Szkoda mi go! To było przykre jak rozpłakał się na pogrzebie Shannon ;(
_________________ '...So why do you fill my sorrow,
With the words you've borrowed...
From the only place (that) you've known...
And why do you sing Hallelujah
If it means nothing to you...
Why do you sing with me at all?...'
Jaka byla ta milosc Shannon to Sayida to szkoda mowic. Pewie taka jak do kazdego napotkanego do tej pory faceta. Chlopak cale zycie poswiecil Nadii a ta biaacz mu to wszystko popsula bo widziala ze jest bezwartosciowa i nikt sie nia zajmuje. Znalazla sobei chopa naiwnego i zadowolona. Nie chce spoilerowac ale bo tym co sie stalo pozniej nie wiem jak sie juz sobie Kapitan Turban poradzi.
]EJ TO NIE JEST TEMAT KOGO POTUKLI,KOGO ZABILI..TO JEST O SAYIDZIE?Stworzyałam taki poniewaz sayid jest jako 2 ulubiony bhater na forum i chcemy sie dowiedziec dlaczego!
_________________ '...So why do you fill my sorrow,
With the words you've borrowed...
From the only place (that) you've known...
And why do you sing Hallelujah
If it means nothing to you...
Why do you sing with me at all?...'
sa osoby na forum ktore nie przepadaja za sayidem... w kazdym razie pamietajcie ze on ma jeszcze ta arabke ktora uratowal...a shannon to tam... pal ją licho ... zreszta pamietacie co zrobila na lotnisku? poprosil ja zeby popilnowala mu torby a ona sobie poprostu odeszla, a nastepnie na zlosc Boonowi powiedziala ochronie ze jakis arab zostawil torbe i sobie poszedl
]EJ TO NIE JEST TEMAT KOGO POTUKLI,KOGO ZABILI..TO JEST O SAYIDZIE?Stworzyałam taki poniewaz sayid jest jako 2 ulubiony bhater na forum i chcemy sie dowiedziec dlaczego!
czego sie drzesz...?? czasami tak mam ze odskakuje od tematu ..ale szybko wracam na wlasciwy tor..;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum