Dobra wszyscy sorry za ten post o świni przez te kilka odcinków nawet ją polubiałam ale wtedy mnie poniosło. Dajcie spokój ale tak na ogół to nadal mnie denerwuje zwłaszcza jak dokucza Sojerkowi ponioeważ Saywer is cooooolll
[ Dodano: 2006-05-04, 19:46 ]
Aha i jeszcze coś dlatego polubiłam Ankę? bo obroniła Henrego którego lubię a zauważyliście że teraz wszyscy na wyspie postawali się tacy inni Said zacząl być strasznie emocjonalny (pewnie przez śmierć Shanon) a w Jacku też coś się zmieniło stał się trochę wredny i sama nie wiem ....
edit XavierSS we wszystkich słowach z literą Ó mamy U poprawione
_________________ Niektórzy nie wiedzą że jeden wypadek może zmienić całe życie ...
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wiek: 20 Dołączyła: 25 Mar 2006 Posty: 341 Skąd: z Katowic
Wysłany: 2006-05-05, 09:25
Wiecie co, sama nie wiem, ale możliwe, że osoby które jeszcze nie widziały odcinka, starannie omijają tematy o kolejnych epizodach a na wszystkie inne wchodzą i co? Taki spoiler? Bezsensu trochę
Sory Pomyłka NADAL JEJ NIE LUBIĘ dobrze że ją zabili!!!!!!!!!!!!!
jeszcze raz zobaczę taki post, bez poparcia w słowach, i przeczący temu co się napisało wcześniej będzie warn. Twój post został skasowany.
Jeszcze jeden błąd w słowach z literą u/ó i będzie warn.
Kind regards
Matt
Prawdopodobnie jeden z ostatnich newsów o Michelle Rodriguez. Zobaczcie jej występy w różnych programach telewizyjnych, gdzie opowiadała o swojej przygodzie z "Zagubionymi".
Zwróćcie uwagę na GMA, gdzie pokazano usuniętą scenę z 2x20 "Two for the Road". Libby i Hurley biegają po plaży i mówią co najbardziej im brakuje.
Szkoda, że Ana Lucia zginęła. Ona była taką wyjątkową bohaterką, która generalnie na początku była takim Jackiem od ogonowców. Myślę, że chciała się zemścić na Henrym nie za to, że ją dusił, tylko ogólnie na innych, że nie uda jej się dotrzymać przysięgi, że Zak i Emma (te dzieci) wrócą to domu (chyba LA). Ogólnie to w ostatnim odcinku sknocili tą postać, bo nie wierzę, żeby nawet kiedy była zrozpaczona, uprawiała seks dla broni z Sawyerem
Michelle Rodriguez idzie do więzienia!
Aktorka za jazdę pod wpływem alkoholu została skazana na 5 dni więzienia i 500 dolarów grzywny. Miała do wyboru odpracować 240 godzin prac społecznych lub więzienie. Aktorka wybrała drugą opcję.
W ramach przypomnienia. W ubiegłym roku MR razem z koleżanką z planu Cynthią Waltros (Libby) zostały zatrzymane przez policję, ponieważ ich samochody zygzakowały na ulicy. Jak się okazało obie były kompletnie zalane. Watros wywinęła się z oskarżeń o DUI w styczniu płacąc karę, i oddając swoje prawo jazdy na 90 dni. Los dla MR był mniej łaskawy.
Michelle Rodriguez w sądzie
Michelle Rodriguez z sądu, gdzie została uznana winną DUI i skazana na 5 dni więzienia.
OMG. Wygląda na obrażoną dziewczynkę, która chciałaby przypieprzyć sędziemu. Kool. Pasek z kieszonką na naboje też jest fajny
Zobaczcie też filmik z sądu, gdzie Michelle tłumaczy się sędziemu i odpowiada na pytania dziennikarzy. Więc adios Lost?
Michelle Rodriguez zwolniona z więzienia
Michelel Rodriguez została zwolniona z więzienia w O'ahu w piątek popołudniu. Odsiadywanie kary zaczęła we wtorek. W więzieniu spędziła 4 dni z 5 jakie dostała w wyroku (1 dzień został zaliczony w momencie aresztowania) i teraz czeka na decyzję sędziego z Los Angeles, który zawyrokuje czy aktorka pójdzie do więzienia za złamanie zasad kurateli sądowej z 2004 r. Grozi jej teraz półtorka roku.
Strażnicy mówili, że aktorka przez cały czas oglądała telewizję i czytała książki.
Michelle Rodriguez podejrzewa, że zakończenie drugiej serii serialu "Zagubieni" przyniesie więcej tajemnic, niż rozwiązań, a jedną z nich będzie zaskakujące pokrewieństwo Jacka (Matthew Fox) i Claire (Emilie De Ravin).
Grana przez Rodriguez Ana Lucia towarzyszy w serialu ojcu Jacka podczas zagadkowej podróży do Australii w celu odwiedzenia jego australijskiej córki – która nigdy nie pojawia się przed kamerą.
- Moim zdaniem, okaże się, że Claire i Jack są rodzeństwem, ale to oczywiście tylko moje domysły - mówi aktorka.
Aktorka odsiedziała już 5 dni na Hawajach za DUI z grudnia 2005. Tym razem idzie na 2 miesiące do więzienia za naruszenie zasad kurateli sądowej z wyroku sądu w Los Angeles, jaki dostała za prowadzeniu po pijanemu, bez prawa jazdy i spowodowanie wypadku w 2004 r.
Aktorka dostała za to 2 lata nadzoru sądowego, a incydent na Hawajach doprowadził do wyroku dla aktorki. Tym razem musi odsiedzieć 60 dni w więzieniu, poddać się leczeniu anty alkoholowemu i przepracować 30 dni na rzecz społeczeństwa.
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-05-31, 22:01
Jejku jak jeszcze oglądając pierwszy sezon widziałam te zapowiedzi do 2 a w nim ta anne to poprostu nie moglam jej zniesc.... Ona ma taka dziwna osobowosc, ten jej glos taki takze dziwny.... Poprostu nie moge sie do niej przekonac
Szkoda, że zginęła, bo jej postać wnosiła dużo do serialu. Wprawdzie za aktorką grającą Ane nie przepadam, ale postać bardzo lubię. Tak naprawde po Anie mozna sie bylo wszystkiego spodziewac. Była porywcza i odwazna, ale takze ciekawa i tajemnicza.
ANA ? THE BEST
GDY MALKEL JA ZASTRZELIŁ MYSLALEM ZE PADNE .BYŁEM NORMALNIE W SZOKU
BARDZO FAJNA POSTAC : Z CHARAKTEREM
CO TU W OGÓLE PORÓWNYWAĆ ane lucie do shanon nie ma o czym gadac ana lepsza na 100 %
delikatnie mówiąc, jest wyjątkowo wnerwiająca. i jeszcze w dodatku zabiła Shannon... nie wzbudza mojej sympatii. jak nie pojawi się w 3 sezonie, to jakoś się specjalnie nie zmartwię.
retrospekcjom z jej udziałem mówię: "NIE"
Ostatnio zmieniony przez libero1984 2006-06-22, 20:45, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum