a ten kluczyk chciala wziasc bo jej zalezalo na tym samolociku...
bo on nalezal do goscia ktorego kochala i ktory przez nia zginal....
Ja też uwarzam ja za bohaterke pozytywna.
A z Sawyerem sie dgaduje bo sie Sawyerowi podoba, co było jasne jak chciał jej dać (niby) leki za buziaka.
a ten kluczyk chciala wziasc bo jej zalezalo na tym samolociku...
bo on nalezal do goscia ktorego kochala i ktory przez nia zginal....
Ja też uwarzam ja za bohaterke pozytywna.
A z Sawyerem sie dgaduje bo sie Sawyerowi podoba, co było jasne jak chciał jej dać (niby) leki za buziaka.
o samolociku wiedziałam:P...aa z lekami niezle wymyslił:D:D
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-01-03, 17:11
dla mnie Kate... jest taka... przymulona.
Może mam dziwne wrażenie, ale nie będę stulać, że jest żywą bohaterką.
Ona nią była poza wyspą.
teraz tak jakoś zmętniała przy JAcku.
Chyba że jest przy niej Sawyer..
_________________ | 4 - 8 - 15 - 16 - 23 - 42!! |
v Charlie.. Aaron needs U.. v
hehe tak sobie przegladalem profile i zauwazylem ze mamy cos wspolnego Kate. A mianowicie urodzilas sie dokladnie w ten sam dzien co ja... tylko że rok wcześniej mówie do Kate która założyła ten topic, bo jest kilka to żeby nie było...
Kate jest zbyt według mnie zbyt sztuczna, chodzi o grę..., ale nie można jej oczywiście przyrównywać do Shannon, cukierkowej paniusi, która myśłi, że faceci będą przy niej skakali i ustawiali się do niej w kolejce hehe Kate taka nie jest, a że przeszłość maja jaką ma to na wyspie pokazuje się prawie w samych superlatywach no i po pierwsze fajna laska
_________________ I have looked into the eye of this island
And what I saw... was beautiful
Jakby tak wyglądała....;) żartuje... pasuje sama sobie a co do Kate to switna aktroka ..w serialu genialna laska..pomocna i bardzo miła naturalnie jak większoś aktorek tam - ładna...:)
_________________ MÓJ SPOSÓB MYŚLENIA OSIĄGA GORZKI KONIEC...
WSZYSTKIE MOJE UCZUCIA SIĘ ODKLEJAJA.... !!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum