Strona Główna  SERWIS  Szukaj Profil  Nie masz wiadomości   Zaloguj  Rejestracja
FAQ  Użytkownicy  Grupy  Statystyki  Chat
Google

Informacje: Nowy na forum? Przywitaj się! [Tutaj]
Zegary:

Kontakt:
MG
Wyślij email
Fantasta
Wyślij email

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: PH3N-x
2007-12-11, 13:53
Adewale Akinnuoye-Agbaje (Mr.Eko)

Czy uważacie, że Mr.Eko kreowany przez Adewale Akinnuoye-Agbaje jest totalnie seksowny?
tak, przy nim jack i sawyer sa beznadziejni
14%
 14%  [ 7 ]
tak, ale nie najbardziej na wyspie
40%
 40%  [ 20 ]
nie, on jest księdzem i nie można tak o nim myśleć
22%
 22%  [ 11 ]
nie, on jest wyrośniętym paszczurem!
22%
 22%  [ 11 ]
Głosowań: 49
Wszystkich Głosów: 49

Autor Wiadomość
jate 
=)

Stopien uzależnienia: Uzależniony
Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2006-08-24, 12:47   Adewale Akinnuoye-Agbaje (Mr.Eko)

Czy uważacie, że Mr.Eko kreowany przez Adewale Akinnuoye-Agbaje jest totalnie seksowny? Moim zdaniem powinien być z serialową Kate! To nic, że jest księdzem ;) .

Pestka 

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2006-08-24, 12:51   

Moim zdaniem on nie jest seksowny, a juz na pewno nie totalnie :) A co do Kate to chyba jakas kpina, bo jak widac po moim buttonie mam na ten temat inne zdanie ;) Jate --> :P
Ostatnio zmieniony przez Pestka 2006-08-25, 08:35, w całości zmieniany 1 raz  

Jarrah 
zbanowany!
;]

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2006-08-24, 13:08   

Mr.Eko to swój człowiek, ale do seksowności mu daleko ;]

Annica 

Wysłany: 2006-08-24, 13:31   

O, widzę, że ktoś mi podiwanił avatarek wcześniejszy :P az się wystraszyłam, bo myślałam, że ja to napisałam :D
a tak serio: Dla mnie Mr. Eko nie jest taki zły... ale czy od razu seksowny? Zależy chyba od gustu, jak dla mnie za bardzo napakowany :mrgreen:

buszmenka 

Wysłany: 2006-08-26, 19:31   

Nie no, Adewale jest niezły. Ale ja bym wolała, żeby nie był z Kate. Tak w ogóle, to wydawało mi się, że Eko tylko podszywa się pod księdza.

Kie 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2006-08-28, 22:46   

Ja uważam że jest seksowny ale nie jest naj na wyspie. :mrgreen: A co do Eko-Kate to uważam że do siebie nie pasują. Po prostu. Tak jak Kate nie pasowałaby do Boona Sayida lub Charliego. Tak na serio to Jack najbardziej do niej pasuje. Choć ja osobiście troszkę troszkę bardziej lubie Sawyera :mrgreen:
Mi też tak jak Buszmence :lol: wydaje się że Eko to tylko podszywa się pod księdza i tak naprawdę nie jest nim. Dostał papiery od brata i tyle. Papiery czynią księdzem? Chyba nie. Ale myślę że z Eko pójdzie tak że na wyspie odkryje w sobie tą prawdziwą wiarę...no narazie odkrył buttona ale już wysadziło bunkier więc może dokończy budowę kościoła :mrgreen:
Pozdrowienia!!!!

Jack13 

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2006-09-06, 05:09   

Adewale Akinnuoye-Agbaje aresztowany!
Adewale Akinnuoye-Agbaje (Mr Eko) stał się trzecim aktorem z serialu "Zagubieni", który został aresztowany za łamanie przepisów ruchu drogowego.

2 września aktor został aresztowany w Waikiki za sprzeciwianie się rozkazom policji oraz jazdę bez prawa jazdy. Spędził w areszcie 6 godzin, po czym został wypuszczony po wpłaceniu kaucji wynoszącej 500$.

Sprawa sądowa Akinnuoye-Agbaje została zaplanowana na 26 września.

Dwie aktorki z "Lost" Michelle Rodriguez (Ana-Lucia) i Cynthia Watros (Libby), kilka miesięcy temu zostały złapane przez policję, gdy prowadziły samochody pod wpływem alkoholu. Ostatecznie Watros musiała zapłacić karę oraz na 3 miesiące zawieszono jej prawo jazdy. Mniej szczęścia miała Rodriguez, która po wpłaceniu kary musiała odsiedzieć kilka dni w hawajskim więzieniu, ale cudem wymigała się od dłuższego pobytu w amerykańskim więzieniu.

Pozostali aktorzy: Josh Holloway, Dominic Monaghan, Naveen Andrews oraz Evangeline Lilly nie raz będąc na Hawajach dostali mandaty za przekroczenie prędkości. Jednak nigdy nie byli aresztowani.

korzen 
ZNAWCA Lost!

Wysłany: 2006-09-12, 18:31   

Adewale to swój gościu... Na wyspie gra Niegryjskiego księdza ale tak na prawdę pochodzi z Angli z Londynu. Mówi płynnie kilkoma językami, np. angielskim, włoskim, yoruba i suahili. Moim zdaniem W "Lost" nie prezentuje sie najlepiej. Dużo bardziej podobała mi się jego rola niggasa z NY o imieniu Majestic z filmu "Get Rich Or Die Tryin", biografi 50 Centa. Pomysł żeby to on był z Kate uważam za niedorzeczny... Już bardziej pasowałby do tej kobiety od Othersów :mrgreen:

Amstaff 
Wisła Kraków

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2006-09-13, 20:11   

Eko seksowny? to jakiś potwór wygląda niczym Donky Kong tylko w mini rozmiarach :wink:

Yamaha 

Wysłany: 2006-09-24, 15:41   

Eko fajny jest :mrgreen: uroczo ząbki szczerzy :devil:

ale Sawyer jest the best na wyspie :twisted:

ilonka13 
Zagubiona w świecie

Wysłany: 2006-09-24, 17:08   

Mi Mr. Eko się podoba. Jest duży, silny, uczynny i ogólnie fajny. Nie wiem czy jest seksowny, ale jak dla mnie to jeden z 3 aktorów, krórzy podobają mi się na wyspie(Sawyer, Jack, Mr. Eko), nie tylko z powodu wyglądu.

I LOVE YOU JACK :firejump:

Szyszka 

Wysłany: 2006-09-25, 09:04   

Hmm..No Mr Eko jest bardzo fajna postacia i w ogóle taki spoko gościu..Ale nie podoba mi sie...yyy...co prawda są brzydsi...ale seksowny to on jakos bardzo nie jest... :wink:

AmyRose 
ścierpła mi noga

Wysłany: 2006-09-25, 12:53   

Zaznaczyłam opcje "tak, ale nie najbardziej na wyspie".Owszem ma ciekawy charakter, ten spokój, ale i "zło". (gdzies tu na forum ktos ładnie to tak okreslił że "wygląda tak jakby zło i dobro ciągle biły się o jego dusze").
Aha i P.S. , ja nie widze go przy Kate ;]

Latrommi 
ZNAWCA Lost!

Stopien uzależnienia: Widz
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2006-09-29, 22:00   

Ojej :( to on jest księdzem ?! ;/ no tak.. moglam się domyślić... jak mówił, że się pomodli... eh.. No, ale przechodząc do tematu to moim zdaniem jest przystojny i seksowny. Zresztą on i Sayid najbardziej mi się podobają (nie tylko ze względu na wygląd, ale całokształt postaci).

Ne0 
Jedi Master

Stopien uzależnienia: Widz
Zaproszone osoby: 3
Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2006-09-30, 08:43   

Nie lubię pisać o facetach, ale to jest jeden z tych wypadków, kiedy chce :p Zacznę może od tego, że to dziwna osoba, jak na księdza... Ktoś wcześniej wspominał o wewnętrznej walce pomiędzy dobrem i złem. Ja też tak to odbieram :) Będzie (jestem w połowie II Sezonu, więc nie wiem, co jest dalej) pewnie przydatny dla Wyspy, może być dobrym kompanem dla Locke'a - jest dobrym tropicielem, przewodnikiem byłby z nich niezły duet. Pzdr.

neo-17

Odpowiedz do tematu