Strona Główna  SERWIS  Szukaj Profil  Nie masz wiadomości   Zaloguj  Rejestracja
FAQ  Użytkownicy  Grupy  Statystyki  Chat
Google

Informacje: Nowy na forum? Przywitaj się! [Tutaj]
Zegary:

Kontakt:
MG
Wyślij email
Fantasta
Wyślij email

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: PH3N-x
2007-12-11, 14:00
Walt
Autor Wiadomość
V3rit4S 
Run4Life.PlayET

Stopien uzależnienia: Widz
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2006-04-26, 22:57   

Alex sie zmieniła... poza tym Alex przecież wcale nie jest INNĄ, bo przecież inni porwali jej dziecko ... a ona sie przed nimi ukrywałam, a jak na wyspie rozbili sie nasi bohaterowie (Jack, Locke, Sawyer, Claire... itp).
Co do Walta to mysle ze jednak wróci ... a Inni pomogą mu tylko rozwijać jego paranormalne umiejętności ... w ogóle to ostatnio dochodze do wniosku ze Inni wcale nie sa tacy źli (swoim zachowaniem uczą zachowania rozbitków).

Pozdro mysliciele

wladek16

choynka 

Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-04-27, 00:10   

Myslę, że mało mamy informacji na temat Alex, żeby jednoznacznie stwierdzić jaka jest i czy normalna ;) Na pewno ma ludzkie odruchy, przynajmniej jeden, bo zlitowała się nad ciężarną kobietą.

V3rit4S napisał/a:
poza tym Alex przecież wcale nie jest INNĄ, bo przecież inni porwali jej dziecko ...

Hmm, a ja myslałam, że to Danielle porwali córkę, o imieniu Alex ;)

V3rit4S napisał/a:
w ogóle to ostatnio dochodze do wniosku ze Inni wcale nie sa tacy
źli
To ostatnio dosyć popularna teza ;) Mnie jak na razie żadne z zachowań Innych nie przekonało do tego, żeby uznać ich za pozytywne osoby, ale to już inny temat ;) Ale Lost to lost i całkiem możliwe, że na końcu ostatniego sezonu okaże się, że Inni mają lepsze intencje niż Czerwony Krzyż ;)

---Boone--- 
Lost is the best

Wysłany: 2006-04-27, 08:29   

choynka napisał/a:
V3rit4S napisał/a:
w ogóle to ostatnio dochodze do wniosku ze Inni wcale nie sa tacy
źli
To ostatnio dosyć popularna teza Wink Mnie jak na razie żadne z zachowań Innych nie przekonało do tego, żeby uznać ich za pozytywne osoby, ale to już inny temat Wink Ale Lost to lost i całkiem możliwe, że na końcu ostatniego sezonu okaże się, że Inni mają lepsze intencje niż Czerwony Krzyż Wink

No zachowanie Ethana w stosunku do Scotta i Charliego było tego najlepszym dowodem. :D Scott złamany kark i połamane ręce i wszystkie palce, Charlie powieszony na drzewie, no i Goodwin z Nathanem, skręcił mu kark tak jak tej kurze ale poza tym Inni to mili współlokatorzy na wyspie :P

choynka 

Wysłany: 2006-04-27, 09:38   

Boone, cieszę się, że znalazł sie ktoś jeszcze na forum kto uważa, że Inni nie są dobrzy i że rozbitkowie powinni się ich obawiać. Zresztą pisałam juz o tym w temcie" nowy na wyspie" i jako jedna z niewielu osób twierdziłam, że Inni nie są dobrzy. Ale to OT ;)
A wracając do Walta to podejrzewam, że nie wróci do rozbitków, ale nie mam na to żadnego wytłumaczenia, a tylko przeczucie ;)

kleopatra 

Wysłany: 2006-04-27, 11:06   

mam przeczucie, ze jeszcze spotkamy Walta w najmniej oczekiwanym momencie. (Dojdzie zapewne do wojny miedzy Innymi a Lostowiczami i to Walt bedzie po stronie innych w ich Armii Umarlakow. :P ) a na serio to sie znajdzie, skoro pokazywal sie Shannon i Sayidowi. To musi miec jakis zwiazek. A co do tego ze Walt sie poswiecil w szlachetny sposob nei zgadzam sie. Skoro sie poswiecil to po co ukazuje sie niektorym rozbitkom, wola o pomoc przez komputer? Skoro taki przewidywalny jest to przeciez mogl przewidziec ze ojcu sie cos stanie. Ale moge sie mylic. Pozdrowki :D

I wszystko jasne :)

---Boone--- 
Lost is the best

Wysłany: 2006-04-27, 16:01   

Cytat:
Boone, cieszę się, że znalazł sie ktoś jeszcze na forum kto uważa, że Inni nie są dobrzy i że rozbitkowie powinni się ich obawiać. Zresztą pisałam juz o tym w temcie" nowy na wyspie" i jako jedna z niewielu osób twierdziłam, że Inni nie są dobrzy. Ale to OT :wink:
A wracając do Walta to podejrzewam, że nie wróci do rozbitków, ale nie mam na to żadnego wytłumaczenia, a tylko przeczucie :wink:

Dokładnie choynka, niektórzy mówią, że Inni są dobrzy bo są lekarzami, a ostatnio kiedy ich widzieliśmy chcieli zabić Claire i wyciągnąć z niej dziecko. Kradzież broni i te głupie uśmieszki Henry'ego kiedy Locke się wkurza to oznaki miłosierdzia Innych :x .
A co do Walta, to może będzie tak że Inni nie zdołają zapanować nad jego zdolnościami i padną trupem wraz z kilkoma rozbitkami = katastroficzne zakończenie :|

PH3N-x 
...to próba wiary...

Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-04-27, 18:18   

Łatwo jest krytykować Innych, bo sie patrzy z perspektywy rozbitka. A nie wiemy co tak naprawdę oni robią w tym swych haczach.

Lesiu 
Dumny user forum :)

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2006-04-27, 19:29   

Dokładnie. Czyli to co mówil Goodwin "może to wcale nie są ataki"

choynka 

Wysłany: 2006-04-27, 22:18   

PH3N-x napisał/a:
Łatwo jest krytykować Innych, bo sie patrzy z perspektywy rozbitka. A nie wiemy co tak naprawdę oni robią w tym swych haczach.

Krytyka a ocena to zupełnie dwie różne sprawy ;) To po pierwsze, a po drugie ocena wynika z tego co widzę. Sam napisałeś, że nie wiemy co Inni robią? Oceniam więc z takiej perspektywy jak pokazują nam producenci serialu. Jak mogę oceniać czyjeś zachowanie pozytywnie jesli pokazywane są zachowania negatywne? Ale dosyć już tego ;) Nie dam więcej wciągnąć sie ponownie do dyskusji ;) Czas pokaże jakie intencje mają Inni ;) Poza tym cały czas z uporem maniaka powtarzam, że mając za sobą tyle odcinków za sobą może się okazać, że faktycznie Inni mają "dobre" intencje, nie zaprzeczam. Ale jak na razie nic na to nie wskazuje. Ale to wszystko może... The end ;)

Pablo 

Wysłany: 2006-04-28, 00:14   

Sluchajcie to jest Lost. Akcja juz sie pare razy tak pomieszala ze to bajka. Prawde mowiac faktycznie retrospekcje Claire ustawily Ethana w dobrym swietle. Tu sie moze okazac wszystko, ze Inni sie boja Lostowiczow, ze musza z nimi wspolpracowac, w koncu ze dym nimi rzadzi. No wszystko wszystko :) nie ma sensu gdybac bo za duzo odcinkow jeszcze :)

- We've got caught in the net.

V3rit4S 
Run4Life.PlayET

Stopien uzależnienia: Widz
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2006-04-29, 12:26   

choynka napisał/a:
Hmm, a ja myslałam, że to Danielle porwali córkę, o imieniu Alex

ups... wtopa... tak oczywiście .. masz racje dzieki :wink:

A ja wam mówie... Walt jeszcze wróci... "Majkel" sie odnalazł to i Walt tez :) jeszcze przecież mamy 5 odcinków z 2 sezonu i cały 3 sezon, dużo w tym czasie sie zmieni i dużo wyjaśni :)
Ethan to według mnie miał być ten ktoś kto ich po prostu miał uświadomic ze na wyspie nie bedzie im tak łatwo przetrwac (kurcze sam rozwijam Off-topic :oops: )

wladek16

Lesiu 

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2006-04-29, 21:13   

Ja tu przytocze to co ktos gdzies pisal :D "Aktor grający Walta zapytał reżysera co z nim będzie, a on mu odpowiedzial >Zaczekaj do 3 sezonu<" Wiec prawdopodobnie w tym sezonie Wakt nie wroci i mie ma co sie narazie podniecać :)

alik 
Kot Prezydeneta

Wysłany: 2006-04-30, 13:32   

Czyli w 3 sezonie możemy sie spodziewać ostrego wejścia smoka, czyli Walta.

Laura 

Wysłany: 2006-04-30, 13:53   

...oby bo mi go i "Majkela" jakoś tak brakuje... :(

zastanawim się tylko czy ci inni to nie są także rozbitkowie,którzy tak samo jak tamci chcą przeżyc, ale mają na to swoje sposoby...
Ciekawe czy cała ta wyspa ici ludzie to nie jest jeden wielki eksperyment....

Lesiu 

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2006-05-01, 19:53   

Możliwe, że to eksperyment http://iklasa.webd.pl/los...topic.php?t=124

Odpowiedz do tematu