no dobra z odcinka na odcinka na odcinek jest coraz bardziej naturlana, mogłem to teraz zobaczyć na przekrojowym odcinku the journey, w którym pokazywali co było dotychczas, heheheh
_________________ I have looked into the eye of this island
And what I saw... was beautiful
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-01-17, 17:09
Kate jest jedną z moich ulubionych bohaterek, ponieważ nie stara się za wszelką cenę udawać kogoś,kim nie jest w istocie. Różnie traktował ją los,ale niemniej jednak udaje się jej w pewnym stopniu zmienić się dzięki pomocy Jacka
Wiecie co, Kate to fajna laska no, ale strasznie wkurzyla mnie w 10 odcinku z sezonu drugiego kiedy to obcinala wlosy Soyerowi przykro bylo patrzec na Jacka co on wtedy czul troszke chamsko postapila. POczatkowo do Jacka a teraz do Sayera dziwna, ale i tak najlepsza z serialu :D Pozdro
Wiecie co, Kate to fajna laska no, ale strasznie wkurzyla mnie w 10 odcinku z sezonu drugiego kiedy to obcinala wlosy Soyerowi przykro bylo patrzec na Jacka co on wtedy czul troszke chamsko postapila. POczatkowo do Jacka a teraz do Sayera dziwna, ale i tak najlepsza z serialu :D Pozdro
Zatem mężowie, chłopaki fryzjerek powinni przeżywać prawdziwe koszmary zazdrości
_________________ Droga mamo, wszystko w porządku. Jestem na wyspie i idą do nas ci od czarnego dymu. Moc całusków...
Dominic Monaghan i Evangeline Lilly zaręczyli się.
Gwiazdy serialu 'Zagubieni' poznały się podczas zdjęć na Hawajach, zaś znajomi twierdzą, że również podczas pracy nad kolejną serią miały miejsce ich zaręczyny.
Monaghan poprosił ukochaną o rękę klękając na jedno kolano, a Lilly odpowiedziała entuzjastycznie: 'Tak, tak, tak!'
Oboje są pewni, że chcą spędzić ze sobą resztę życia', dodaje świadek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum