Swietny aktor i facet W moim typie, bo nie jest taki troche lalusiowaty jak Boone Ladne ma wlosy a usmiech wymiata /te doleczki XD/. Nadaje sie do tej roli jak nikt. Dla mnie byl wiarygodny od 1 odcinka Najlepsze ma texty w Loscie ;] Najbardziej go lubie z facetow na wyspie, bo mimo tego jak sie zachowuje mysle ze jest tak naprawde zupelnie inny i ma ludzka strone ;]
_________________ Born to run, Born to be lost
"There's no girl like me'
skad wiesz ze ma poczucie humoru ? skad wiesz ze jest zly ??
a co do saywera to dobry z niego aktor i dobrze odgrywa swoja role
Jak można nie zauważyć że gościu ma poczucie humoru?
i sam powiedział do charliego że nigdy w zyciu nie zrobił ani jednej dobrej rzeczy i że nie jest dobrym człowiekiem
_________________ Niektórzy nie wiedzą że jeden wypadek może zmienić całe życie ...
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wiek: 17 Dołączył: 11 Sty 2006 Posty: 185 Skąd: oni maja prąd ?
Wysłany: 2006-05-15, 21:08
martii napisał/a:
xoxi napisał/a:
skad wiesz ze ma poczucie humoru ? skad wiesz ze jest zly ??
a co do saywera to dobry z niego aktor i dobrze odgrywa swoja role
Jak można nie zauważyć że gościu ma poczucie humoru?
i sam powiedział do charliego że nigdy w zyciu nie zrobił ani jednej dobrej rzeczy i że nie jest dobrym człowiekiem
no sorry ja nie wiem jak mozna zauwarzyc czy aktor który gra swoja role czyli pracuje to ma poczucie humoru ? powiesz nam jak ? jestem bardzo ciekaw
Co lubi Josh Holloway?
Josh Holloway, przystojniak znany z serialu "Zagubieni", gdzie wcielił się w rolę mało sympatycznego cwaniaka, przyznał się, że podobają mu się kobiety, które chodzą w szpilkach.
"Kocham, kiedy kobieta nosi zabójcze buty na wysokim obcasie" - powiedział Josh magazynowi Britain's Star - "Uważam, że panie wyglądają w nich wspaniale. Jednocześnie człowiek zaczyna się zastanawiać jak w czymś takim w ogóle można chodzić."
"Nie ma nic bardziej pociągającego, niż kobieta, która czuje się dobrze we własnej skórze" - dodał.
Sawyer z serialu "Zagubieni" znany był ze swojego wrednego charakteru. Długotrwałe odgrywania roli tego bohatera najwyraźniej spowodowało, że Josh zaczął przejmować pewne cechy osobowości tej postaci. Aktor przyznał się bowiem, iż myślał o porzuceniu swojej narzeczonej, w momencie kiedy serial stał się sławny.
Na szczęście zamiaru tego nie zrealizował i w obecnej chwili jest szczęśliwym małżonkiem.
Wysłany: 2006-05-31, 21:05
Sawer jest strasznie przystojny..jest taki typ twardziela, nieustepliwego mającego swoje zdanie niezależnego indywidualisty oraz ineteligenty... Jak dla mnie najlepszy w lost'cie
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-06-01, 13:41
Także lubię Sawyera. Jest bardzo przystojny. Może charakter ma ciężki i czasami jest nie do wytrzymania (gdy nie chciał powiedzieć gzdzie ma leki itp.)ale to jedna z moich ulubionych postaci w tym serialu.
Wysłany: 2006-06-01, 22:42
Sawyera lubiłam bardziej w sezonie I niż w II, gdzie z niewiadomych mi przyczyn trochę mi się "opatrzył " Zgodzę się z opiniami, że postać ta dodaje smaczku i specyficznego poczucia humoru. A jego złośliwe i ironiczne ksywki są po prostu rewelacyjne. A w dogryzaniu Jackowi przechodzi nawet sam siebie
Zgadzam się z choynką... Sawyer był zdecydowanie bardziej do wytrzymania w pierwszym sezonie niż w drugim. Z niecierpliwością czekamy na trzeci sezon - być może wtedy choć trochę się zmieni i nabierze więcej szacunku do innych
_________________ You say on me...
B - [beautifull]
I - [ideal]
T- [talented]
C- [competence]
H- [honey]
...
Yes, I am Bitch
jedna z głównych postaci w LOST !!!!!
nie moze go zabraknąć w 3 sezonie !
zajefajne poczucie humoru ogólnie gosc jest w porzo !
czasem przegina ale i tak go lubie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum