Ogólnie lubie Jack'a (był moim ulubionym bohaterem, zanim się skapnęłam, że istnieje Sawyer ) Ale, to, że zawsze wydaje mu się, że to on musi ryzykowac itp. (jak z dynamitem) jest irytujące
Jacka Lubie tak jak każdego bohareta ale wkurzył mnie tym że nie dał wtedy dynamitu Kate mimo tego że na nią wypadło ....to było w stosunku do niej nie fer .....
_________________ "Too see a world in a grain of sand"
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-02-14, 20:03
Dla mnie Jack jest tak jak by powiedział Hurley"spoko koleś".Ma dobre serducho- wszystkim chciałby pomuc.Chce być inny niż jego ojciec czyli chce być odpowiedzialny z swoje czyny.Fakt że może zachował się nie fer w stosunku do Kate ale chciał ją ochronić przed ewentualnym zagrożeniem.I bardzo dobrze zrobił.
_________________ Bóg mnie stworzył a szatan opętał...
Na zawsze będę święta i przeklęta...
Zdradliwa i wierna...
Kochana i wredna...
Lajlaj popieram Cię w 100%. Niepozwolił niść dynamitu kate bo bał się o nią i nie chciał, aby ryzykowała swojim życiem. Jack jest bardzo ważną postacią na wyspie. Leczy, pomaga wszystkim. Jest cool
no, właściwie macie rację (szczególnie jak sobie przypomne, że Jack ściągnął plecak, a Kate biegła za Lockiem z nim, chociaż myślała, że ma tam dynamit, i później dopiero ściągnęła )
Ja tam nie lubie Jacka ...
Wkurza mnie i tyle ...
być może się co so niego mylę (z tym, ze jest frajer itp.),
ale Jack nie potrzebuje takiego fana jak ja =P,
więc mogę go nie lubić ;);););)
mi on wisi... nie przeszkadza mi ani nie drażni.. poprostu jest. JEst przydatny bo w końcu to doktorek.... bywa miły i zabawny ale tez upierdliwy i jakiś taki mało ufający co jadnak na tej wyspie nie zawsze popłaca...
_________________ MÓJ SPOSÓB MYŚLENIA OSIĄGA GORZKI KONIEC...
WSZYSTKIE MOJE UCZUCIA SIĘ ODKLEJAJA.... !!!
Gdzieś tam, w temacie konfrontującym Jacka i Sawyera jest moja opinia... Ale wiem, że Jack na samym początku był bardzo do lubienia, dopiero później zaczął stawać się upierdliwy. I, jak to ktoś zauważył, gdzieś tak od wprowadzenia Sawyera Jack jakby zbladł. Stał się bardziej namolny, a jego wspomniana wyżej czułość i troskliwość została powoli wyparta przez różnego rodzaju paranoje
Jack coraz cześciej mnie denerwuje.
Wiem,że jest bardzo potrzebny i wogóle, ale jest z lekka apodyktyczny!
i nie liczy sie z niczyim zdaniem!
_________________ '...So why do you fill my sorrow,
With the words you've borrowed...
From the only place (that) you've known...
And why do you sing Hallelujah
If it means nothing to you...
Why do you sing with me at all?...'
Wiek: 20 Dołączyła: 25 Mar 2006 Posty: 341 Skąd: z Katowic
Wysłany: 2006-03-26, 00:02
Dragon, cóż za głebia Twojej wypowiedzi
Lubię Jacka i to bardzo, choć w ostatnich odcinkach jak to określiła ana, był zbyt zajęty mysleniem o Jacku (czyli o samym sobie) mam tez nadzieję, ze Kate po tym jak Sawyer ją wykorzystał do zdobycia broni, będzie z JAckiem
Ja nie potrafie o nim nic jednoznacznego powiedzieć, ale na początku bardziej go lubiłam. Tak się jakoś zmienił.. mysli za dużo o władzy i sobie (a nie ma przy tym tego wdzięku co Sawyer )
Wysłany: 2006-03-29, 00:21
mart.tusia napisał/a:
Ogólnie lubie Jack'a (był moim ulubionym bohaterem, zanim się skapnęłam, że istnieje Sawyer ) Ale, to, że zawsze wydaje mu się, że to on musi ryzykowac itp. (jak z dynamitem) jest irytujące
heheheh mialam tak samo
teraz jack mnie denerwuje(glownie przez jego staly tekst "posluchaj mnie!wszystko bedzie dobrze"-wiem wiem, takie gadanie jest potrzebne ale jakos strasznie mnie irytuje)
Mnie Jack też wkurza ale swoimi pomysłami. Kto by wpadł na pomysł żeby zrobic policyjny obóz treningowy dla wszystkich!!!!????
Pozatym dużo bardziej lubie Locke'a.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum