Wysłany: 2006-07-11, 08:58 Danielle Rousseau - różne spekulacje
Ej ludzie a nie przyszło wam do głowy że ci cali inni to są załogą statku, którym rozbiła sie ta fransuzka ? Ale wtedy dlaczego by jej porwalii córke tego już niewiem.
Nie było tematu o Danielle a jedynie o jej córce, Alex, więc postanowiłam założyć nowy temat.
// choynka
Hmm...misię wydaje, że raczej nie. Bo sama mówiła, że ich zabiła (nie wiem czy prawda, czy nie) i że wcześniej też słyszała szepty. Ale kto wie, ona zawsze wydawala mi się trochę...hmm...inna, nie wiem, czy bym jej wierzył w to co mówiła o swoich towarzyszach.
Ej ludzie a nie przyszło wam do głowy że ci cali inni to są załogą statku, którym rozbiła sie ta fransuzka ? Ale wtedy dlaczego by jej porwalii córke tego już niewiem.
Na statku było ich bodajże troje lub czworo. Poza tym jeżeli ta załoga to byliby Inni to dlaczego Danielle nie przebywała by z nimi ? Chociaż może to taka wtyczka w obozie naszych rozbitków. Jednak mimo wszystko odrzucam tą teorie, bo Othersów jest xx, a załogi było 3-4.
_________________ -L--lubie
-O--oglądać
-S--serial
-T--ten
by Matashow ®
Ja też bym taką teorię odrzucił. W końcu to ona próbowała pomóc Claire w ciąży uciec od Ethan'a i spółki. Poza tym, rozstawiała pułapki na całej właśnie na Othersów.
A może ci Othersi porwali jej córke za coś tam i dlatego rozstawia te pułapki ? Ale dlaczego sądzicie że ta załoga miała mieć 3 -4 odoby bo ona to powiedziała a na duży statk motorówka sie zmieści wraz z kilkunastoosobową załogą !
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-07-11, 15:06
Sprawdziłam na Lostpedia jak było dokładnie z tą jej załogą. Wymienione są jedynie trzy imiona :
1. Robert - jej mąż albo ukochany
2. Brandon - o czym zapewne nie każdy wie, ale w sygnale, który wyłapali nasi rozbitkowie było takie zdanie " He (or it) is outside, he's (or it's) outside, and Brandon took the keys" === On ( albo to) jest na zewnątrz, on On ( albo to) jest na zewnątrz, i Brandon wział klucze"
3. Montand, który stracił ręke (czy ramię?) na Dark Territory ( czyli mroczne terytorium)
I jeśli czegoś nie przeoczyłam to Danielle nie powiedziała ile osób było w jej ekipie.
Jeśli ktoś będzie chciał przysłuchac się zapisowi wiadomości Danielle to można zobaczyć je
TUTAJ
Ostatnio zmieniony przez choynka 2006-07-11, 15:10, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2006-07-11, 15:10 Re: Danielle Rousseau - różne spekulacje
Maniaczekxxx napisał/a:
Ej ludzie a nie przyszło wam do głowy że ci cali inni to są załogą statku, którym rozbiła sie ta fransuzka ? Ale wtedy dlaczego by jej porwalii córke tego już niewiem
Być moze Ci ludzie z którymi była Danielle później dołączyli do Innych, lub ona ich zabiła.. Z resztą nie uwierzyłabym kobiecie która sama na nieznanej wyspie spędziła 16 lat ( moim zdaniem mogła przez ten czas z deka zbzikować)
No juz z deka zbzikowala. Szczerze mowiac, to nie mam za duzo pomyslow, jesli o nia chodzi. Chciala pomoc Claire, jednak z drugiej strony, gdyby INNI chcieli ja miec, to z latwoscia by ja zlapali w ciagu tych 16 lat. Moze nawet juz ja mieli, moze nawet w ogole nie chcieli jej miec i nastraszyli ja kilka razy. Trudno powiedziec.
Właśnie...czy Rousseau jest w obsadzie III sezonu? Desmond i Henry są w głównej obsadzie a w II sezonie byli tylko gościnnymi aktorami. Jeżeli Rousseau też jest w głównej obsadze to chyba jest bardziej możliwe ze bądą jej retrospekcje.
_________________ "Powaga zabija powoli" JM
Pozdrówki!!!
Danielle jest baaardzo ciekawa postacią o której prawie nic nie wiemy, dlatego każdy chyba chciałby obejrzeć jej retrospekcje.. Żeby po prostu wiedzić wiecej..
Właśnie...czy Rousseau jest w obsadzie III sezonu? Desmond i Henry są w głównej obsadzie a w II sezonie byli tylko gościnnymi aktorami. Jeżeli Rousseau też jest w głównej obsadze to chyba jest bardziej możliwe ze bądą jej retrospekcje.
Na pewno będzie bo wkońcu cos muusza nam pokazac
_________________ "Sorry, ale nie jestem ubezpieczony"
Depeche Mode
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-08-21, 13:10
A więc, oglądałem Maraton Lost na Axn i natknąłem się na coś dziwnego.
Kiedy Sajid był i francuski, ona zaczęła mu nawijać o Othersach, ale jak Sajid zapytał się czy kiedykolwiek ich widziała, odpowiedziała, że nie, że słyszy tylko ich szepty. Tak więc jakim sposobem mogli jej zabrać dziecko bez ujawniania się, skoro jej zabrali dziecko to musiała ich widzieć. Nie wiem czy to może świadczyć o jej "Otherskości" ( fajny neologizm ), ja bym to bardziej tłumaczył zanikiem pamięci, podobnie jak u Clair, bądź błędem reżyserów.
Zaciekawiło mnie jeszcze to, że gdy Danniele i Sajid usłyszeli ryk, francuska pobiegłą i gdy Sajid powiedział, że to może być potwór, ona odparła, że potwory nie istnieją. Nie wiem dlaczego ale mnie to naprawde zaciekawiło i sądze, że francuska musiała się spotkać, z "monsterem" i ona wie co to jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum