Strona Główna  SERWIS  Szukaj Profil  Nie masz wiadomości   Zaloguj  Rejestracja
FAQ  Użytkownicy  Grupy  Statystyki  Chat
Google

Informacje: Nowy na forum? Przywitaj się! [Tutaj]
Zegary:

Kontakt:
MG
Wyślij email
Fantasta
Wyślij email

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: PH3N-x
2007-12-11, 13:54
Danielle Rousseau - różne spekulacje
Autor Wiadomość
Maniaczekxxx 

Wysłany: 2006-07-11, 08:58   Danielle Rousseau - różne spekulacje

Ej ludzie a nie przyszło wam do głowy że ci cali inni to są załogą statku, którym rozbiła sie ta fransuzka ? Ale wtedy dlaczego by jej porwalii córke tego już niewiem.

Nie było tematu o Danielle a jedynie o jej córce, Alex, więc postanowiłam założyć nowy temat.
// choynka

Davidious 
Higher Than Hope

Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-07-11, 09:06   

Hmm...misię wydaje, że raczej nie. Bo sama mówiła, że ich zabiła (nie wiem czy prawda, czy nie) i że wcześniej też słyszała szepty. Ale kto wie, ona zawsze wydawala mi się trochę...hmm...inna, nie wiem, czy bym jej wierzył w to co mówiła o swoich towarzyszach.

PH3N-x 
...to próba wiary...

Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-07-11, 10:06   

Skoro to miała by być załoga statku to: trochę ich dużo jak na załogę, skąd mieliby motorówkę, którą odpłyną Michael ?

Matashow 
Lost rox

Wysłany: 2006-07-11, 10:12   

Maniaczekxxx napisał/a:
Ej ludzie a nie przyszło wam do głowy że ci cali inni to są załogą statku, którym rozbiła sie ta fransuzka ? Ale wtedy dlaczego by jej porwalii córke tego już niewiem.

Na statku było ich bodajże troje lub czworo. Poza tym jeżeli ta załoga to byliby Inni to dlaczego Danielle nie przebywała by z nimi ? Chociaż może to taka wtyczka w obozie naszych rozbitków. Jednak mimo wszystko odrzucam tą teorie, bo Othersów jest xx, a załogi było 3-4.
-T--ten
by Matashow ®

Davidious 
Higher Than Hope

Wysłany: 2006-07-11, 10:50   

Ja też bym taką teorię odrzucił. W końcu to ona próbowała pomóc Claire w ciąży uciec od Ethan'a i spółki. Poza tym, rozstawiała pułapki na całej właśnie na Othersów.

Maniaczekxxx 

Wysłany: 2006-07-11, 13:30   

A może ci Othersi porwali jej córke za coś tam i dlatego rozstawia te pułapki ? Ale dlaczego sądzicie że ta załoga miała mieć 3 -4 odoby bo ona to powiedziała a na duży statk motorówka sie zmieści wraz z kilkunastoosobową załogą !

Matashow 
Lost rox

Wysłany: 2006-07-11, 13:54   

Po pierwsze Choynka, nazwisko Daniele pisze się chyba Rouseau, CHYBA oczywiście. =) Jak chcesz to zmień, jeśli mam racje.

Maniaczekxxx napisał/a:
Ale dlaczego sądzicie że ta załoga miała mieć 3 -4 odoby bo ona to powiedziała a na duży statk motorówka sie zmieści wraz z kilkunastoosobową załogą !

Przecież Daniele mówiła, że płyneła bodajże z dwoma badaczami, czy tam trzema i nagle natkneli się na ten sygnał ze strony wyspy...

yyy :( masz rację, mój błąd :oops: już poprawiam :) dzięki za zwrócenie mi uwagi :wink: Powinno być Danielle Rousseau

choynka
-T--ten
by Matashow ®

choynka 

Wysłany: 2006-07-11, 15:06   

Sprawdziłam na Lostpedia jak było dokładnie z tą jej załogą. Wymienione są jedynie trzy imiona :

1. Robert - jej mąż albo ukochany
2. Brandon - o czym zapewne nie każdy wie, ale w sygnale, który wyłapali nasi rozbitkowie było takie zdanie " He (or it) is outside, he's (or it's) outside, and Brandon took the keys" === On ( albo to) jest na zewnątrz, on On ( albo to) jest na zewnątrz, i Brandon wział klucze"
3. Montand, który stracił ręke (czy ramię?) na Dark Territory ( czyli mroczne terytorium)

I jeśli czegoś nie przeoczyłam to Danielle nie powiedziała ile osób było w jej ekipie.

Jeśli ktoś będzie chciał przysłuchac się zapisowi wiadomości Danielle to można zobaczyć je
TUTAJ
Ostatnio zmieniony przez choynka 2006-07-11, 15:10, w całości zmieniany 1 raz  

Greena 
Tabris ^^

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2006-07-11, 15:10   Re: Danielle Rousseau - różne spekulacje

Maniaczekxxx napisał/a:
Ej ludzie a nie przyszło wam do głowy że ci cali inni to są załogą statku, którym rozbiła sie ta fransuzka ? Ale wtedy dlaczego by jej porwalii córke tego już niewiem

Być moze Ci ludzie z którymi była Danielle później dołączyli do Innych, lub ona ich zabiła.. Z resztą nie uwierzyłabym kobiecie która sama na nieznanej wyspie spędziła 16 lat ( moim zdaniem mogła przez ten czas z deka zbzikować) :-?

Ewusia 

Wysłany: 2006-07-11, 20:28   

No juz z deka zbzikowala. ;) Szczerze mowiac, to nie mam za duzo pomyslow, jesli o nia chodzi. Chciala pomoc Claire, jednak z drugiej strony, gdyby INNI chcieli ja miec, to z latwoscia by ja zlapali w ciagu tych 16 lat. Moze nawet juz ja mieli, moze nawet w ogole nie chcieli jej miec i nastraszyli ja kilka razy. Trudno powiedziec.

Davidious 
Higher Than Hope

Wysłany: 2006-07-11, 20:58   

I dlatego bym chciał obejrzeć jej retrospekcje. Poznać bliżej, bo nie mam pojęcia co o niej myśleć. W jakich okolicznościach porwali jej dziecko itp.

Kie 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2006-07-30, 10:54   

Właśnie...czy Rousseau jest w obsadzie III sezonu? Desmond i Henry są w głównej obsadzie a w II sezonie byli tylko gościnnymi aktorami. Jeżeli Rousseau też jest w głównej obsadze to chyba jest bardziej możliwe ze bądą jej retrospekcje.

Greena 
Tabris ^^

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2006-07-30, 17:18   

Danielle jest baaardzo ciekawa postacią o której prawie nic nie wiemy, dlatego każdy chyba chciałby obejrzeć jej retrospekcje.. :wink: Żeby po prostu wiedzić wiecej.. :mrgreen:

Sawyer 
Have a nice day!

Ostrzeżeń:
 2/3/6
  Wysłany: 2006-07-31, 11:04   

Kie napisał/a:
Właśnie...czy Rousseau jest w obsadzie III sezonu? Desmond i Henry są w głównej obsadzie a w II sezonie byli tylko gościnnymi aktorami. Jeżeli Rousseau też jest w głównej obsadze to chyba jest bardziej możliwe ze bądą jej retrospekcje.

Na pewno będzie bo wkońcu cos muusza nam pokazac :]

PH3N-x 
...to próba wiary...

Wysłany: 2006-08-21, 13:10   

A więc, oglądałem Maraton Lost na Axn i natknąłem się na coś dziwnego.

Kiedy Sajid był i francuski, ona zaczęła mu nawijać o Othersach, ale jak Sajid zapytał się czy kiedykolwiek ich widziała, odpowiedziała, że nie, że słyszy tylko ich szepty. Tak więc jakim sposobem mogli jej zabrać dziecko bez ujawniania się, skoro jej zabrali dziecko to musiała ich widzieć. Nie wiem czy to może świadczyć o jej "Otherskości" ( fajny neologizm ), ja bym to bardziej tłumaczył zanikiem pamięci, podobnie jak u Clair, bądź błędem reżyserów.

Zaciekawiło mnie jeszcze to, że gdy Danniele i Sajid usłyszeli ryk, francuska pobiegłą i gdy Sajid powiedział, że to może być potwór, ona odparła, że potwory nie istnieją. Nie wiem dlaczego ale mnie to naprawde zaciekawiło i sądze, że francuska musiała się spotkać, z "monsterem" i ona wie co to jest.

Odpowiedz do tematu