Moja ulubiona postać nr. 2, a to dlatego, że jego charakter jest identyczny z moim. Ja też raczej żyje sam, tzn. tak jak On mam tylko garstke ludzi z którymi na prawdę trzymam, a reszte po prostu tylko znam. Tak samo jak On, uwielbiam ludzią docinać takimi uwagami no i jak to mówią moi znajomi podobno mam bardzo dobre poczucie humoru, podobnie jak Sawyer. Wg mnie Sawyer wprowadza sporo życia w ten serial, przy jego hasełkach nie raz spadałem z krzesła "Jak mógłbym zapomnieć to przecież tutaj leży mój ulubiony liść".
_________________ -L--lubie
-O--oglądać
-S--serial
-T--ten
by Matashow ®
Taak Sawyer, chyba najmniej się przejmuje całą tą wyspą. Kiedy wszyscy jeszcze czekali na ratunek, starali się przeżyć, on chyba najmniej zwracał na to uwagi. (Prawie) Zawsze mu dopisuje humor, i zawsze znajdzie jakąś odzywke do każdego. Ten serial przynajmniej nie jest taki drętwy. Tak jak ktoś napisał wprowadza troche humoru do filmu, gdzie ludzie walczą o przetrwanie.
Sawyer ogolnie jest fajny; chyba jeszcze tylko jemu zostalo poczucie humoru. Wiadomo mial trudne dziecinstwo i teraz ma troche zryta psyche Wkurzyl mnie jak ukradl z Charlim lekarstwa i bron Ale i tak go lubie
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-08-24, 21:57
Bardzo dużo osób lubi Sawyera. Ja nie przepadam za tą postacią. Nie lubię osób o takim stylu bycia. Nie przekreślam go całkowicie, bo czasami pokazuje swoją drugą (lepszą) stronę. Gdy chce potrafi się zachować. No i ma chłopakm poczucie humoru
Przychylam się do wypowiedzi "Olcia 276". ja też nie przepadam za Sawyerem , denerwuje mnie to, że robi wszystko na złość każdemu
P.S najbardziej mnie dobijał w 1 sezonie, kiedy wszystko chował w tych swoich walizkach, i nie dzielił się tym z nikim:| )
ale oczywiście każdy ma swojego ulubionego bohatera , a on jak dla mnie nie nalezy do takich:]
pozdrawiam
_________________ ....<< LoSt >>... 4-8- 15 -16 -23 -42 .... << LoSt >>....
.........:::: Żyj chwilą, nigdy niczego nie żałuj ::::........:):):):)
A ja bardzo lubię odzywki Sawyer'a. Zresztą on sam w głębi duszy nie jest taki zły, na jakiego wygląda i czasami potrafi być miły. Zrozumcie, że on miał ciężkie dzieciństwo, a teraz jest zupełnie sam. Nie zależy mu na niczym ani na nikim.
_________________ ...when The Good meets The Evil,
apocalypse starts...
Co sądzę ?? Ja go ubóstwiam !! Na początku wydaje się zły , samolubny , ale w głębi duszy jest tak samo zagubiony jak inni rozbitkowie Też kocham jego odzywki ^^ I uroda aktora (mdleje) ale to już inny dział ^_^
Sawyer bez wątpienia miał trudne dzieciństwo. Pałał przez cale życie nienawiścią i chęcią zemsty. To typ buntownika, ale wydaje mi się, że najczęściej to tylko zgrywa totalnego `twardziela`. Mimo to, że jest silny psychicznie to pragnie by ktoś się nim "zaopiekował" albo inaczej mówiąc - przejął. Choćby wskazują na to jego stosunki z Kate... moim zdaniem zależy mu na jej przychylności, bardzo by chciał w pewnym sensie się z nią związać (brakuje mu uczucia, poczucia bliskości, bo zwykle ze wszystkimi ludźmi nie łączyły go więzi emocjonalne - unikał tego, bo (prawdopodobnie) twierdził, że wtedy byłby słabszy).
Ma dość specyficzne poczucie humoru, a to zdecydowanie "ubarwia" życie innym. Lubię go, choć nie pochwalam wszystkich jego decyzji i tego jak zdarza mu się postępować.
Swoim usposobieniem Sawyer przypomina mi troche mojego kolege w którym kiedys byłam zakochana:D hehe..Nie no.mój ulubiony bohater....CIekaewy i przystojny:)
_________________ "All we need is just a little patience".
z tą postacią łączy mnie kilka spraw ( dlatego to moja ulubiona postać)
- ogólnie wszystko iwszystkich mam w d***e ( poza paroma osobami)
- hmm stosunek do kobiet
- cięty język
- szczerość
- zawziętość i upartość
- poczucie humoru
- konflikt z prawem
_________________ Now I've told you this once before
You can't control me
If you try to take me down you're gonna pay
mam takie wrażenie ze twórcy bardzo bazują na postaci sawyera żeby zwiększyc popularność serialu,w tych dwóch odcinkach trzeciej serii przechodzi samego siebie,jakby kompletnie miał ich wszystkich w d....,te jego uśmieszki,teksty,no nie wyglada na przestraszonego bynajmniej,a jak mi sie podobała scena w której rozklimił jak zdobyć żarcie,te famfarki:d
Ja go bardzo lubię.. własnie przez jego charakter.
Nawet nie przez wygląd..
Chociaż czasem wkurza mnie jego zachowanie, to jak usłysze "Biedroneczko" to od razu mam banana na twarzy
Potrafi poprawić humor xD
Moja ulubiona postać of course
_________________ Nadarakana oka no ue yuruyaka ni yuki ga furu todokanai to wakatte mo
kimi no heya ni hitotsu daisuki datta hana wo ima..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum