Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-02-13, 18:43 Ian Somerhalder/Boone
zakładam ten temat, ponieważ bardzo lubię Boon'a.
Naprawdę nazywa się ian somerhalder.
Jest przystojny, inteligentny. Choć sprawia wrażenie lalusia i samoluba, jest ciekawą postacią. Szkoda, że został usunięty z serialu.
Co myślicie o nim jako postaci serialu?
Czy przypomina prawdziwego Iana?
Ja go uwielbiam:D Heh raczej Boone nie zmartwychwstanie (a szkoda:P) bo by z tego sie taka baśń troche zrobiła. A to nie przez Locke'a zginął. Może troszeczke. Ale nawet gdyby Locke mu zabronił tam wejść to i tak by tam wszedł bo był twardy;) Pozdrawiam
_________________ You say on me...
B - [beautifull]
I - [ideal]
T- [talented]
C- [competence]
H- [honey]
...
Yes, I am Bitch
Ehh ale generalizujecie w tej ankiecie
Niby jakim cudem mam wiedzieć czy Ian jest głupi?
Jest ładniutki, ale mi sie nie podoba taki słudziutki, ze mógł by doprowadzic do wymiotów całe przedszkole Poprostu nie mój typ urody. Zbyt cukierkowaty, chłopczykowaty itp.
Może z wiekiem zmężnieje
Jeśli ząs chodzi o Iana -Boona, to Boon niestety słaby był. tki jakis rozdarty i niepozbierany wewnętrznie. Wieczny chłopiec.
_________________ Droga mamo, wszystko w porządku. Jestem na wyspie i idą do nas ci od czarnego dymu. Moc całusków...
shannon123 jeśli zakładasz taki temat w którym chcesz rozmawiać o Boonie to nazwij go Boone, a nie Ian Somerhalder, bo to raczej powinna być dyskusja o aktorze a nie o postaci z Lost a te możliwości do wyboru w ankiecie też nie za dobre, bo nie mnie oceniać czy Ian jest ładny, ani oceniać czy jako człowiek jest głupi
[ Dodano: 2006-02-13, 21:58 ]
A co tyczy sie Boone'a moja ulubiona postać ale zgadzam sie z Rebekasą i Kesem że nie zmartwychwstanie, bo aż tak fantastyczny ten serial nie jest, a nawet gdyby zmartwychwstał to z miejca by sie udusił bo jest metr pod ziemią zakopany także bez szans
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-02-14, 14:07
---Boone--- napisał/a:
shannon123 jeśli zakładasz taki temat w którym chcesz rozmawiać o Boonie to nazwij go Boone, a nie Ian Somerhalder, bo to raczej powinna być dyskusja o aktorze a nie o postaci z Lost a te możliwości do wyboru w ankiecie też nie za dobre, bo nie mnie oceniać czy Ian jest ładny, ani oceniać czy jako człowiek jest głupi
[ Dodano: 2006-02-13, 21:58 ]
A co tyczy sie Boone'a moja ulubiona postać ale zgadzam sie z Rebekasą i Kesem że nie zmartwychwstanie, bo aż tak fantastyczny ten serial nie jest, a nawet gdyby zmartwychwstał to z miejca by sie udusił bo jest metr pod ziemią zakopany także bez szans
ok, sory za nazwę, ale jeśli nie podobają ci sie możliwości ankiety to nie musisz brać w niej udziału. Wiem że jest beznadziejna.
edit//To był chyba mój pierwszy temat. niestety, ankiety zmienić nie mogę, ponieważ już w niej głosowaliście. Wyobraźcie sobie że jest napisane:
w 1. Miły inteligentny
w 2. Nie budzi we mnie sympatii
Ostatnio zmieniony przez Shann 2006-08-09, 20:34, w całości zmieniany 1 raz
Jak Boone może zmartwychwstać ? Co do niego to powiem że jak dla mnie był postacią zupełnie obojętną (zupełnie jak jego siostra chociaż ta na początku mnie wkurzała). Jakoś teraz nie odczuwam braku jego osoby,ale odcinek w którym zginął mnie dosyć poruszył.
Makabryczne rzeczy wymyślacie na tym forum... Zmartwychwstanie metr pod ziemią itp... Według mnie Boone był dziwny - gdy dzięki Locke'owi miał tą wizję, że Shannon nie żyje, to po jej śmierci się hm... niezbyt przejął (żeby nie powiedzieć: ucieszył). A, jako aktor, to jakoś też nie mój typ (wole Sawyera [Josh Holloway, wiem], Brad'a Pitt'a i Maćka Zakościelnego )
Teraz tak na to wpadłem, bo zakładając, że większości dziewczyn Boone się podoba doszłem do tego, że to on mógł się ścigać z Libby w Vermont kiedy ta złamała nogę. W końcu był ratownikiem
PS. Ciekawe skąd Libby wiedziała, że ścigała się z ratownikiem
Boone jest jednym z moich ulubionych aktorów, którzy grają w "Zagubionych". Uważam, że jest bardzo przystojny i utalentowany. J.J Abrams żle zrobił uśmiercając go.
buszmenka sorki ze po raz kolejny zwracam ci uwage (sorki za offtop) ale przed chwila miałaś w liczniku 11 lat...czemu zmienilas sobie na 13 ? to taka uwaga... i wydaje mi się to troche dzwine...
_________________ You say on me...
B - [beautifull]
I - [ideal]
T- [talented]
C- [competence]
H- [honey]
...
Yes, I am Bitch
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wiek: 20 Dołączyła: 25 Mar 2006 Posty: 341 Skąd: z Katowic
Wysłany: 2006-03-25, 23:56
Boone, zawsze chciał dobrze, ale mu nie zawsze wychodziło. Chciał być pomocny i byc bohaterem, też nie do końca udanie.
O aktorze nic nie moge napisąc, bo go nie znam, ale tak jak kilka osób (patrz dziwcząt ) napisało, to nie mój typ urody, on nadaje się bardziej na modela
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum