedynie przykład a nie temat do dyskusji!!!
Wysłany: 2006-04-04, 11:28 Re: Zgadzam się nie / Nie zgadzam się
choynka napisał/a:
1. Czy kretyński? może tak, może nie. Sama lubię tego typu zabawy i stąd ten pomysł.
2. Nie napisałam go, żeby nabijać sobie postów.
3. " nie wnoszący nic pożytecznego" hmm a co według Ciebie jest wystarczająco pożyteczne ? Jakie są kryteria ?
4. " jest już taki temat ..." hmm był to jedynie przykład a nie temat do dyskusji!!!
ad 1. Wg mnie kretyński. Obniża poziom forum (czy mój post podwyższa? Ten poziom? Można na ten temat dyskutować)
ad 2. Wiem, że Twoim celem nie było nabijanie ale tego typu tematy do tego służą i wiele innych osób skorzysta
ad 3. Chodzi o to, że tu nic nowego się nie wniesie. Kolejny temat o wszystkim czyli o niczym.
ad 4. Wiem, że to przykład; Nie krzycz ("!!!")
Wysłany: 2006-04-04, 11:39
Trochę off topic , ale co tam
Moim zamierzeniem nie było zakładanie tematu o wszystkim i o niczym. Miało to być raczej dla zabawy a nie dla obniżania poziomu W zasadzie to prawie każdy post o Lost jest w stylu " zgadzam się - nie zgadzam". Miałam nadzieję, że osoby biorące udział w tej grze puszczą trochę wodze wyobraźni Ale niech Ci będzie, że kretyński
Zaproszone osoby: 10
Wiek: 17 Dołączyła: 29 Gru 2005 Posty: 532 Skąd: Upper East Side
Wysłany: 2006-04-04, 12:59
dobra ja sie zabardzo nie wtrącam...jak dla mnie może byc ten temat....tylko mam pytanie czemu w dziale 2 sezon?? Wydaje mi się ze tego typu tematy powinny się znajdować w dzialach Ogólne...o wszystkim i o niczym lub rozrywka....tak samo tematy gra: o kim mowie....Pograjmy w pytania o lost itp itd. Co mają te gry wspolnego z 2 sezonem LOST??? oprocz tego, że 2 sezon jak i ten temat dotyczą w większej części lub mniejszej LOSTa??
_________________ Szczycę się sarkastycznym podejściem do życia.
Wysłany: 2006-04-04, 13:16
Mumin napisał/a:
dobra ja sie zabardzo nie wtrącam...jak dla mnie może byc ten temat....tylko mam pytanie czemu w dziale 2 sezon?? Wydaje mi się ze tego typu tematy powinny się znajdować w dzialach Ogólne...o wszystkim i o niczym lub rozrywka....tak samo tematy gra: o kim mowie....Pograjmy w pytania o lost itp itd. Co mają te gry wspolnego z 2 sezonem LOST??? oprocz tego, że 2 sezon jak i ten temat dotyczą w większej części lub mniejszej LOSTa??
Pisząc tego posta nie wiedziałam właśnie czy zrobić to w Ogólnym czy tutaj. Ostatecznie wybrałam tutaj, bo obawiałam się, że jak umieszcze w ogólnym to wypowiedzi znacznie odbiegną od tematu. A mi chodziło o konkretną dyskusje o pewnych wydarzeniach. Tym bardziej, że nie wszyscy oglądali II serię. I gdybym napisała np : "Locke nie powinien wypuszczać Henrego ze zbrojowni" to nie wszyscy mogą wiedzieć o co chodzi
Może być przeniesiony do Ogólnego . Może być nawet skasowany Jejku jejku nie sądziłam, że mój post wywoła takie kontrowersje
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-04-04, 13:21
Topik jak kretynski wg mnie nie jest, choc proponowałbym tu np zarzucic cos typu róznych teorii, np:
-co sie stało z Desmondem
-czym jest czarny dym
-czemu Locke znowu chodzi
itd.
Wysłany: 2006-04-04, 13:24
PH3N-x napisał/a:
Topik jak kretynski wg mnie nie jest, choc proponowałbym tu np zarzucic cos typu róznych teorii, np:
-co sie stało z Desmondem
-czym jest czarny dym
-czemu Locke znowu chodzi
itd.
dzięki za cieplutkie słówko, a przynajmniej za nieznazwanie mojego posta kretyńskim A chodziło mi właśnie o co piszesz. Jedna osoba stwierdza coś wraz z jakiś argumentem.
Kolejny przykład niech będzie Desmond :
Desmond narysował mapę, (argument) bo dokładnie wiedział gdzie ma biec
Wysłany: 2006-04-04, 15:29 Re: Zgadzam się nie / Nie zgadzam się
choynka napisał/a:
Mam propozycję takiej oto zabawy. Zasady sa bardzo proste. Jedna osoba wypowiada się w jakieś kwestii związanej z serialem (może dotyczyć osób albo wydarzeń) a kolejna zgadza się z nią bądź nie, jednocześnie wymyślając swoje nazwijmy to pobożne życzenie . Można dawać uzasadnienia swoich twierdzeń.
Przykład :
Kate powinna być z Sawyerem, bo Jack to "ciepłe kluchy"
Co wy na to?
jesli jest to zabawa to:
po pierwsze chyba nie jest to odpowiednie miejsce na to <sa działy "ogolne" i "rozrywka" jak tez "o wszystkim i o niczym"
temat zostal przeniesiony ..;] otwieram
Wysłany: 2006-04-05, 10:31
Ok to może po tych zawirowaniach podejmiecie temat A jak nie to mówi się trudno
Uważam, że trzeci sezon powinien być ostatnim (argument ) przeciąganie tego pomysłu może spowodować obniżenie poziomu serialu. Ktoś się ze mną zgodzi albo nie ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum