Strona Główna  SERWIS  Szukaj Profil  Nie masz wiadomości   Zaloguj  Rejestracja
FAQ  Użytkownicy  Grupy  Statystyki  Chat
Google

Informacje: Nowy na forum? Przywitaj się! [Tutaj]
Zegary:

Kontakt:
MG
Wyślij email
Fantasta
Wyślij email

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: PH3N-x
2007-12-11, 13:48
Jack

Czy lubisz Jacka???
Jasne ;)
70%
 70%  [ 14 ]
Nie za bardzo :P
30%
 30%  [ 6 ]
Głosowań: 20
Wszystkich Głosów: 20

Autor Wiadomość
PH3N-x 
...to próba wiary...

Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-03-29, 18:52   

Ja mam do Dżaka stosunek nieco na +. Nie porywa mnie jako postać, lecz na wyspie jest niezbędny. Udaje twardziela, bohatera, ale niestety nie zawsze mu wychodzi i nie chce sie do tego przyznać. Jedyny fajny moytw z nim to historia z Desmondem, no to porostu taki: :shock: byłem po tym odcinku :]

PS: Thrillidan, po twojej fotce widac kto jest twoją ulubioną postacią :D
Under the bridge downtown I gave my life away

~~Jack~~Kate~~ 
MaNiA

Stopien uzależnienia: Uzależniony
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2006-03-31, 08:26   

Jack - no mój ulubiony bohater :P to anioł stróż rozbitków, jest lekarzem więc co tu dużo mówić bez nigo byłoby źle. ma wiele dobrych pomysłów tak jak np. z przeniesieniam się do jaskiń, jest odpowiedzialny.
By usłyszał mnie świat !!!

choynka 

Wysłany: 2006-06-06, 13:42   

Jeśli wierzyć najnowszym plotkom to Matthew Fox jest bliski podpisania kontraktu w filmie Rambo IV. Nic nie jest jeszcze pewne, ale jest całkiem prawdopodobne, że Mattthew zagra w tym filmie. Nie wiem dlaczego, ale ta informacja mnie rozbawiła. Żeby nie było niedomówień nie zagra głównej roli :)

gargamel8 

Wysłany: 2006-08-23, 20:04   

jest naprawde potrzebny może i czasami zgrywa bohatera ale ktoś musi, mam nadzieje że on bedzie z kate (ale niestety czytałam że nie) bo chyba przestane oglądać serial

Pestka 

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2006-08-23, 22:32   

PoniekaD zgadzam sie z kazda wypowiedzia. Jack moze troche za bardzo sie przejmuje rola bohatera, ale taka osoba jest potrzebna. No i w retrospekcjach jest wyraznie pokazane, ze Jack jest taki przez ojca. Ogolnie to uwazam go za najfajniejsza postac. Nie jest chodzacym idealem i zdaje sie byc PRAWDZIWY. :mrgreen: Mam nadzieje, ze bedzie z Kate :)
PS. Rozwalilo mnie jak Sawyer powiedzial Jackowi w 2 serii, ze jest kims w rodzaju jego przyjaciela :P Przeciez oni sie nie znasza! Co wy na to?

// choynka

gargamel8 

Wysłany: 2006-08-24, 17:37   

Pestka zgadzam się z tobą w całości, jack powinien być z kate , a i z tym że sawyer powiedział o tej przyjaźni to uwierzyć nie mogłam nareszcie jakieś oznaki człowieczeństwa. Kate z sawyerem na dobrą osobę nie wyjdzie zresztą on ją zdradził z anną

Kuaxam Enixlman 
Guu-chan :P

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2006-08-24, 19:43   

Ja mam taką prośbę. Wiem, że pewnie będziecie uważać że to jakieś stuknięte czy coś w tym stylu (ja też tak uważam) :P . Proszę o foto nóg/stóp tego oto aktora xD. Nie pytajcie się po co bo sam nie wiem. Mam taki kaprys. Tak w ogóle to ma ładne stopy ^^

[ Dodano: 2006-08-24, 21:03 ]
No prosze xD . Znalazlem 2 fotki. Co prawda ani na jednej ani na 2 stopy nie wyszly mu za ladnie, ale zapewniam , ze sa ldane xD. Na pierwszym jakies takie żylaste i kościste i zolte paznokcie xD , a na 2 takie jakieś czarne paznokcie ma :P

1.
2.

P.S. Ale na tym 2 sam ładnie wyszedł xD.

Latrommi 
ZNAWCA Lost!

Stopien uzależnienia: Widz
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2006-09-29, 23:45   

Jack jest bardzo potrzebny na wyspie. Jest lekarzem (bardzo to pomaga Zagubionym), czuły, miły, sympatyczny, wrażliwy, choć bywa, że chce działać bez dogłębnego przemyślenia implikacji swoich decyzji/czynów.

Szyszka 

Wysłany: 2006-09-30, 12:18   

Jack jest głupi denerwujący i w ogóle gdyby nie to że jest lekarzem to powinien dawno umrzec :twisted: :twisted: nie no...przesadziłam :mrgreen: Na początku go lubiłam..bo taki odpowiedzialny i w ogóle ale potem doszłam do wniosku ze zdecydowanie za bardzo zgrywa herosa :razz: :razz:

alexz14 
Kate and Jack 4 ever

Wysłany: 2006-10-07, 09:43   

Lady_Kate napisał/a:
Jestem wielką fanką Jacka! Jack is th best! Uważam, że jest bardzo pożyteczny na wyspie, a poza tym taki przystojny:P Gdyby go nie był to serial niemiałby tego uroku:)

Ja też uwielbiam Jacka :oops: BARDZOOOOOOOO...........On jest najprzystojniejszy i najfajniejszy na tej wyspie, moim zdaniem w ogóle powinien byc z Kate!!! :mrgreen:

[ Dodano: 2006-10-07, 09:46 ]
Kuaxam Enixlman napisał/a:

[ Dodano: 2006-08-24, 21:03 ]
No prosze xD . Znalazlem 2 fotki. Co prawda ani na jednej ani na 2 stopy nie wyszly mu za ladnie, ale zapewniam , ze sa ldane xD. Na pierwszym jakies takie żylaste i kościste i zolte paznokcie xD , a na 2 takie jakieś czarne paznokcie ma :P

Nie ma się co dziwić facet ma 40 lat na karku, moze normalnie tego po nim nie widac ale wiesz :mrgreen:

// choynka

mangoschya 
mangoschya

Wysłany: 2006-10-07, 21:38   

my z kumpelami nazywany go "jack paranoik" . JAk o kimś innym tak mówimy ,to od razu wiadomo o co chodzi - dziwne odruchy w stresujących sytuacjach. :lol:
Jak dla mnie Jack jest bardzo realistyczną postacią potrzebną wszystkim rozbitkom jak woda pitna . Ciekawe jak sobie bez niego poradzą. To może byc ciekawe ... :grin:

El Jacko 

Wysłany: 2006-10-09, 14:35   

Lubię Jacka i uważam że bez niego rozbitkowie mogliby nie przeżyć. Potrzebują przywódcy i Jack jest tą osobą. Uważam że nikt nie był by lepszy w rządzeniu od niego.

pablo5556

Nina 
DH

Wysłany: 2006-10-16, 16:29   

alexz14 napisał/a:
Nie ma się co dziwić facet ma 40 lat na karku, moze normalnie tego po nim nie widac ale wiesz

To mnie strasznie rozbawiło. faktycznie, 40 letni facet to już prawdziwy dziadek, z żółtymi paznokciami i żylastymi stopami. :)

scarlett

madziucha 

Wysłany: 2006-11-13, 20:07   

Ja uwielbiam postać Jacka chociaŻ w pierwszej seriI za dużo krzyczal na Kate :lol:

Szyszka 

Wysłany: 2006-11-15, 18:26   

Nina napisał/a:
alexz14 napisał/a:
Nie ma się co dziwić facet ma 40 lat na karku, moze normalnie tego po nim nie widac ale wiesz

To mnie strasznie rozbawiło. faktycznie, 40 letni facet to już prawdziwy dziadek, z żółtymi paznokciami i żylastymi stopami. :)

nie no..wiadomo że aż tak źle z 40latkami nie jest, ale śliczniutkich gładziutkich stopek to raczej też nie mają :wink:

Odpowiedz do tematu