Alley, dodałbym jeszcze do twojej wypowiedzi, że dzięki niej zginęła Shannon, której nienawidziłem A tak ogólnie, to Ana była fajna w retrospekcjach, ale na wyspie nie za bardzo ją lubiłem... I w ogóle nie podoba mi się z wyglądu (ale w porównaniu z Shannon, to Ana jest prześliczna).
_________________ ...when The Good meets The Evil,
apocalypse starts...
Bardzo lubilam Ane. Byla takim "drugim Jackiem", gdy ratowala rozbitkow i organizowala obrone przed Innymi i przeprawę przez dżunglę. Co prawda jest bardzo porywcza, ale mysle ze jej przeżycia tak ja uksztaltowaly. Czula sie odpowiedzialna za ludzi na wyspie, kiedy kilkoro z nich zostalo porwanych stala sie nieufna i dzialala zbyt pochopnie. Dlatego bardzo surowo potraktowala Jina, Michaela i Sawyera. To wydarzenia na wyspie ja do tego sprowokowaly. Ale ogolnie potrafila sobie ze wszystkim poradzic. Gdyby nie zginela moglaby wyszkolic armie przeciwko Innym. Widocznie nie bylo to jej dane. Szkoda Any
Ana-Lucia mnie denerwuje, irytuje. W grupie z tylnej części samolotu zachowuje się jakby nie wiadomo jak była ważna. Jedyna sprawiedliwa, podejmująca zawsze słuszne decyzje i takie też wnioski wyciągająca ;/, sama z siebie zrobiła przywódcę drugiej grupy ocalałych (oczywiście też dzięki temu, że inni się jej nie sprzeciwiali. Choć na szczęście gdy już to robili to najczęściej przystawała do tego.. bo co miała zrobić ? Nie chce zostać sama). Za bardzo porywcza, zawsze jej ma "być na wierzchu".
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-11-21, 19:24
W przeciwieństwie do wielu, ubolewam na braku Any w serialu.
Była interesującą postacią oraz jak było wspomniane wyżej, urodzonym przywódcą.
Owszem, nie była przemiła, ale po Kate, słodziutkiej Shannon, troskliwej Libby i Sun brakowało właśnie niegrzecznej, ,,Sawyerskiej" postaci kobiecej w filmie.
_________________ Oświatlaj swą drogę w ciemnościach ogniem płonących heretyków
Jak dla mnie Ana była beznadziejna. Strasznie mnie denerwowała. Nieznosze takich ludzi jak ona i ja bym tam przy niej nie wytrzymał. Wszystko wiedziała najlepiej, wszyscy musieli jej słuchac.... Dobrze, ze już jej nie ma... .
_________________ Życie jest jak pudełko czekoladek - nigdy nie wiadomo na co się trafi...
Jak on mógł sie z nią przespać Miała taką zrytą twarz Ogólnie za nią nie tęsknie,miała charakterek troszke za ostry,przez nią zginęła Shannon i w sumie nie za dużo gadała,więc płakać nie będe.
Stopien uzależnienia: Fan
Wiek: 13 Dołączyła: 25 Gru 2006 Posty: 270 Skąd: Spod stołu.
Wysłany: 2007-01-12, 13:19
justyneczka napisał/a:
Jak on mógł sie z nią przespać Miała taką zrytą twarz Ogólnie za nią nie tęsknie,miała charakterek troszke za ostry,przez nią zginęła Shannon i w sumie nie za dużo gadała,więc płakać nie będe.
Zgadzam sie:D:D Nie przepadam za babką, dbrze, ze padla:D
Zgadzam sie:D:D Nie przepadam za babką, dbrze, ze padla:D
nie zgadzam się!!!!!
Mała rada-gdy robimy buźki wykorzystując skróty np.":D"":P" RÓBCIE ODSTĘPY!!! inaczej nie będzie obrazków tylko nie wyglądający ładnie skrót... lub korzystajcie z tych na dole/po lewej (szybka/normalna odp.)
sam w to nie wierzę, ale przebrnąłęm przez te 7 stron. nie wiem czy mam płakać czy smiać się jak czytam opinie typu Ana nie pasowała do reszty bo nie była miła. może to tylko ja, ale ten serial zamieniłby sie w coś stylu klanu gdyby nie osoby takie jak Ana albo Sawyer. albo fakt, że zabiła Shannon. no i co z tego ? nie dość, że przez przypadek, to Shannon była zwykła "statystką", kompletnie bezużyteczna kukłą. dosłownie szok, że można tolerować fochy kogoś takiego i jeszcze za nim tęsknić. Ana byłą wulgarna i agresywna ? zgadza się. i to właśnie za plecami kogoś takiego jak ona wiekszość z was by się schowała, gdy zaczęłoby sie dziać niedobrze. a póki świeci śłońce, lepiej udawać, że jej nie ma i zostawić z problemami.
tacy ludzie nie są stworzeni do życia w społeczeństwie, ale do przewodzenia stadem. tak samo jak Sayid nadawała się świetnie do sytuacji, w której sie znalazła.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum