Jak można jeździć po kielichu? Powinni za to wieszać
Kes, ciekawa opinia... pierwsze pytanie, które nasuwa mi się na myśl, to: ile masz lat??? Trochę odchodzę od tematu, ale taka wizja mnie przeraża... A tak btw. poczytaj sobie o innych gwiazdach filmowych i muzycznych, oto przykład Boon...(Ian Somerhalder)
W prawdzie wiem co się stanie w następnych odcinkach Lost 2 ale mam pytanie: Jakie są stosunki między Kate a Ana Lucia? Jeszcze nie doszłam do odcinka w którym Ana przybywa na spotkanie z wyspiarzami
_________________ You say on me...
B - [beautifull]
I - [ideal]
T- [talented]
C- [competence]
H- [honey]
...
Yes, I am Bitch
NIENAWIDZE!!!!!!!!!!!!! Any! ona jest głupia jak nie wiem. Łazi takie zmulone skaranie boskie!
Ona jest nie do zniesienia!!! wygląda gorzej od świniii!! ma takie ukośne oczy
Heh. Rozumiem (chyba, bo widziałam dopiero 4 odcinki 2 sezonu, Ana trochę "niemiła" była heh). Ale, żeby od razu pisac, że "wygląda gorzej od świniii!! "?? Raczej mi się nie wydaje... Świnie mają trochę hm... inną twarz? (heh).
Hmm... i niby to, że " ma takie ukośne oczy" upodoabnia ją do czegoś gorszego od świni? nie wydaje mi się... bo po pierwsze wiele ludzi ma takie oczy i to nie znaczy że są brzydcy, a po drugie, to raczej ocena wyglądu (i walorów) aktorki, a nie granej przez nią postaci (bo raczej aktorka nie zrobiła sobie operacji specjalnie do tej roli, żeby tak wyglądać).
Osobiście nie przepadam za Aną Lucią, ale gorzej od świni na pewno nie wygląda (jest jedną z ładniejszych gościówek na tej wyspie, obok Shannon i Claire [ no i oczywiście Kate, ale Kate jest the best ] )
heh mi zdecydowanie nie przypomina na dodatek obejrzalam sobie (na stronie ABC) ok. 3 minutowy fragment odcinka, w którym ginie Shannon [ akurat ten moment tam był]. I to wyglądało na PRZYPADEK, że Ana strzeliła do Shannon [ chyba myślała, że to inni.]. A, nie przepadam za nią, bo wydaje się wredna [agresywna też] no za miła nie była dla Jin'a, Michael'a i Sawyer'a, gdy ich złapała wraz z Mr. Eko (później też nie, przynajmniej w tych odcinkach, które widziałam) Heh
Ana Lucia jest bardzo silną i stanowczą osobowością. Właśnie chyba lubię w niej tę siłę... Oprócz tego rola Michelle Rodriguez w Loście nieodparcie kojarzy mi się z jej rolą w filmie SWAT. Po prostu ten typ tak ma
A czy ubliżanie skośnym oczom nie podchodzi nieco pod rasizm? Zresztą przypominam, że Sun i Jin są jeszcze bardziej "skośni"
martii napisał/a:
NIENAWIDZE!!!!!!!!!!!!! Any! ona jest głupia jak nie wiem. Łazi takie zmulone skaranie boskie!
Ona jest nie do zniesienia!!! wygląda gorzej od świniii!! ma takie ukośne oczy Exclamation Mad
Heh. Rozumiem (chyba, bo widziałam dopiero 4 odcinki 2 sezonu, Ana trochę "niemiła" była heh). Ale, żeby od razu pisac, że "wygląda gorzej od świniii!! "?? Raczej mi się nie wydaje... Świnie mają trochę hm... inną twarz? (heh).
Hmm... i niby to, że " ma takie ukośne oczy" upodoabnia ją do czegoś gorszego od świni? nie wydaje mi się... bo po pierwsze wiele ludzi ma takie oczy i to nie znaczy że są brzydcy, a po drugie, to raczej ocena wyglądu (i walorów) aktorki, a nie granej przez nią postaci (bo raczej aktorka nie zrobiła sobie operacji specjalnie do tej roli, żeby tak wyglądać).
Osobiście nie przepadam za Aną Lucią, ale gorzej od świni na pewno nie wygląda (jest jedną z ładniejszych gościówek na tej wyspie, obok Shannon i Claire [ no i oczywiście Kate, ale Kate jest the best Mr. Green ] )
Jak was czytam to mi sie rzygac chce macie tak beznadziejne komentarze ze poprostu... Wszyscy z Was<nie cierpiacych Any Luciy>moglibyscie zachowac troche kultury, bo mowicie ze Ana jest durna itp. .Nielubicie jej za to ze zabila Shannon, a to byl wypadek , nie rozumiecie!!Shannon tylko chodzila i nic nierobila <no moze lekka przesada z mojej strony ale bylo podobnie, bo poza pomoca Saidowi nikomu nie pomagala> a popatrzcie na Ane Lucie-utrzymywala przy zyciu tyle osob na drugiej stronie wyspy<np.maz Rose>. A co by bylo jak by Shanonn strzelila do Johna, dalej byscie ja tak lublily czy moze nie?? WIEC SKONCZCIE MOWIC ZE ANA JEST <...>TYLKO POPATRZCIE NA TO Z INNEJ PRESPEKTYWY.
ja ja nie lubie z harakteru za to uwielbiam z wyglodu ja wogule lubie brunetki ale harakter kompletnie bo bani jest oshla podla i niemila co prawda nie lubie saywera ale jak mu przywalila to mi go zal zrobilo ale pasuja do siebie ze saywerem on tez jest niemily i podly
MiSzCzO, mam małe pytanie - do kogo mówisz? Do mnie czy do "martii" bo cytujesz hmmm... to co ja napisałam. JA do Any nic nie mam, sama wpadłam na to, że zabicie Shannon było wypadkiem. W sumie to się stało przez te zwidy Shan która myślała, że widzi Walt'a... Ana myślała, że strzela (chyba) do "Innych". To już jest wyjaśnione. Wydaje mi się, że ona jest impulsywna. Wredna też ( przywaliła Sawyer'woi itd.) Pewnie ani nikt Ciebie nie przekona, że ona nie jest świetna (sądząc po "Ana Lucia Fan") ani ty nikogo nie przekonasz, że jest super i bardzo potzrebna.
No, ale to świadczy, że chyba Michelle dobrze gra, bo Ana Lucia to postać kontrowersyjna i wywołująca spory miedzy fanami Lost'a
Pozdrawiam
ps. Ava, chyba podchodzi pod rasizm
Trochę polubiłam Ane, gdy przeprosiła Sayid'a za to, że zabiła Shannon. Wcześniej myślałam, że nie jest jej w ogóle przykro z tego powodu. Tak ogólnie z charakteru jest w porządku, pomogła znaleźć balon Henry'iego i przynajmniej próbuje wydostać się z wyspy.
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wiek: 20 Dołączyła: 25 Mar 2006 Posty: 341 Skąd: z Katowic
Wysłany: 2006-05-04, 11:29
Ana się coraz więcej udziela, jest bardziej w centrum wydarzeń, natomiast Kate została trochę odsunięta... mam nadzieję, że w najbliższych odcinkach i dla Kate znajdzie się miejsce A Anę też zaczynam coraz bardziej tolerować (narazie jeszcze nie lubić)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum